Sääsuoja Vertikaali Grand veivikäytöllä | 2-3 vko toimitusaika

Sääsuojalla säästä hermojasi ja suojaat terassiasi. Kun terassi on suojattu, tulee sille käyttöarvoa myös talvella.

Pystysuoraan lasketuvat markiisimekanismit ovat täysin säänkestäviä, ja ne voidaan valmistaa myös hyvin tiiviiksi kokonaisuudeksi.

Vertical Grand on avorullallinen yksinkertainen sääsuoja. Kankaaksi voit valita 5% screen kankaan: Serge 600, tai läpinäkyvän / värillisen PVC kankaan.
Vertical Grand sääsuoja toimitetaan veivikäyttöisenä. Veivin kätisyyden ja pituuden voi valita tilatessa.
Tämän sääsuoja-mallin mukana toimitetaan alalistan kiinnikkeet. Huomaathan että Vertical Grand sääsuojan kangas on 11 cm kapeampi kuin kokonaisleveys.

Näin ostat tuotteen:
Valitse alta tuotteen sijoitus (pintaan/syvennykseen) → ilmoita kokonaismitat sentteinä → valitse kankaan väri → valitse lisäominaisuudet.

Tilaa maksuttomat värimallit kankaista tästä –>

Valitse tästä mikäli sääsuoja asennetaan seinään, tolppiin tai muuhun pintaan sivusuunnasta.

Valitse tästä mikäli sääsuoja asennetaan tolppien väliin tai muuhun aukkoon.
huom. alalistan kiinnike käy vain pinta-asennukseen.

cm x
cm

Customize
Määrä :
1
Koko :
x
Väri :
--
Tuote sijoitetaan :
--
Veivin kätisyys :
--
Veivin pituus :
--
Veivin väri :
--
Hinta yhteensä:
0 €

Kuvaus

Vertical Grand sääsuojassa kangas on yhteensä 11 cm kapeampi kuin tilattava kokonaisleveys.

Sääsuoja kannattaa asentaa pintaan, mikäli mahdollista. Näin sivuille ei jää rakoa josta sade ja lumi pääsee helpommin suojattuun tilaan.
Alalistan kiinnikepari sisältyy toimitukseen. Huom. kiinnikkeet käyvät ainoastaan pintaan asennukseen. Jos asennat tuotteet syvennykseen / tolppien väliin, tulee alareuna kiinnittää toisella tavalla (esim. vahvat kumilenkit, tai koukkuruuvi alalistaan, näitä emme toimita).
Alalista on lähes yhtä leveä kuin tilattava kokonaisleveys (noin 0,5 cm kapeampi).

Sääsuoja voidaan asentaa joko seinään tai kattoon samoilla kannakkeilla.

Sääsuojaa saatavilla myös moottorilla, koteloituna ja täysin tiiviinä Zipline markiisina. Pyydä tarjous tehtaalta!

Vertikaali Grand 70 sääsuoja kattoon:

Vertikaali Grand 70 sääsuoja seinään:

Alalistan kiinnike:


Kankaat

Serge 600 screen
5 % avoin screenkangas, josta näkee mukavasti läpi (aina valoisammalle puolelle). Kankaan kudonta on tiivistä ja tekstiilinomaista. 5% tiheä screen toimii hyvin säätä vastaan.
Serge 600 pakkakorkeus on 250 tai 320 cm, joten korkeampiakin sääsuojia voidaan valmistaa ilman korotussaumaa.

Serge600 001001 Harmaa
Serge 600 001001 harmaa
Serge600 001002 Harmaa Valkea
Serge 600 001002 valkea/harmaa
Serge600 010010 Musta
Serge 600 010010 musta

PVC kankaat
Kirkas pvc on täysin läpinäkyvää. Värilliset kankaat ovat peittäviä, mutta eivät pimentäviä. PVC kankaan pakkakorkeus noin 150 cm: sääsuojaan voidaan joutua valmistamaan korotussauma (tehdään siististi impulssisaumaimella sulattamalla).

Toimituksen sisältö

Tuote, kannakkeet, alalistan kiinnikkeet, veivi, veivin pidike, kiinnitysruuvit puuhun, asennusohje.

Toimitusaika

Toimitusaikamme on normaalisti noin 2-4 viikkoa tilauksesta. Useimpien rullaverhojen kohdalla on mainittu ko. kankaasta tehdtb rullaverhon toimitusaika. Poikkeuksista ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan tilauksen sisältö. Tarkista tilausvahvistus, ja ilmoita välittömästi mikäli tilauksessa jotain muutettavaa.
Mikäli verkkokaupassa on ilmennyt tekninen häiriö josta syystä tuotteiden hinnoittelu ei ole ollut tilaushetkellä oikein, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Asiakkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja koko kauppasumma palautetaan asiakkaalle.
Mikäli tehtaallamme on toimitusta viivästyttävä poikkeustilanne (esim. kesälomat, viralliset pyhät…), huomioithan näiden vaikutuksen toimitukseen

Kangasmallit

Kangasmallit toimitetaan kirjeenä 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Toimitustapa

Toimitamme tilauksen joko noutopakettina tai DB Schenker jakeluna.
Saatte kuljetusliikkeeltä ilmoituksen tavaran toimituksesta erikseen.

