Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Screen -rullaverhot

Screen kaihtimissa kangas ratkaisee. Screen kankaat on tarkoitettu häikäisyn ja lämmön ehkäisyyn, ja ne toimivat myös näkösuojina.

Screen kaihtimissa kangas ratkaisee. Screen kankaat on tarkoitettu häikäisyn ja lämmön ehkäisyyn, ja ne toimivat myös näkösuojina. Screen kankaasta näet vielä läpi, vaikkei ulkoa näe sisälle. Screen kankaasta näkee aina valoisammalle puolelle paremmin, joten jos harkitset screen kaihtimia näkösuojaksi kiinteistön sisäpuolisiin ikkunoihin, tämä tuote ei ole paras vaihtoehto. Ulkona ollessa pimeää ja sisällä valoisaa – screen kankaasta voi näkyä myös sisälle.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Screen rullaverho valmistetaan laadukkaalle Apollo rullaverhomekanismille, automaattisesti tarpeeksi vahvalle kangasputkelle. Kannakkeen ja kangasrullan koko määräytyy siis verhon koon mukaan. Maksimissaan kannake vie noin 10 cm tilaa (yli 300 cm leveät verhot).

Voit valita räätälöityyn screen rullaverhoon joko ketjukäytön tai moottorikäytön.

Kaikki mallistomme screenkankaat ovat palosuojattuna, helppohoitoisia (pyyhittävissä ja pestävissä kostealla), sekä ympäristöystävällisiä. Verkkomaisen ominaisuuden vuoksi screenkaihdin mahdollistaa hyvän ilman vaihtumisen tilassa.

Screen rullaverhoissa käytetään vakiona pyöreää alumiinista alalistaa kankaan alareunassa.

Tekniset tiedot

Apollo rullaverhot valmistetaan metalliselle kangasputkelle, ja kankaan kiinnitys tapahtuu lujalla lukitusnauhalla kangasputken uraan, ilman teippauksia tai liimailuja. Kankaan kiinnityksellä ja mekanismilla on 5 vuoden takuu.
Kannakkeet ovat metalliset (muovisuojilla), ja sama kannake käy sekä seinään että kattoon asennukseen.

Valmistamme rullaverhot automaattisesti tarpeeksi vahvalle kangasputkelle, verhon koon mukaisesti.
Mikäli tilauksessa on eri kokoisia rullaverhoja, kaikkien mekanismi määräytyy tilauksen isoimman verhon mukaisesti. 

Pienintä 32 mekanismia käytetään yleisesti ottaen alle 200 cm leveissä ja alle 225 cm korkeissa verhoissa. Kankaan paino ja paksuus määräävät maksimikorkeuden.
Mekanismi 40 on yleisin moottorikäyttöisissä verhoilla, ja kun verhon leveys 200-250 cm.
Yli 250 cm leveät rullaverhot valmisetaan 45/45HD mekanismille.
Kun kankaan korkeus on enemmän kuin 225 cm; laskemme kankaan painon ja valmistamme kaihtimen automaattisesti vahvemmalle mekanismille.

Voit itse määrittää verhon ketjun kätisyyden, rullautumissuunnan, alalistan ym. Räätälöimme verhot tarpeiden mukaan.

Kaihtimen käyttöketjuna käytetään muovista kuulaketjua. Ketjun pituus riippuu kaihtimen korkeudesta. Ketjun vakiomitta on 1 m ketjulenkki, ellei tilauksessa muuta mainita (pidempään ketjuun ilmoitettava asennuskorkeus).

Huomioithan kaihtimen, ja varsinkin sen käyttöketjun sijoittamista harkitessasi lapsiturvallisuus. Ketjun ja lattian etäisyys on oltava vähintään 150 cm, ellei kohteena ole julkinen kohde jossa lapset eivät oleskele. Jokaisen ketjukäyttöisen kaihtimen toimitukseen sisältyy ketjun turvakiinnike, mutta ketjut on silti syytä pitää pois lasten ulottuvilta, kuristumisvaaran ehkäisemiseksi.

Voit valita verhoon myös moottorin, jolloin mekanismi on täysin lapsiturvallinen ilman roikkuvia ketjuja.

Apollo rullaverho valmistetaan Suomessa. Myönnämme mekanismille ja kankaan kiinnitykselle 5 vuoden takuun.

Toimituksen sisältö

Kaihdin, kannakkeet, kannakkeen muovisuojat, kiinnitysruuvit ja ruuvitulpat, asennusohjeet, ketjun turvakiinnike.

Kankaat ja värivaihtoehdot

Zilario

Zilario screen on 3% screen kangas sisäkäyttöön. Kangas on ekologinen ja 100 % kierrätettävistä materiaaleista. Zilario kankaassa on alumiininen tausta, joka on tarkoitettu ulospäin. Alu taustapinnoite torjuu hyvin lämpösätelyä ja häikäisyä. Zilario on erittäin energiatehokas valinta screen kankaaksi sisäpuolisiin rullaverhoihin. Zilario screenkankaan pinta on kauniin kangasmainen ja hienostunut. Selkeää verkkokuviota kankaassa ei ole, vaan kudonta on kangasmainen. 

