Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Kuviolliset rullaverhot

Apollo kaihtimilla sisustat ikkunan osaksi muuta sisustusta. Ikkunasi on näyttävin osa kotiasi. Monta kertaa päivässä vilkaiset ikkunasta, ihailet maisemaa?

Aina ei tarvitse sisustaa perinteisillä tyynyillä ja tapeteilla, sisusta myös ikkunasi!
Kuviolliset rullaverhokankaat koristavat ikkunat kauniisti ja tyylikkäästi, antamalla samalla suojaa auringolta. Kuviollisen rullaverhon yhteyteen ei välttämättä tarvita sivuverhoja lainkaan. Kuviollista rullaverhoa voi käyttää myös tavallisen kappaverhon tavoin, asettamalla verho sopivasti laskettuun asentoon.

Kuviollisia verhokankaita löytyy sekä läpikuultavana että pimentävänä.
Kuviollisissa rullaverhokankaissa on usein mittarajoitteita – useimmiten kuviokankaat sopivat parhaiten alle 2m leveisiin ikkunoihin.
Rullaverhoihin on saatavilla myös erilaisia alareunan muotoiluja, koristeita ym.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Toimiva mekanismi on kaihtimen käytön kannalta erittäin oleellinen tekijä. Apollo kuulaketjumekanismilla on 5 vuoden takuu, ja tuote on tutkitusti lapsiturvallinen. Mekanismi on tyylikäs ja huomaamaton, kuitenkin vankkatekoinen ja käytännöllinen. Ketjukäytöllä saan rullaverhon kankaan pysymään juuri siinä kohdassa kuin haluat, eikä se pompi kuten jousikäyttöisessä rullaverhossa. Kuulaketjukäyttö on myös kestävämpi.

Saatavilla myös moottorikäyttöisenä.

Apollo rullaverho on helppo mitoittaa ja asentaa. Samat tukevat kannakkeet käyvät seinä- ja kattoasennukseen. Tyylikäs ja kestävä patentoitu sivukäyttö mekanismimme soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin: päiväkoteihin, kouluihin, toimistoihin – sekä yksityiskäyttöön.
Minimileveys 30 cm, minimikorkeus 50 cm.

Kankaat ja värivaihtoehdot

Kuviolliset Louvolite -kankaat

Kuviolliset Louvolite -kankaat

Lataa maksuton opas kodin aurinkosuojauksesta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
    • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
      Pudota tiedostot tähän tai
      Sallitut tiedostomuodot: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf.