Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Kehyskaihdin

Apollo kehyskaihdin on kehykseen valmiiksi tehty kaihdin, joka asennetaan ikkunan karmien päälle. Kehyskaihdin sopii erityisesti kippi-ikkunoihin, ovien laseihin ja kattoikkunoiden kaihtimeksi.

Kehyskaihtimen käyttö saatavilla jousella, ketjulla, tai helposti motorisoituna. Huom. Moottori ja ketjukäyttö eivät sovi kattoikkunoihin.
Pimennystä etsiessä Perfect kehyskaihdinmekanismi mahdollistaa erittäin pimentävän lopputuloksen. Valitse tällöin kehyskaihtimeen 100% pimentävä kangas.

Maksimikoko:

Leveys 140 cm x korkeus (riippuen kankaasta) jopa 200 cm

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Kehyskaihdin tilataan ikkunan aukkomitalla.

Kehysprofiili on tietyn kokoinen, joten varmista ennen tilausta jotta profiili sopii ikkunaan.

Pienimmät (alle 50*50cm) kehyskaihtimet toimitetaan pääsääntöisesti valmiiksi koottuna. Suuremmat kehyskaihtimet toimitetaan osissa: kehys kootaan ikkunan päälle. Kangas on valmiiksi rullalla ja mekanismi kiinni kaihtimessa.

Apollo perfect kehyskaihtimella on 5 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Maksimileveys: 140cm

Maksimikorkeus: riippuen kankaasta jopa 200cm

Profiilikiskon muoto ja mitat:

Perfect Profiilin Mitat

Tilatessasi Perfect kehyskaihtimen mittaa aina syvennyksen mitta! ns. aukkomitta.

Kankaat ja värivaihtoehdot

Soltis 86

Apollo Soltis 86 screen kangas on soltis 92-kangasta harvempi ja verkkomaisempi, mutta silti erittäin tehokas lämpö- ja näkösuoja, niin sisälle kuin ulos. Soltis 86-kankaan OF arvo (eli avoimen osan osuus) on 14 %. Etenkin alhaalta paistavan aamu- ja ilta-aruingon häikäisyä estämään suositellaan tiheämpiä screen kankaita, koska soltis 86-kuosi voi päästää läpi häikäisyä suorassa valaistuksessa. Toisaalta kankaan avoimuus edesauttaa luonnonvalon hyödyntämistä.

Esim. lasitetulle parvekkeelle rullaverhona Soltis 86 ehkäisee kuitenkin hyvin lämpösäteilyä. Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screenkankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.

Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screenkankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään. 

Värivalikoimista löytyy perus sävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 86 torjuu väristä riippuen jopa 85 % lämpösäteilystä.

Soltis 92

Apollo Soltis 92 screen kangas vain 4% läpäisevä screen kuosi. Kangas on erinomainen lämpö- ja häikäisysuoja, mutta myös hyvä näkösuoja. Toki pimeällä kankaasta näkee osittain sisälle jos sisälle kirkas valaistus.

Soltis 92 screen kangas ei ole verkkomainen kudonnaltaan, vaan avoimen reijän osuus on hajanainen. Näin kankaaseen/läpäisevään valoon ei muodostu verkkomaista kuviota.
Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screen kankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.
Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screen kankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään.

Värivalikoimista löytyy perussävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 92 torjuu väristä riippuen jopa 97 % lämpösäteilystä.

SunShadow 4000N Screenkangas

SunShadow 4000N Screenkangas on ulkokäyttöön tarkoitettu, 5 % avonainen kangas. SunShadow on verkkomainen, tiheä ja hyvä kangas myöskin kohtalaiseksi näkösuojaksi. Kankaan kudonta on miellyttävän sileää, ja kudonta huomaamatonta. Kangas on tarkoitettu ulkopuolisiin aurinkosuojatuotteisiin. Soveltuu esim. ikkunamarkiiseihin. SunShadow 4000N screen kankaan voi puhdistaa helposti esim. vedellä ja pehmeällä harjalla.

