Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Rullaverhot

Rullaverho on monipuolinen käyttötuote, jonka voit kuitenkin stailata kruunaamaan ikkunasi. Mikäli valikoimastamme ei löydy juuri sinulle sopivaa kangasta, voimme printata kaihdinkankaan millä tahansa kuvalla.

Pimentävät rullaverhot

Pimentävä verho ei läpäise valoa ollenkaan, ja saat tilasta täysin pimeän. Pimennyksestä on apua varsinkin Suomen valoisissa kesäöissä – pimeys helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua. Täysin pimentäviä kankaita on myös erilaisia; yksivärisiä, kuviollisia, palosuojattuja… Pimennysverho ei välttämättä ole vain käyttötuote, voit stailata sen sopimaan sisustukseesi täydellisesti. Pimentäviä kankaita on saatavilla moneen eri tuotteeseen, mutta parhaiten pimennystarkoitukseen soveltuu ketjukäyttöinen Apollo rullaverho mekanismi. Suurien pinta-alojen pimennystarkoitukseen käy erinomaisesti Apollo Zipline, pimennyskankaalla.

Läpikuultavat rullaverhot

Läpikuultava kaihdin suojaa sisätiloja kirkkaalta auringon paahteelta, ja päästää luonnonvaloa tilaan. Kankaita löytyy erilaisia tiheyksiä. Yleensä läpikuultava verho toimii mainiosti sekä valon suodattajana että näkösuojana.

Hygieniaverho

Läpinäkyvä rullaverho on erinomainen hygieniasuojaksi esim. asiakaspalveluun, kouluihin, toimistoihin ym. tiloihin. Rullaverhon voi tarvittaessa nostaa ja laskea ketjulla – tai helposti kaukosäätimellä. Läpinäkyvä PVC kangas on kestävää materiaalia, joka on helppo pitää puhtaana. Valmistetaan mittatilaustyönä – maksimileveys jopa 350 cm ja maksimikorkeus jopa 400 cm. Hygieniaverho on kotimainen Avainlippu-tuote, jolle myönnämme 5 vuoden takuun.

Kuviolliset rullaverhot

Apollo kaihtimilla sisustat ikkunan osaksi muuta sisustusta. Ikkunasi on näyttävin osa kotiasi. Monta kertaa päivässä vilkaiset ikkunasta, ihailet maisemaa? Aina ei tarvitse sisustaa perinteisillä tyynyillä ja tapeteilla, sisusta myös ikkunasi!

Kaihdinkankaat sisäkäyttöön

Apollo kaihdinmalliston kankaissa löytyy valinnan varaa: mallistomme kattaa yksiväriset, läpikuultavat, pimentävät, palosuojatut, kuviolliset, ym. kaihdinkankaat. Katso mallistomme sisäkäyttöön.

Palosuojatut rullaverhot

Palosuojatut kaihtimet ovat erinomainen ratkaisu esim. päiväkoteihin, julkisiin tiloihin, ja yksityiskoteihin, joissa panostetaan turvallisuuteen. Verhot ovat tulipalossa oikea ponnahduslauta, josta tuli saa voimaa ja leviää talon rakenteisiin. Tavalliset verhot ja kaihtimet palavat nopeasti, ja ovat paloturvallisuutta ajatellen kiinteistön riskitekijä. Palousuojatut tuotteemme ovat testattu direktiivien mukaisesti, ja ne estävät tulipalon leviämistä verhojen kautta. Palosuojattuja kaihtimia löytyy sekä valoa läpäisevänä että pimentävänä.

Häikäisysuojatut rullaverhot

Häikäisysuojatut verhot ovat tarkoitettu erityisesti näyttöpäätetiloihin, joissa halutaan hyödyntää luonnonvaloa mutta estää auringon häikäisy. Häikäisysuojatussa kankaassa on ulospäin näkyvällä puolella SPC häikäisysuojauspinnoite. Suojaus hajottaa auringonvaloa ennen sen pääsyä sisätilaan. Häikäisysuojattu kangas on erityisen käytännöllinen näyttöpäätetiloissa ja esim. luokkahuoneissa joissa käytetään videotykkiä.