Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Läpikuultavat rullaverhot

Läpikuultava kaihdin suojaa sisätiloja kirkkaalta auringon paahteelta, ja päästää luonnonvaloa tilaan. Kankaita löytyy erilaisia tiheyksiä. Yleensä läpikuultava verho toimii mainiosti sekä valon suodattajana että näkösuojana.

Kankaiden peittävyydessä on tosin eroja; esim. Voile kangas on hyvin ohut ja harsomainen, läpinäkyvä kangas.
Läpikuultavia kankaita löytyy myös erilaisilla ominaisuuksilla, kuten palosuojattuna tai häikäisysuojauksella. Kuviolliset läpikuultavat kaihdinkankaat toimivat hyötytuotteena koristaen samalla ikkunat tyylikkäästi.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Läpikuultava kaihdin suojaa sisätiloja kirkkaalta auringon paahteelta, ja päästää luonnonvaloa tilaan. Kankaita löytyy erilaisia tiheyksiä. Yleensä läpikuultava verho toimii mainiosti sekä valon suodattajana että näkösuojana. Kankaiden peittävyydessä on tosin eroja; esim. Voile kangas on hyvin ohut ja harsomainen, läpinäkyvä kangas.
Läpikuultavia kankaita löytyy myös erilaisilla ominaisuuksilla, kuten palosuojattuna tai häikäisysuojauksella. Kuviolliset läpikuultavat kaihdinkankaat toimivat hyötytuotteena koristaen samalla ikkunat tyylikkäästi.

Tekniset tiedot

Valmistamme rullaverhot automaattisesti tarpeeksi vahvalle kangasputkelle, verhon koon mukaisesti. Mikäli tilauksessa on eri kokoisia rullaverhoja, kaikkien mekanismi määräytyy tilauksen isoimman verhon mukaisesti. 

Pienintä 32 mekanismia käytetään yleisesti ottaen alle 200 cm leveissä ja alle 225 cm korkeissa verhoissa. Kankaan paino ja paksuus määräävät maksimikorkeuden.
Mekanismi 40 on yleisin moottorikäyttöisissä verhoilla, ja kun verhon leveys 200-250 cm.
Yli 250 cm leveät rullaverhot valmisetaan 45/45HD mekanismille.

Moottorikäyttöiset rullaverhot valmistetaan aina vähintään 40 mekanismille.

Kun kankaan korkeus on enemmän kuin 225 cm; laskemme kankaan painon ja valmistamme kaihtimen automaattisesti vahvemmalle mekanismille.

Kangas lukitaan erityisellä lukitusnauhalla kangasputkelle, ilman liimauksia tai ompeluja, eikä se pääse irtoamaan putkelta käytettäessä.

Kaihtimen käyttöketjuna käytetään muovista kuulaketjua. Ketjun pituus riippuu kaihtimen korkeudesta. Ketjun vakiomitta on 1 m ketjulenkki, ellei tilauksessa muuta mainita (pidempään ketjuun ilmoitettava asennuskorkeus)..

Huomioithan kaihtimen, ja varsinkin sen käyttöketjun sijoittamista harkitessasi lapsiturvallisuus. Ketjun ja lattian etäisyys on oltava vähintään 150 cm, ellei kohteena ole julkinen kohde jossa lapset eivät oleskele. Jokaisen ketjukäyttöisen kaihtimen toimitukseen sisältyy ketjun turvakiinnike, mutta ketjut on silti syytä pitää pois lasten ulottuvilta, kuristumisvaaran ehkäisemiseksi.

Apollo rullaverho valmistetaan Suomessa. Myönnämme mekanismille ja kankaan kiinnitykselle 5 vuoden takuun.

Toimituksen sisältö

Kaihdin, kannakkeet, kannakkeen muovisuojat, kiinnitysruuvit ja ruuvitulpat, asennusohjeet, ketjun turvakiinnike.

Kankaat ja värivaihtoehdot

Domino

Apollo Domino on peruskuosi, jota löytyy runsaasti eri värejä. Kangas on peittävä, mutta valoa läpäisevä. Näkösuojaksi Domino soveltuu mainiosti.

Carnival

Apollo Carnival on ominaisuuksiltaan ja hinta-laatusuhteeltaan kankaiden parhaimmistoa. Carnival on ympäristöystävällinen, pyyhittävä, antimikrobikäsitelty, ja vieläpä palosuojattu kaihdinkangas. Carnival kangasta on saatavilla useissa upeissa sävyissä – jokaiseen sisustukseen sopivaksi. Kangas on valoa läpäisevä mutta hyvin peittävä – mainio esim. näkösuojana.

PL Shantung

Voile

Apollo Voile rullaverhokangas on screenimäisen ohut läpinäkyvä kuosi. Kangas suojaa lämmöltä ja häikäisyltä, mutta siitä näkee vielä mainiosti läpi.

Voile rullaverhokangas on myös palosuojattu, joten se on turvallinen valinta niin kotiin kuin julkiseenkin tilaan.

Louvolite -kankaat

Apollo Kaihdinkankaat kattaa satoja eri kuoseja ja värejä, joista löytyy varmasti jokaiseen sisustukseen sopiva kangas. Mallistossamme on läpikuultavia, peittäviä, pimentäviä, kuviollisia ja yksivärisiä kuoseja.

Kaihdinkankaat sopivat yleensä sekä rullaverhoksi että lamelliverhoon, mutta joillakin kuoseilla voi olla rajoituksia käytettäviin tuotteisiin.
Kankaita löytyy erilaisilla ominaisuuksilla, kuten palosuojauksella ja häikäisysuojalla varustettuna.

Kuviolliset Louvolite -kankaat

Kuviolliset Louvolite -kankaat

Katso myös nämä tuotteeseen kuuluvat laajennusosat

Lataa maksuton opas kodin aurinkosuojauksesta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.