Monipuolinen aurinkosuoja Zipline Screen

Apollo Zipline Screen sopii terassille, ulkorakennukseen tai suoraan ikkunan eteen.

Zipline markiisi on uudenlainen aurinkosuoja, joka asennetaan kehyksineen suoraan kohteeseen. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoilla, eikä tuuli näin ollen pääse heiluttelemaan kangasta.
Zipline screen sopii erinomaisesti  näkö- ja tuulisuojaksi – estämättä näkymää ulos. Screen markiisi on energiansäästössä kirkkaasti aurinkosuojista tehokkain. Screen markiisia voidaan käyttää monipuolisesti useaan eri käyttötarkoitukseen.

 

Perinteiseen malliin ikkunan eteen aurinko- ja lämpösuojaksi

Apollo Screen

Ikkunan ulkopuolelle asennettuna screen markiisi antaa parhaat eväät kiinteistön liikakuumenemista vastaan. Screen kangas pysäyttää lämmön jo ulkopuolella, eikä kuuma ilma saavuta sisätiloja ollenkaan. Kankaan verkkomaisuuden ansiosta näet silti ulos. Screenkankaasta näkee aina valoisammalle puolelle. Esimerkiksi tämä kohde ulkoapäin:

apollo screen ulkoa
Toteutus: Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy, Iisalmi

Lue blogiaiheemme: Mistä kiinteistön ylilämpeneminen johtuu >>


 

 

Aurinkosuojaus osana arkkitehtuuria

_Objekt_ZiplineP120

Zipline Screen kaihdin voidaan toteuttaa julkisivuun täysin integroituna, niin että aurinkosuojalla saavutetaan suurin hyöty ja energiansäästö, ulkonäöstä ja tyylikkyydestä tinkimättä.
Kankaita on eri tiheyksiä, eri värisiä ja erilaisella kudonnalla. Runko voidaan asentaa syvennykseen, pintaan tai kauemmas ikkunasta. Rungon väri voidaan valita sopimaan täysin julkisivun väreihin.
Moottorikäytön avulla screen kaihtimia on helppo käyttää joko jokaista erikseen tai kaikkia yhdessä. Aurinkoautomatiikka puolestaan huolehtii kiinteistön optimaalisesta lämmönsäätelystä silloinkin kun et ole kotona.


 

Yksityisyyttä terassille

Screen kaihdin Apollo Zipline 2
Toteutus: Apollo Kaihdin Shop, Helsinki

Zipline screen sopii erinomaisesti erilaisten terassien ja verantojen aurinko-, häikäisy- ja ennen kaikkea näkösuojaksi. Terassin taakse jäävät myös kodin ikkunat, ja näin ollen terassin kaihtimet viilentävät myös sisätiloja. Tiiviisti asennettuna Zipline markiisi toimii kesäisin myös hyttyssuojana.

Lue lisää aiheesta Zipline screen terassilla >>


 

Yrityksen julkisivulle

Alko3
Toteutus: Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy, Iisalmi

Ikkunat mielletään usein yrityksen mainosalaksi: ikkunateippaukset ja ikkunan somistus houkuttelevat asiakkaita sisään liikkeeseen. Jos kuitenkin haluat suojata sisätiloja samalla kuumuudelta ja tarvittaessa katseilta, voit valita Apollo screen kaihtimen ikkunan ulkopuolelle – oman yrityksen logolla printattuna. Kangas voidaan printata vaikkapa koko alaltaan. Näin screen kaihdin ajaa asiansa kuumuuden ehkäisijänä sekä näkösuojana, nostaen silti yrityksen imagoa.

Tässä kohteessa esim. printattu kaihtimeen kuva vanhasta panimosta. Kuva näkyy ulospäin, kun verho on alhaalla:
apollo-printtikaihdin-panimo
Toteutus: Apollo Kaihdin Shop, Helsinki


 

Zipline Screen sääsuojaksi

DSC_1119

Miksei vaikka näinkin?
Zipline tuotteessa kangas on tiiviisti kiinni sivukiskoissa vetoketjulla, joten tuote kestää myös sivutuulta ja sään rasituksia paremmin kuin muut tuotteet. Näin ollen Zipline screen markiisia voidaan käyttää vaikkapa kuistien ja ulkorakennusten sääsuojana.
Kangas on tarpeeksi tiheä ettei siitä tihuuta vesi- ja lumi läpi, ja silti kosketus ulkomaailmaan säilyy kankaan läpinäkyvyyden ansiosta.

Zipline integroituu kohteeseen kuin kohteeseen.

DSC_0172
Esimerkkikohteet, toteutus: Riihimäen Kaihdin ja Kehys Oy, Riihimäki


 

Yleistä tuotteesta:

Rungon vakiovärit valkea ja antrasiitti. Maatattavissa mihin tahansa RAL sävykartan väriin.

Sivutuulen kestävyys jopa 80 km/h.

Täysin tiivis aurinkosuojarakennelma.

Kotimainen mittatilaustuote Avainlippu-merkillä.

Screen kankaamme soveltuvat ulkokäyttöön, ja estävät turhat katseet ja auringon lämpösäteilyn. Screen kaihtimen takana nautit kesästä, näkymästä ja terassistasi mukavan viileässä. Saatavilla myös täysin pimentävillä kankailla.

Maksimikoko jopa 8 x 6m.

Ziplinen käyttö tapahtuu helposti kaukosäätimellä tai täysin automaattisesti. Pienemmät aurinkosuojat voidaan valmistaa myös veivikäyttöisenä.

Lue lisää Zipline Screen markiisista >>