Ulospäin näkyvä metallipinnoite luo tyylikkään ilmeen julkisivuun.

3 % screenkangas on suhteellisen hyvä näkösuojaksi. Tummista kankaista näkee paremmin läpi kuin vaaleista.

Tekniset tiedot:
Paino 226 g/m | paksuus 0,46 mm | kosteudenkestävä | palosuojattu | pakka 240 cm

SunShadow 3000N Screen

SunShadow Screen kangas on edullisin screen kankaistamme. 5 % avonainen SunShadow on verkkomainen, tiheä ja hyvä kangas myöskin kohtalaiseksi näkösuojaksi. Kankaan kudonta on miellyttävän sileää, ja kudonta huomaamatonta. Parhaimmillaan kangas on sisäpuolisissa kaihtimissa, mutta olemme testanneet kuosin myös lasitetuilla parvekkeilla ja myönnämme SunShadow screen kankaalle saman 5 vuoden takuun myös lasitettuun ulkotilaan. SunShadow on pinnaltaan helppohoitoinen – sitä voi puhdistaa kostealla.

Varastokuoseina pidämme perusvärejä: valkea/beige/harmaa/musta. Saatavilla myös muita sävyjä.

Kankaasta on saatavilla 4 eri väriä myös 127mm lamelliverhoon.

Soltis 86

Apollo Soltis 86 screen kangas on soltis 92-kangasta harvempi ja verkkomaisempi, mutta silti erittäin tehokas lämpö- ja näkösuoja, niin sisälle kuin ulos. Soltis 86-kankaan OF arvo (eli avoimen osan osuus) on 14 %. Etenkin alhaalta paistavan aamu- ja ilta-aruingon häikäisyä estämään suositellaan tiheämpiä screen kankaita, koska soltis 86-kuosi voi päästää läpi häikäisyä suorassa valaistuksessa. Toisaalta kankaan avoimuus edesauttaa luonnonvalon hyödyntämistä.

Esim. lasitetulle parvekkeelle rullaverhona Soltis 86 ehkäisee kuitenkin hyvin lämpösäteilyä. Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screenkankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.

Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screenkankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään. 

Värivalikoimista löytyy perus sävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 86 torjuu väristä riippuen jopa 85 % lämpösäteilystä.

Soltis 92

Apollo Soltis 92 screen kangas vain 4% läpäisevä screen kuosi. Kangas on erinomainen lämpö- ja häikäisysuoja, mutta myös hyvä näkösuoja. Toki pimeällä kankaasta näkee osittain sisälle jos sisälle kirkas valaistus.

Soltis 92 screen kangas ei ole verkkomainen kudonnaltaan, vaan avoimen reijän osuus on hajanainen. Näin kankaaseen/läpäisevään valoon ei muodostu verkkomaista kuviota.
Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screen kankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.
Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screen kankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään.

Värivalikoimista löytyy perussävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 92 torjuu väristä riippuen jopa 97 % lämpösäteilystä.

Soltis Touch

Soltis Touch 3% on sisäkäyttöön tarkoitettu, luonnonkudelmainen screen kangas. Soltis Touch estää jopa 90% auringon energian siirtymistä sisätiloihin. Kankaan 3 % avoimuus on optimaalinen häikäisysuojana, antaen myös hyvän näkösuojan. Kankaasta näkee hyvin läpi.
Soltis Touch kankaalla on myös akustisia ominaisuuksia: kangas toimii ikään kuin äänenvaimentimena, parantaen mukavuutta sisätiloissa. Soltis Touch 3% absorboi 40% äänestä, kun ilmaväli on 100 mm (αw = 0,40 tai NRC = 0,35).

Soltis Touch on paloturvallinen ja ympäristöystävällinen screen kangas.

Soltis Touch soveltuu sekä rullaverhoihin että lamelliverhoihin.

Kankaan tekniset tiedot:
OF arvo (openess factor) 3% | paino 470 g/m² | paksuus 0,75 mm | pakkakorkeus 270 cm, pl 127mm | palosuojaus

Katso myös nämä tuotteeseen kuuluvat laajennusosat

Kaihtimet uuteen kotiin – asiakaskokemus @Villalume

Asiakaskokemus motorisoitujen screenkaihtimien hankkimisesta uuteen kotiin.

Häikäisy- ja näkösuojaa kouluihin

Kouluihin ja niiden erilaisiin tiloihin tarvitaan häikäisy- ja näkösuojaa. Kouluissa tulee ottaa huomioon myös kaihdinten palosuojaus ja lapsiturvallisuus. Valmistamme laadukkaat aurinkosuojat määräysten mukaan, osaksi tyylikästä oppimisympäristöä.

Screen kankaiden vertailu

Näkyykö screenkankaasta aina läpi? Onko screenkankaita eri tiheyksiä? Kuinkas lämpösuoja, mikä screenkangas tähän olisi paras? Screenkankaiden suosiota ei voi kiistää, mutta kankaaseen liittyy paljon myyttejä ja virheellisiä luuloja. Lue tästä kaikki mitä tiedämme screenkankaista.

Lataa maksuton opas kodin aurinkosuojauksesta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.