NOUTOPISTE:
Alle 200 cm paketit toimitetaan pääsääntöisesti  pakettina lähimpään Noutopisteeseen (yleensä K-Market, R-Kioski tms.). Jos tilauksessa on useita erikokoisia verhoja, toimitustapa määräytyy isoimman verhon mukaan.
Alle 230 cm paketit toimitetaan pääsääntöisesti Matkahuollon toimipisteeseen, josta sen tilaaja noutaa.
Kuljetus vie normaalisti n. 1-2 arkipäivää, ja saat viestin kun paketti on noudettavissa; muistathan noutaa paketin määräaikaan mennessä, koska se palautuu muuten takain tehtaallemme. Uudelleen lähettämisestä veloitamme rahtihinnaston mukaisesti. Olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä, joten et tarvitse rahaa pakettia noudettaessa.

DB SCHENKER JAKELU
Yli 230 cm paketit (verhon leveys yli 220 cm) lähetetään DB Schenker jakopakettina suoraan tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen. DB Schenker huolehtii sopivan jakeluajan sopimisesta asiakkaan kanssa.

Pakkaus

Pakkaamme kaihtimet suojaavaan pahviin. Älä leikkaa pakettia auki sivusuunnassa terävällä esineellä, jotta kaihdin ei vaurioidu. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat materiaalit kaihtimen kiinnittämiseen. Voit jättää pakkauksen suojamuovin kaihtimen päälle asennuksen ajaksi, jottei kaihdin likaannu asennettaessa – avaa tässä tapauksessa vain suojamuovin päädyt mekanismeille.

Markiisikangas pakataan taiteltuna suojamuoviin. Avaa paketti varoen.
Kankaan mahdolliset taitokset häviävät käytössä normaalisti n. 1-2 viikon sisällä asennuksesta.

Kuljetusvaurio

Kuljetuksessa vioittuneesta paketista on ilmoitettava jo noudettaessa / paketin saavuttua henkilökunnalle. Rahtikirjaan tulee jäädä merkintä vaurioituneesta pakkauksesta, jotta reklamaatio kuljetuksesta voidaan tehdä. Tässä tapauksessa teemme kuljetusreklamaation, ja valmistamme asiakkaalle uuden tuotteen mikäli tuote on käyttökelvoton.

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Apollo kaihtimet ovat mittatilaustyötä, joten vastuu kaihtimen sopivuudesta kohteeseen on asiakkaalla itsellään. Varmista koko Apollon mittausohjeiden avulla. Myös kankaan valinta on asiakkaan vastuulla. Kankaan sävyt tietokoneen näyttöruudulla voivat poiketa hieman oikeasta kankaan sävystä.

Jos olet tehnyt tuotetta tilatessasi virheen, emme valitettavasti voi hyvittää tuotteen hintaa takaisin, emmekä tarvitse kaihdinta takaisin tehtaalle.

Valmistusvika

Mikäli tuotteessa on valmistusvika / toimitus on puutteelinen, täytä Apollo reklamaatiolomake. Liitä kuva tuotteen viasta, jotta näemme suoraan mitä toimenpiteitä reklamaatio vaatii.

Täytä myös tarkka seloste, mikä tuotteessa / toimituksessa on vikana.

Otamme reklamaatioasioissa teihin yhteyttä kahden arkipäivän sisällä, ja saatte tarvittaessa vaihdettavan osan suoraan kotiinne veloituksetta. Mikäli tuotteen vika vaatii tehdaskorjausta, annamme teille Matkahuollon sopimusnumeronne, jotta voitte palauttaa kaihtimen Apollon tehtaalle ilman kustannuksia. Korjattuamme kaihtimen palautamme sen mahdollisimman pian.

Jokainen kaihdin käyttötestataan tehtaalla ennen toimitusta. Tuote on siis Apollolta lähtiessä toimiva ja virheetön.

Huom! Itse aiheutettu vika kaihtimessa huomataan. Esim. viilto joka on tullut pakettia terävällä esineellä avatessa, on asiakkaan vastuulla. Rullaverho vioittuu, jos sitä vedetään ketjun sijasta suoraan kankaasta. Tämä aiheuttaa kankaan valumista itsestään.

Takuuaika

Apollo tuotteilla on viiden vuoden mekanismitakuu. Takuun aikana ilmenneet mekanismin viat korjaamme viiveettä ja veloituksetta.

Sääsuojat kangasmallitilaus

Kangasmallit Sääsuojat

    Valitse max 3 mallia.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.