Paremmat unet pimennysverhoilla

Mitä pimeämpi makuuhuone, sitä laadukkaampi uni.

 LL_Roman_dahlia_charcoal_1

Makuuhuoneissa kaikenlaiset valonlähteet vaikuttavat unen laatuun, vaikka silmät ovatkin nukkuessa kiinni. Silmäluomien läpi suodattuva valo vaikuttaa aivoihin ja melatoniinin tuotannosta vastaavaan käpyrauhaseen. Valo kertoo, että yö on ohi ja on aika herätä.

Laadukkailla verhoilla ja kaihtimilla pimennät tilan, tyylistä tinkimättä. Pimentävä verho ei läpäise valoa ollenkaan, ja saat tilasta täysin pimeän. Pimennyksestä on apua varsinkin Suomen valoisissa kesäöissä – pimeys helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua. Makuuhuoneiden suojaaminen liialta valolta on tärkeää. Pimeä makuuhuone on erityisen tärkeä etenkin lapsille – he kun yleensä nukkuvat myös päiväunia, kun rauhoittumista helpottava hämäryys on vaikea saavuttaa myös talvisin.
Kylminä vuodenaikoina pimentävä rullaverho toimii myös erinomaisena eristeenä ikkunoiden kautta tapahtuvan lämpöhukan minimoimiseksi.

Pimennysverho ei välttämättä ole vain käyttötuote, voit stailata sen sopimaan sisustukseesi täydellisesti. Täysin pimentäviä kankaita on paljon erilaisia; yksivärisiä, kuviollisia, palosuojattuja… Pimentäviä kankaita on saatavilla moneen eri tuotteeseen, mutta parhaiten pimennystarkoitukseen soveltuu ketjukäyttöinen Apollo rullaverho mekanismi. Pimennysverhoon voi halutessaan valita sivukanaalit ja z-alalistan, takaamaan täydellisen pimennyksen.

Suurien pinta-alojen pimennystarkoitukseen käy erinomaisesti Apollo Zipline, pimennyskankaalla.

Pimennysverhoa voi käyttää myös valkokankaana, jolloin valoa läpäisemätön kangas toimii videotykin heijastuspintana. Tähän tarkoitukseen on olemassa suositeltuja kankaita ja sävyjä parhaan katseluelämyksen tarjoamiseksi.

Vinkki!
Yksiväriset pimennysverhot nyt myös verkkokaupastamme:
https://apollokaihdin.fi/tuote-osasto/rullaverhot/pimentavalla-kankaalla/

HUOM! Verkkokaupassamme nyt juhannus ale!
Käytä kassalla koodia ”jussi15”, niin saat -10% alennuksen.

Pimeää Jussia!