Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Apollo ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi tai ulkopuolinen screen kaihdin suojaa ikkunoita, sisustusta ja kasveja haitalliselta auringonsäteilyltä. Ikkunan aurinkosuoja viilentää asunnon tehokkaasti ja kohottaa niin kiinteistön ulkonäköä kuin arvoakin. Valikoimastamme löydät omaan ikkunaasi sopivan markiisin; saisiko olla vaikkapa perinteinen markiisi sivuvarsilla vai vaakasuoraan laskeutuva tyylikäs screen markiisi?

Apollo Grand ikkunamarkiisi

Apollo Grand ikkunamarkiisi soveltuu käytettäviksi liike- ja asuinrakennusten ikkunoilla ja parvekkeilla. Grand ikkunamarkiisi on vahvin ikkunamarkiisimallimme, jolla on mahdollista kattaa suuriakin ikkunapinta-aloja.

Apollo Kasetti ikkunamarkiisi

Apollo Kasetti on sivuvarsimarkiisin kasettimalli. Ihanteellinen ikkunoiden markiisi, joka voidaan sarjaankytkeä jopa 18 metrin ikkunapinta-aloja. Apollo Kasetti ikkunamarkiisi sopii erinomaisesti samaan taloon Swingline terassimarkiisin kanssa, molemmissa saatavilla harmaa tai valkea runko.

Zipline screen kankaalla

Zipline on Apollon monikäyttöinen markiisi, jossa yläosa on aina koteloitu, ja kangas kulkee sivuilla kiskoissa tiiviisti vetoketjujärjestelmässä. Zipline integroituu hyvin julkisivuun tai asennettavaan alustaan. Zipline on erittäin kestävä ja tiivis monenlaiseen käyttöön. Tuotetta on saatavilla erilaisilla runkovaihtoehdoilla pienistä veivikäyttöisistä markiiseista suuriin jopa 8x6m kokoisiin moottoroituihin jättimarkiiseihin. Ulos asennettaviin Zipline -markiiseihin käytetään yleensä screenkankaita, jotka ovat mainiota lämpö- ja näkösuojia, estämättä näkymää ulos. Saatavilla myös täysin pimentävillä kuoseilla. Sisäkäytössä Zipline -kankaaksi soveltuvat myös kaihdinkankaat. Kankaiden ja rungon mallien & sävyn yhdistelmällä saadaan valmistettua varmasti jokaiseen kohteeseen sopiva täydellinen aurinkosuoja.

Zipline pimentävällä kankaalla

Zipline koteloitu runko mahdollistaa maksimaalisen valon torjunnan. Kangas kulkee sivulta tiiviisti sivukiskoissa vetoketjun avulla, joten sivuilta livahtavan valon määrä on minimoitu. Ulos asennettuna pimentävä Zipline on erinomainen käyttötuote: se pimentää sisätilan tarvittaessa ja blokkaa 100 % UV-säteilystä, lämmöstä ja katseista. Zipline toimii myös sääsuojana.

Apollo Mini-ikkunamarkiisi

Mini-ikkunamarkiisi on Apollon ikkunamarkiisien kepein malli - ilman suojaavaa kasettia, ja ainoastaan nauhakäytöllä.

Apollo Mini-kasetti ikkunamarkiisi

MiniKasetti-markiisi on sivuvarsimarkiisin kevennetty kasettimalli. Kasetti suojaa tehokkaasti kangasta, ei vaadi erillistäkatosprofiilia tai rakenteellista suojaa (räystäs tms.)
Lataa maksuton markiisin ostajan opas!