Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Apollo ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi tai ulkopuolinen screen kaihdin suojaa ikkunoita, sisustusta ja kasveja haitalliselta auringonsäteilyltä. Ikkunan aurinkosuoja viilentää asunnon tehokkaasti ja kohottaa niin kiinteistön ulkonäköä kuin arvoakin. Valikoimastamme löydät omaan ikkunaasi sopivan markiisin; saisiko olla vaikkapa perinteinen markiisi sivuvarsilla vai vaakasuoraan laskeutuva tyylikäs screen markiisi?

Mainosmarkiisi

Mainosmarkiisilla saat yrityksen julkisivulle viimeistellyn ilmeen. Tyylikäs ja yrityksen ilmeeseen sopiva markiiisi toimii mainoksena, sekä aurinkosuojana.

Apollo Mini-ikkunamarkiisi

Mini-ikkunamarkiisi on Apollon ikkunamarkiisien kepein malli - ilman suojaavaa kasettia, ja ainoastaan nauhakäytöllä.

Apollo Mini-kasetti ikkunamarkiisi

MiniKasetti-markiisi on sivuvarsimarkiisin kevennetty kasettimalli. Kasetti suojaa tehokkaasti kangasta, ei vaadi erillistäkatosprofiilia tai rakenteellista suojaa (räystäs tms.)

Apollo Kasetti ikkunamarkiisi

Apollo Kasetti on sivuvarsimarkiisin kasettimalli. Ihanteellinen ikkunoiden markiisi, joka voidaan sarjaankytkeä jopa 18 metrin ikkunapinta-aloja. Apollo Kasetti ikkunamarkiisi sopii erinomaisesti samaan taloon Swingline terassimarkiisin kanssa, molemmissa saatavilla harmaa tai valkea runko.

Apollo Grand ikkunamarkiisi

Apollo Grand ikkunamarkiisi soveltuu käytettäviksi liike- ja asuinrakennusten ikkunoilla ja parvekkeilla. Grand ikkunamarkiisi on vahvin ikkunamarkiisimallimme, jolla on mahdollista kattaa suuriakin ikkunapinta-aloja.
Lataa maksuton markiisin ostajan opas!