Pimennystä rullaverholla

Kuten jo varmaan kaikki tiesimmekin (ja edellisissä blogeissamme siitä olemme kertoneet), pimeydellä on suuri merkitys viihtyvyyteen varsinkin uniolosuhteita ajatellen makuuhuoneissa. Pimennystä tarvitaan usein muissakin tiloissa:
Erilaiset luokkatilat ja valkokangas huoneet tarvitsevat pimennystä optimaaliseen katselukokemukseen.

Kun Rullaverho varustellaan 100% peittävällä kankaalla  + kasetilla ja sivukanaaleilla, saadaan aikaan maksimaalinen valon peittävyys.
Käyttäjän kommentti:
“Kotiteatterikäyttöön aivan loistava tuote, koska pimentää tilan kokonaan.”

Pimentäviä kankaita on saatavilla kymmeniä eri värejä ja tarvittaessa palosuojattuna, joten tyylistä ja turvallisuudestakaan ei tarvitse tinkiä.

Pimennysverho Pimennysverho

Nykyaikana rullaverhojen motorisointi alkaa olla arkipäivää. Moottorikäyttö lisää rullaverhojen käyttömukavuutta huomattavasti.
Moottorivaihtoehtoja löytyy nykyään runsaasti: on pattereilla toimivaa moottoria, suoraan verkkovirtaan, käyttö seinäkytkimestä, kaukosäätimellä tai vaikka kännykällä, automaatioon sopivia moottoreita… You name it.

Rullaverhomme valmistetaan millilleen mittojen mukaan; jokaiseen makuuhuoneeseen ja valkokangas-tilaan löytyy varmasti sopiva pimennysratkaisu.

Vinkki: Valkeaa 100 % peittävää kangasta (varsinkin sen sileää taustapuolta) voidaan hyvin käyttää myös valkokankaana.
Sinun ei siis välttämättä tarvitse hankkia kahta eri tuotetta, vaan voit yhdistää pimentävän rullaverhon toimimaan aurinkosuojana JA valkokankaana.

Vinkki: Täysin pimentävä rullaverho kasetilla ja sivukiskoilla on saatavilla myös ikkunan ulkopuolelle (Zipline), jolloin se auttaa mainiosti myös sisätilojen lämpenemistä vastaan.

Pimentävät rullaverhot löytyvät myös verkkokaupastamme!