Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Yritys ja yhteystiedot

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy
Yrittäjänkuja 5-7
74130 Iisalmi
FINLAND
Y-tunnus: 1907333-0
myynti@apollokaihdin.fi
asiakaspalvelu@apollokaihdin.fi
puh. 017 821 2811
Puhelinpalvelu arkisin klo 8-16.00
Apollo Whatsapp: 044 582 1282
Myyntinäyttely Helsinki:
Apollo Kaihdin Shop
Mannerheimintie 35
00250 Helsinki
asiakaspalvelu@apollokaihdin.fi
puh. 050 466 5740
Puhelinpalvelu arkisin klo 9-16.00
VIIKOLLA 29-30/2021 ASIAKASPALVELUMME PALVELEE KLO 9-12

Mahdollisimman hyvän palvelun takaamiseksi, näyttelytilamme on avoinna aina sopimuksen mukaan. Otathan ystävällisesti yhteyttä etukäteen, jotta voimme sopia tapaamisen ajankohdan.

Verkkolaskutustiedot:
Y‐tunnus: 1907333‐0
Verkkolaskuosoite: 003719073330
Operaattorin välittäjäntunnus: E204503


Rekisteriseloste

 


 

Jälleenmyyntimme toimii ympäri Suomen

Katso kattava jälleenmyyjäverkostomme ja ota yhteyttä!

Henkilöstö:

minna paulin veli-matti paulin
Minna Paulin
Toimitusjohtaja
Managing Director
Veli-Matti Paulin
Projektipäällikkö
Project Manager
puh. +358 400 492 022

Email: minna.paulin@apollokaihdin.fi

puh. +358 400 493 033

Email: veli-matti.paulin@apollokaihdin.fi

marko kostian
Marko Kostian
Tekninen asennustuki
Technical Expert
Seija Röytiö
Myyntisihteeri
Office
puh. +358 400 372 169

Email: tuotanto@apollokaihdin.fi 

Email: marko.kostian@apollokaihdin.fi

puh. +358 17 821 2811

Email: myynti@apollokaihdin.fi

Email: seija@apollokaihdin.fi

Tiina Eberhardt
Myymälävastaava / Tekninen myyjä
Toimipaikka: Apollo Kaihdin Shop / Helsinki
Lauri Kannas
Projektimyynti / Myyntipäällikkö
Toimialue: Etelä-Suomi
puh. +358 50 466 5740

Email: tiina@apollokaihdin.fi

puh. +358 444 910 425

Email: lauri.kannas@apollokaihdin.fi

 

Heidän lisäkseen tuotannossamme työskentelee työlleen antautuneita kaihdinalan ammattilaisia sekä kattava Apollo-jälleenmyyjien auringonsuojauksen ammattilaisten mittaus-suunnittelu ja asennuspalvelut kautta Suomen.


Yrityksen historia

Vuonna 1979 Risto Koistinen avasi myymälän Iisalmeen Pohjolankadulle, ja aloitti rullakaihdinten valmistuksen. Kaihdinten asennuspalvelu oli aloitettu jo pari vuotta aikaisemmin Kuopiossa. Markiisien valmistus alkoi v.1981, jolloin Iisalmen Kaihdin Ky muutti Satamakadulle. Viisi vuotta myöhemmin kasvava yritys vaati lisää tehdastiloja, ja näin valmistui tuotantotilat Yrittäjänkujalle Kivirannalle tehtaanmyymälän jäädessä vielä keskustaan. Vuonna 1992 yrityksen vaihduttua osakeyhtiöksi, siirtyi myymäläkin tehtaan yhteyteen. Yrittäjänkuja 5-7:ssä tehtiin laajennuksia, ja Riston tytär Minna Paulin (os. Koistinen) alkoi työskennellä yrityksessä kokopäiväisesti. Apollo-nimeä oltiin maisteltu jo 80-luvusta alkaen, mutta vasta vuonna 2003 yrityksen nimi vaihdettiin virallisesti Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy:ksi. Vuonna 2004 laajennettiin lisää, ja tämä mahdollisti yrityksen markiisituotannon nousevan vuositasolla Suomen suurimmaksi.

Apollo Kaihdin Ja Markiisi Historia

Sukupolvenvaihdoksen 1.vaihe toteutettiin toukokuussa 2005, jolloin Riston tytär Minna Paulin nimitettiin toimitusjohtajaksi. Osake enemmistön oston jälkeen 1.7.2008 Minna Paulin vaihtui pääosakkaaksi ja yrittäjäksi.

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat aurinkosuojalaitteet; markiisit, kierrekaihtimet, pystylamellikaihtimet sekä verhokiskotarvikkeet. Komponenttien hankinnassa käytetään suomalaisia alihankkijoita aina kun se on mahdollista. Markiisien valmistuksessa tarvittavat erikoiskomponentit ja markiisikankaat maahantuodaan keski-Euroopasta – Itävallasta, Saksasta, Ranskasta sekä Ruotsista. Kierrekaihdin-komponentit ja -kankaat yksinmyyntioikeudella Englannista.

Kierrekaihtimen valmistustavat uudistettiin syyskuussa 2002, jolloin luovuttiin perinteisen rullaverhon valmistuksesta ja siirryttiin tekemään sisustuskaihtimia. Markiisikankaiden ompelussa käytetään alan teknologista huippua edustavia automaattikoneita. Myös muiden linjojen työt on pyritty koneellistamaan mahdollisimman pitkälle töiden sujumisen ja luotettavan laadun takaamiseksi. Yritys uudistaa tuotantomenetelmiään jatkuvasti etsimällä alan uutuudet ja trendit Euroopan messuilla solmittavien kansainvälisten kauppasopimusten avulla.

Liikevaihdosta n 96 % muodostuu Ylä-Savon talousalueen ulkopuolelle myytävistä tuotteista. Myynnin loppukuluttajalle hoitaa koko Suomen kattava n. 70 jälleenmyyjään verkosto. Kaikki jälleenmyyjät ovat itsenäisiä yrittäjiä, joiden myyntityötä tuetaan yhtenäisellä mainosmateriaalilla, erilaisilla markkinointikampanjoilla lehdissä ja televisiossa sekä järjestämällä koulutuspäiviä tarpeen mukaan.

Valtakunnallisesti Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy on tehnyt nimeään tunnetuksi osallistumalla Habitare-messuille jo vuodesta 1995 lähtien. Sen lisäksi lähes vuosittain on messuosasto esillä eri puolilla Suomea jälleenmyyjien toiveiden mukaisesti.

2009 – 2010 yrityksen tuotantotiloihin sekä koneisiin ja laitteisiin investointiin mm. uusimalla markiisikankaiden automaattivarasto sekä kankaiden leikkauslinjasto.

Parannamme ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme. Haluamme tarjota suomalaisille laadukkaita ja tyylikkäitä ratkaisuja ikkunoiden auringonsuojaukseen.

Kaihdinten Tuotanto

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy on auringonsuojatuotteiden – ja kaihtimienvalmistaja, jonka päätuotevalikoima kattaa markiisimallit ikkunoihin, terasseille, lasikatteisiin viherhuoneisiin; kaikkialle mihin tarvitaan ulkoista auringonsuojaa ja ikkunan sisustusta.

Tarjoamme nautinnollista elämää aurinkoisiin päiviin!

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy on kehittämässä toimintaansa kansainvälistymisen suuntaan ja on saanut ELY-keskuksen kehittämisavustusta hankkeelle.

Vipuvoimaa Eu:lta
Eu Aluekehitysrahasto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.