Kallion Kaihdin Oy

 

Kallion Kaihdin on toiminut vuodesta 1979 lähtien Vaasassa ja sen lähikunnissa toimittaen asiakkailleen laadukkaita aurinkosuoja-alan ratkaisuja. Kallion Kaihdin ja Apollo Kaihdin on tehnyt jälleenmyyjäyhteistyötä jo toisessa sukupolvessa. Heidän valikoimaan kuuluu valmistamamme markiisit, ulkopuoliset zipline-kaihtimet, magic light-kaihtimet sekä muun muassa lamellikaihtimet.

Vaasa on yleisesti tilastoitu Suomen aurinkoisimmaksi kunnaksi, ja viime vuosien pääartikkelina onkin ollut Apollon terassimarkiisit. Johtuen rannikon läheisyydestä on tuulikestävyydeltä ensiluokkainen Topline-terassimarkiisi suosituin ratkaisu. Markiisilla pystytään helpottamaan auringonpaisteesta johtuvaa ylilämpenemistä niin terassilla, kuin markiisin alla olevaa sisätilaakin. Tällöin markiisi vähentää jäähdytyskustannuksiakin, jopa kymmeniä prosentteja. Paras tapa vähentää jäähdytystarvetta on hankkia ulkopuoliset Zipline-kaihtimet screen-kankaalla.

Vuonna 2016 Vaasa tilastoitiin Suomen sateisimmaksi kunnaksi, mutta markiisimme toimivat hyvin sadesuojina johtuen ensiluokkaisesta kestävyydestämme. Rungot kestävä suuria painokuormia ja kankaamme ovat vesi- ja homesuojatut, joten markiisin kastumista on turha pelätä.

Mikäli halua suurimman mahdollisen hyödyn auringonsuojatuotteista, tuli ne sitten ulos tai sisälle on motorisointi sinun juttusi. Lisäämällä esimerkiksi tuuli- ja aurinkoanturin voit olla huoleti vaikka poistuisit kotoasi. Myös Kallion Kaihtimelta saat hankittua Somfyn Tahoma-ohjausjärjestelmän, jolla rakennat monipuolisen, turvallisen ja helppokäyttöisen älykkään kodin.

Kallion Kaihtimen väellä on vuosien kokemus myös suunnittelu- sekä asennustöistä ja tarkistusmittaukset hoituvatkin helposti ja nopeasti. Kerro oheisella lomakkeella toiveesi tai pulmasi liittyen auringonsuojaukseen ja saat takuuvarmasti tehokkaimman ja tyylikkäimmän ratkaisun helposti ja nopeasti.

Kallion Kaihdin serverar också på svenska. Välkommen.

Vöyrinkatu 14
65100 VAASA

puh. 050-4063 653

Kallion Kaihdin Oy
Voyrinkatu 14
Vaasa 65100
Suomi
Puhelin: 050-4063 653