Sesonkityöntekijä tuotantoon

Iisalmi

Haemme tulevalle kevät/kesäkaudelle useita reippaita ja tunnollisia sesonkityöntekijöitä tehtaallemme Iisalmen keskustaan.

Sesonkityöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. tuotteidemme pakkaamiseen ja lähettämiseen liittyviä työtehtäviä sekä esivalmistukseen liittyviä työtehtäviä, kuten profiilin sahausta yms. Eduksi katsomme kädentaidot, esimerkiksi työkalujen tai sirkkelin käyttötaito.

Saat meiltä kattavan opastuksen sekä perehdytyksen työtehtäviin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa ja kestää elokuun loppuun saakka. Työn aloitus ajankohta voidaan sopia joustavasti. Työskentelemme yhdessä vuorossa ja viikonloput ovat vapaat. Tehtaamme sijaitsee Iisalmen keskustan tuntumassa.

Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työasennetta sekä kädentaitoja.

Sinulta odotamme:

  •  vastuunottoa ja sitoutumista työhösi
  • tiimityöskentelytaitoja
  • ripeää työotetta
  • reilua ja iloista asennetta

Tarjoamme sinulle:

  • mukavat työkaverit
  • kokoaikaisen päivätyön, arkisin ma-pe (toivomme joustavuutta sesonkiaikoina)

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi viimeistään 15.02.2023 osoitteeseen janne@apollokaihdin.fi

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy on Suomen johtavia auringonsuojauksen valmistajia ja myyjä. Meillä on lähes 50 vuoden kokemus aurinkosuoja- ja terassituotteiden tuotekehityksestä, valmistuksesta, maahantuonnista sekä markkinoinnista. Tuotanto on Iisalmessa, Yrittäjänkujalla. Perheyrityksellä on vakaa taloudellinen asema, yritys on kasvanut ja kehittyy koko ajan ollen yksi oman alansa edelläkävijä. Myös tulevaisuuden näkymät ovat aurinkoiset.