Rullaverho

Rullaverho on monipuolinen käyttötuote, jonka voit kuitenkin stailata kruunaamaan ikkunasi. Apollo rullaverho voi olla huomaamaton osa ikkunaa, jota käytetään tarpeen mukaan – tai sisustuksen kiintopiste, joka on tyylitelty juuri sisätiloihin sopivaksi. Rullaverholla sisustat ikkunan osaksi muuta sisustusta. Satojen kaihdinkankaiden valikoimasta löytyy varmasti sopiva kuosi jokaiseen kohteeseen ja käyttötarpeeseen; Apollo pimennysverhot, Apollo rullaverhot läpikuultavalla kankaalla, Apollo rullaverhot palosuojatuilla kankailla, Apollo sisustuskaihtimet kuviollisilla kankailla, Apollo rullaverhot hygieenisellä antimikrobikankaalla… Rullaverhot mihin ikinä tarvitset! Mikäli valikoimastamme ei löydy juuri sinulle sopivaa kangasta, voimme printata kaihdinkankaan millä tahansa kuvalla.
Apollo rullaverhomekanismi sopii käytettäväksi myös lasitetuilla parvekkeilla. Tällöin rullaverhomekanismilla käytetään screenkangasta.

Rullaverho suojaa auringolta ja katseilta, ja antaa kodille ulkonäköä. Käyttöominaisuuksien lisäksi kaihdin säästää talvella energiaa, luoden ikkunan sisäpuolelle yhden eristekerroksen lisää. Rullaverho on paras ratkaisu, kun etsitään sisätilojen aurinkosuojaa joka antaa samalla pimennystä ja häikäisysuojaa. Pimennysverho on myös erinomainen apu Suomen valoisiin kesäöihin; pimeässä nukut paremmin.
Rullaverhot valmistetaan mittatilaustyönä räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan, ja jokainen kaihdin testataan ennen toimitusta. Apollo Rullaverho on ansainnut Avainlippu-merkin.
Rullaverhomekanismin koko määräytyy itse rullaverhon koosta ja kankaan painosta. Apollo rullaverho valmistetaan aina tarpeeksi vahvalle mekanismille, jotta voimme myöntää tuotteillemme 5 vuoden täystakuun! Rullaverhon kankaan kiinnitys erityisellä lukitusnauhalla kangasputkelle on patentoitu, ja tämän lujan kiinnityksen ansiosta kangas ei pääse tipahtamaan putkelta kovassakaan käytössä. Apollo huolehtii tuotteidensa turvallisuudesta, ja jokaisen rullaverhon toimitukseen kuuluu ketjun turvakiinnike.

Valmistamme rullaverhot myös moottorikäytöllä. Tuotteemme ovat liitettävissä myös kotiautomaatiojärjestelmiin.
Rullaverhoon saatavilla lisävarusteita käyttötarkoituksen vaatimusten täyttämiseksi:
Rullaverhon kasetti ja sivukanaalit täydelliseen pimennykseen, tai rullaverhon sivuvaijerit oviin ja vinoihin kattoikkunoihin.
Kaksi verhoa voidaan valmistaa yhteenkytkettynä keskikannakkeella, tai päällekäin rullaverhon tuplakannakkeella (samaan ikkunaan 2 eri kangasta).

Lue lisää kaihtimen valinnasta >>
Apollo rullaverho tuotekuvia >>

  • Tuotetiedot
  • Tekniset tiedot
  • Tuotekuvat
  • Lisätuotteet
  • Kankaat

Ikkunasi on näyttävin osa kotiasi. Monta kertaa päivässä vilkaiset ikkunasta, ihailet maisemaa?

Apollo rullaverholla sisustat ikkunan osaksi muuta sisustusta. Kaihdin suojaa auringolta ja katseilta, ja antaa kodille ulkonäköä. Käyttöominaisuuksien lisäksi kaihdin säästää talvella energiaa, luoden ikkunan sisäpuolelle yhden eristekerroksen lisää.

apollo-rullaverho

Toimiva mekanismi on kaihtimen käytön kannalta erittäin oleellinen tekijä. Apollo kuulaketjumekanismilla on 5 vuoden takuu, ja tuote on tutkitusti lapsiturvallinen. Mekanismin tyylikkyyteen on kiinnitetty myös erityistä huomiota. Kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan, ja jokainen kaihdin testataan ennen toimitusta.
Toimitusaikamme on keskimäärin 2 viikkoa tilauksesta.

