Kaihtimet näkösuojana

Apollo kaihtimet tuovat yksityisyyttä pimeneviin iltoihin

Toisin kuin yleisesti ajatellaan, kaihtimet ovat monikäyttöinen hyötytuote. Kaihtimet eivät pelkästään suojaa auringolta, vaan myös katseilta. Kankaan ei välttämättä tarvitse olla täysin peittävä, jotta tarvittava yksityisyys saavutetaan. Myös läpikuultavat modernit ja helppohoitoiset kankaat antavat tarpeeksi suojaa katseilta. Näin tilaa ei välttämättä tarvitse tukkia täysin pimentävällä kankaalla, vaan luonnonvalon hyödyntäminen ja avaruuden tunne säilyvät ennallaan.

Screen Kaihtiment Pimealla
Screenkaihtimet pimeällä

Suositut screenkankaat ovat tehokkaita lämmöntorjujia (ulos asennettuna), mutta näkösuojana ne eivät pimeän aikaan ne eivät ole parhaita kankaita – screen kankaasta näkee aina valoisammalle puolelle läpi.
Etenkin makuuhuoneet ja pesutilat vaativat parempaa suojaa ja jopa pimeyttä. ​Erilaisiin tiloihin kannattaa valita oikeanlainen kaihdin ja siihen sopiva kangas.

Kaihtimen hyödyt eivät rajoitu ainoastaan valon ja katseiden torjumiseen.

Valitsemalla sisutukseen sopivan kankaan – kaihdin voi olla huoneen sisustuksellinen elementti, tai toisaalta tukea muuta sisutusta yhteensopivuudellaan. Kauniit, kuviolliset rullaverhot toimivat päivisin kapan tavoin, etkä tarvitse pelkistettyyn tyyliin muita verhoja laisiinkaan.
Apollo kaihdin antaa haluamasi määrän valoa ja varjoa, sekä tuo helpotusta jopa sähkölaskuun. Kesäisin aurinkosuoja auttaa viilentämään sisätiloja, ja vähentää näin koneellisen jäähdytyksen tarvetta. Kylminä ajanjaksoina rullaverho ikkunan edessä toimii kuin yksi eristekerros lisää, minimoiden ikkunan kautta tapahtuvat lämpöhukan.

Kaihtimesta on siis moneksi!

Tutustu suosituimpiin tuotteisiimme verkkokaupassamme >>