Värivalikoimasta löytyy tyylikkäitä värejä valkoisesta mustaan, sekä näiden värien sekoituksia.

Ulkopuoliseen aurinkosuojaan tummat värit poistavat eniten lämpösäteilyä, ja niistä näkee myös parhaiten läpi.

Zilario

Zilario screen on 3% screen kangas sisäkäyttöön. Kangas on ekologinen ja 100 % kierrätettävistä materiaaleista. Zilario kankaassa on alumiininen tausta, joka on tarkoitettu ulospäin. Alu taustapinnoite torjuu hyvin lämpösätelyä ja häikäisyä. Zilario on erittäin energiatehokas valinta screen kankaaksi sisäpuolisiin rullaverhoihin. Zilario screenkankaan pinta on kauniin kangasmainen ja hienostunut. Selkeää verkkokuviota kankaassa ei ole, vaan kudonta on kangasmainen. 

Ulospäin näkyvä metallipinnoite luo tyylikkään ilmeen julkisivuun.

3 % screenkangas on suhteellisen hyvä näkösuojaksi. Tummista kankaista näkee paremmin läpi kuin vaaleista.

Tekniset tiedot:
Paino 226 g/m | paksuus 0,46 mm | kosteudenkestävä | palosuojattu | pakka 240 cm

Soltis Touch

Soltis Touch 3% on sisäkäyttöön tarkoitettu, luonnonkudelmainen screen kangas. Soltis Touch estää jopa 90% auringon energian siirtymistä sisätiloihin. Kankaan 3 % avoimuus on optimaalinen häikäisysuojana, antaen myös hyvän näkösuojan. Kankaasta näkee hyvin läpi.
Soltis Touch kankaalla on myös akustisia ominaisuuksia: kangas toimii ikään kuin äänenvaimentimena, parantaen mukavuutta sisätiloissa. Soltis Touch 3% absorboi 40% äänestä, kun ilmaväli on 100 mm (αw = 0,40 tai NRC = 0,35).

Soltis Touch on paloturvallinen ja ympäristöystävällinen screen kangas.

Soltis Touch soveltuu sekä rullaverhoihin että lamelliverhoihin.

Kankaan tekniset tiedot:
OF arvo (openess factor) 3% | paino 470 g/m² | paksuus 0,75 mm | pakkakorkeus 270 cm, pl 127mm | palosuojaus

Louvolite -kankaat

Apollo Kaihdinkankaat kattaa satoja eri kuoseja ja värejä, joista löytyy varmasti jokaiseen sisustukseen sopiva kangas. Mallistossamme on läpikuultavia, peittäviä, pimentäviä, kuviollisia ja yksivärisiä kuoseja.

Kaihdinkankaat sopivat yleensä sekä rullaverhoksi että lamelliverhoon, mutta joillakin kuoseilla voi olla rajoituksia käytettäviin tuotteisiin.
Kankaita löytyy erilaisilla ominaisuuksilla, kuten palosuojauksella ja häikäisysuojalla varustettuna.

Domino

Apollo Domino on peruskuosi, jota löytyy runsaasti eri värejä. Kangas on peittävä, mutta valoa läpäisevä. Näkösuojaksi Domino soveltuu mainiosti.

Domino blackout

Pimennysverhot soveltuvat mainiosti makuuhuoneisiin, auditorioihin, lastenhuoneisiin… Pimennysverhosta on apua varsinkin Suomen valoisissa kesäöissä – pimeys helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua. Pimennysverho on talvisin myös kuin yksi eristekerros lisää ikkunan edessä, säästäen lämmityskuluissa. Pimennysverhoa voi käyttää myös valkokankaana videotykille/projektorille (kerro tästä tilattaessa).

Katso myös nämä tuotteeseen kuuluvat laajennusosat

Lataa maksuton opas kodin aurinkosuojauksesta!

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö
Yhteydenotto
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, pdf, ppt, pptx, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
      Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.