Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Terassimarkiisit ja muut piharatkaisut

Terassimarkiisi suojaa terassiasi liialta auringonpaahteelta ja sateelta; se tuo sekä silmäniloa että hyötyä lämmönsäätelyssä. Markiisin avulla voimme luoda myös pihalle ihanan kesäkeitaan säädettävine kattoineen.

Swingline-terassimarkiisi

Apollo Swingline terassimarkiisi on laadukas ja monipuolinen perus markiisi, jolla on erinomainen hinta-laatusuhde. Mainio markiisi terassille aurinkosuojaksi, tai tilojen kattamiseen.

Topline-terassimarkiisi

Topline terassimarkiisi on jämäkkärunkoinen markiisi, mutta tyylikäs muotoilu takaa erinomaisen istuvuuden terassille kuin terassille. Topline terassimarkiisin vakio rungonvärit valkoinen tai harmaa sopivat yleensä huomaamattomasti kaikkiin käyttötarkoituksiin, mutta markiisin runko voidaan myös maalata mihin tahansa RAL värikartan sävyyn, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Sunbox-terassimarkiisi

Sunbox terassimarkiisi on täysin kasettiin sulkeutuva tyylikäs markiisi. Kasetti suojaa mekanismia ja kangasta, ja sulautuu täysin julkisivuun luoden tyylikkään ilmeen.

Wingline-markiisikatos

Apollo Wingline on kahteen suuntaan avautuva terassimarkiisi. Se soveltuu erinomaisesti pergoloiden kattamiseen. Omien runkotolppiensa ansiosta tämä terassimarkiisi ei tarvitse lainkaan pystysuoraa asennuspintaa – sen voi sijoittaa vaikka keskelle pihaa!

Tutustu blogiimme!

Lataa maksuton markiisin ostajan opas!