Samat tukevat kannakkeet käyvät seinä- ja kattoasennukseen.
Katso tästä Apollo rullaverhon mitoitusohje >>

Valitse Apollo rullaverho – juuri sellaisena kuin haluat.

Maksimikoko 4x4m.
Huom! Kuviollisten kankaiden maksimileveys = pakkaleveys, kangaskohtaisesti 180-200cm.

Tyylikäs ja kestävä patentoitu sivukäyttö mekanismimme soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin: päiväkoteihin, kouluihin, toimistoihin – sekä yksityiskäyttöön, varsinkin kun kaihtimella on useampia käyttäjiä.

Erinomainen suuri pinta-alaisiin ikkunoihin sekä painaville ja tiheille kankaille.

Apollo rullaverhon mitoitusohje PDF >>

 

Mekanismillakin on merkitystä!

Apollo kierrekaihtimen kauniit kankaat rullautuvat laadukkaille ja kestäville mekanismeille, joissa on patentoidut sivukäyttöiset käyttömekanismit.
Tyylikäs ja kestävä kokonaisuus soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin – kouluihin, virastoihin, päiväkoteihin, sairaaloihin – sekä yksityiskäyttöön.

Valmistamme kierrekaihtimet neljän (4) eri vahvuisen kangasputken ympärille.

System32; Leveys 300 -2000 mm
System40; Leveys 2001-2500 mm
System45; Leveys 2501-3000 mm
System45+; Leveys 3001-3500mm

32putki system32
40putki system40
45_45+putki system45

Kun kankaan korkeus on enemmän kuin 1800 mm; laskemme kankaan painon ja valmistamme kaihtimen automaattisesti
silloin vahvemman putken ympärille. Kaihtimen korkeus voi olla jopa 4000 mm (riippuen kankaan paksuudesta).

Kangas lukitaan erityisellä lukitusnauhalla mekanismiin ilman liimauksia tai ompeluja.

Kangas pysyy vankasti kiinnittyneenä eikä irtoa normaalikäytössä.

Apollo Kierrekaihtimet valmistetaan Suomessa. Myönnämme mekanismille ja kankaan kiinnitykselle 5 vuoden takuun.

Rullaverho veivikäytöllä

  Rullaverhot saatavilla nyt myös veivikäytöllä! Veivikäyttö sopii rullaverhoille ja Magic Light kaihtimille. • Lapsiturvallinen; erinomainen kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin… • Yksinkertainen käyttömekanismi • 40 mekanismille rullaverho jopa 250*400 cm koossa. […] Lue lisää »

Rullaverhon asennuslista ja liukukisko

Rullaverho voidaan kiinnittää asennuslistaan, jolloin kiinnityskohta voidaan määrittää mistä kohtaa listaa tahansa.  Lista on kätevä vaihtoehto kohteisiin, joissa kannakkeiden normaalille sijainnille, eli sivuille ei pystytä kiinnittämään. Saatavilla 32-, 40- ja 45 […] Lue lisää »

Rullaverhon tuplakannake

Kaipaatko joskus näkö- ja häikäisysuojaa, ja toisinaan taas täyttä pimennystä?  Tuplakannakkeilla on mahdollista asentaa kaksi rullaverhoa siististi päällekäin, niin että voit käyttää verhoja erikseen. Tarvittaessa molemmat saa siististi ylös rullalle.  […] Lue lisää »

Sivuvaijerit

Sivuvaijerit pitävät kaihtimen ryhdikkäästi suorana, vaikka rullaverho joutuisi ilmavirran armoille. Sopii erinomaisesti esim. ulkotilojen kaihtimiin, parvekkeille, oviin ym.

Sivukanaalit

Sivukanaalit asennetaan kankaan sivuille asennuspintaan. Kangas kulkee sivukanaalin urissa, eikä kankaan reunat pääse näin heilumaan. Sivukanaalit yhdessä kasetin kanssa edesauttavat pimentävyyttä. Katso galleria >> Markiisiversiona saatavilla myös Zipline, jonka kangas […] Lue lisää »

Suojaava kasetti

Apollo rullaverho voidaan valmistaa myös suojaavan kasetin kera. Täyskasetti suojaa kangasrullaa, ja luo viimeistellyn lopputuloksen. Open Cassette puolikasetti suojaa myös kangasrullaa, mutta on avoin kasetin alaosasta. Kasetin etuprofiili voidaan verhoilla […] Lue lisää »

Rullaverhojen yhteenkytkentä

Yhteenkytkennällä voidaan asentaa kaksi kaihdinta vierekkäin yhdellä keskikannakkeella, säilyttäen molempien  kaihdinten oma mekanismi ja käytettävyys. Kytkemällä kaihtimet yhteen jää keskelle kankaiden väliin vain noin 24 mm rako. Yhteenkytkentäkannakkeita löytyy myös eri […] Lue lisää »

Alalista vaihtoehdot

Alalista on vakiona litteä ja kankaalla päällystetty. Yli 150cm leveisiin kaihtimiin alumiini alalista. Toiveiden mukaan alalista voidaan myös jättää näkyviin, tai päällystää eri kankaalla. Saatavilla myös pyöreä alalista, valkea ja […] Lue lisää »

Mekanismin värit ja ketjut

Mekanismeja, kannakkeita ja kuulaketjuja on saatavilla eri väreissä, veloituksetta. Mekanismin värit valkea (vakio), musta, harmaa, beige ja ruskea. Osien saatavuus määräytyy kaihtimen suuruuden mukaan. Metalliketjut ovat eivät sisälly perus rullaverhon […] Lue lisää »

Muotoilut ja koristeet

Apollo  rullaverhoihin voit lisätä erilaisia elementtejä, joiden ansiosta kaihtimestasi tulee näyttävä osa sisustusta. Valittavana on erilaisia reunusmalleja, koristeellisia alatankoja, vetimiä (jousikäyttöisiin) ja lisäksi runsas valikoima upeita koristeita. Näet koristeet virtuaalikirjoista – […] Lue lisää »

moottoroitu-rullaverho

Rullaverhon moottori

Apollo kaihdinten motorisointi Miksi sisäkaihtimet pitäisi moottoroida? Moottoroimalla sisäkaihtimet voit heittää hyvästit sotkeentuville naruille ja johdoille. Yhdellä painalluksella voit avata ja sulkea kaihtimet juuri oikeaan asentoon. Moottoroidut Apollo kaihtimet ovat käteviä […] Lue lisää »

Turvalukko

Jokaiseen kuulaketjukäyttöiseen rullaverhotoimitukseen sisältyy turvalukko, joka pitää käyttönarun paikoillaan, siististi kiinni seinässä / ikkunan puitteessa. Apollo rullaverhon turvalukko takaa rullaverhon lapsiturvallisuuden. Turvalukko on erityisen tärkeä julkisissa tiloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. […] Lue lisää »

Selaa kangasmallistoa kangastoimittajan sivuilta tästä. Voit rajata kankaita kaihdintyypin, värin ja kuvion mukaan.

Katsele kaikki kankaat >>

Kattavasta design kangasmallistostamme löydät varmasti mieluisan kankaan juuri sinulle. Valikoimastamme löydät pelkistetyt, kauniin kuviolliset, pimentävät ja valoa läpäisevät mallit. Jokaiselle jotakin!

 

 

Pyydä tarjous

Olet sitten hankkimassa ratkaisua ulos tai sisälle, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Täytä alla oleva lomake, niin katsotaan kuinka voimme auttaa.

Etu- ja sukunimi: *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Lähiosoite *

Postinumero ja -toimipaikka *

Lyhyt kuvaus kohteesta:

Lataa kuva kohteesta (liitä vain 1 kuva, tiedostokoko max.2Mt):