Solar Handy SWEET luonnonvalkoinen – integroitu sälekaihdin ikkunoiden väliin | toimitusaika n 3 vko

SOLAR handy – markkinoiden kätevimmät ja suosituimmat sälekaihtimet.
Handy Sweet = integroitu sälekaihdin ikkunoiden välitilaan.

Sälekaihtimet on osa viihtyisää ja toimivaa tilaa. Niiden avulla säädät kätevästi huoneen lämpötilaa ja valon määrää. Kaihdin toimii niin näkösuojana kuin myös auringonsuojana. Kestävä Solar Handy sälekaihdin valmistetaan laadukkaista materiaaleista kotimaisella työllä!

Handy Sweet on integroitu sälekaihdin, jossa säätönupit asennetaan ikkunan karmin läpi siististi. Näin ikkunan ulkonäkö pysyy siistinä ja kaihdinta on helppo käyttää.

Tuote soveltuu käytettäväksi kaikkiin MSE-ikkunoihin. MSE-ikkunalla tarkoitetaan ikkunaa, jonka huoneenpuolella on kaksikerroksinen lämpöeristyslasi ja ulkopuolella yleensä yksikerroksinen ikkunalasi. Kaihdin asennetaan lämpöeristyslasien taakse eli ikkunan välitilaan.

Valitse tästä jatkaaksesi koon valintaan –>

cm x
cm

Customize
Määrä :
1
Koko :
x
Tuote sijoitetaan :
--
Väri :
--
Pintaosien väri :
--
Mekanismin kätisyys (kaihdin) :
--
Hinta yhteensä:
0 €

Kuvaus

Handy Sweet integroitu sälekaihdin sopii asennettavaksi kaikkiin MSE ikkunoihin. Handy Sweet integroitua sälekaihdinta käytetään säätönupeista, jotka viedään karmin läpi siististi saranan puolelta.

Säleverho avataan ja suljetaan kääntämällä alemmasta nupista. Säleverho nostetaan ylös vetämällä ylemmästä nupista ja lukitaan yläasentoon työntämällä narunuppi paikoilleen narujen jäädessä pintaan kiepille.

HUOM! Lapsiturvallisuuden vuoksi pidä roikkuvat narut aina poissa lasten ulottuvilta. Sijoita lasten käytettävissä olevat huonekalut kuten pinnasängyt, sohvat ym, pois kaihtimen käyttönarujen läheisyydestä.

Mitoitus

MSE-ikkunalla tarkoitetaan ikkunaa, jonka huoneenpuolella on kaksikerroksinen lämpöeristyslasi ja ulkopuolella yleensä yksikerroksinen ikkunalasi. Lasien välinen etäisyys on ~ 8-10 cm. Ikkunassa on 4 pestävää lasipintaa. Kaihdin asennetaan lämpöeristyslasien taakse eli ikkunan välitilaan.

Ikkunaan tilattavan sälekaihtimen mitat:

Mittaa lasin aukkomitat (lasin pinta) leveys mm x korkeus mm, ja lisää Solar Handy sälekaihtimen tilattavaan mittaan + 20 mm sekä leveyteen että korkeuteen.

Solar Handy kaihtimen mitoitus: (erotus aukkomittaan eli lasin pintaan):

 • leveys +20 mm
 • korkeus +20 mm

Handy sweet-mallin pintaosat

Nupit asennetaan ikkunan sarananpuoleiseen puitteiseen. Reiät vaakasuunnassa keskeisesti. Reikien keskinäinen etäisyys 80 mm.
mekanismi puitteen takana piilossa

 • kaihdin avataan ja suljetaan nuppia kiertämällä
 • uusi, kaunis muotoilu – sopii hyvin sormenpäihin
 • nuppien vakiovärit: valkoinen, beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa, ruskea
 • edullinen ja kestävä
 • täyttää A-energialuokan ikkunan vaatimukset
 • pintaosat nopea ja helppo irrottaa tarvittaessa
 • sopii kaikkiin uusimpiin MSE-ikkunoihin
 • saatavana ratkaisu korkealla sijaitsevien kaihtimien säätöön
 • helppo ja nopea asentaa
 • täyttää ilmanpitävyyden ja tuulenpaineen kestävyyden osalta standardin SFS 3304 1 -luokan vaatimukset, lue lisää testiraportista.
 • patentoitu
 • SOLAR handy on avainlipputuote

Sälekaihtimet varmistettua laatua

Solar handy täyttää A-energialuokan ikkunoiden tiiveysvaatimukset. Solar handylla varustettu ikkuna täyttää ilmavuodon osalta standardin EN 12207 luokan 4 vaatimukset (VTT:n testausseloste VTT-S-08490-11).
SOLAR handy –sälekaihtimet testattiin vuonna 2012 tuotestandardin EN 13120 vaatimusten mukaisella mittavalla testillä.
SOLAR handy ylitti kirkkaasti kaikki standardin vaatimukset mm. käyttövoiman, kestävyyden ja korroosion osalta.

Takuu

Kotimaiset Solar-tuotteet on valmistettu korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja käyttäen tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Solar tuotteille myönnetään viiden vuoden täystakuu.

Tutustu takuuehtoihin PDF »

Pakkaus

Kaihtimen yläkoteloon on tulostettu kaikki kaihtimeen liittyvä tuotetieto: valmistajan tiedot, asiakkaan tiedot, tilausidentifikaationumero ja tuotetiedot.
Tuotteet pakataan huolellisesti varmistaen toimituksen ehjänä pysyminen. Yli 2 metriä leveät kaihtimet pakataan ylimääräisen tuen päälle.

Toimitusaika

Toimitusaikamme on normaalisti noin 2-4 viikkoa tilauksesta. Useimpien rullaverhojen kohdalla on mainittu ko. kankaasta tehdtb rullaverhon toimitusaika. Poikkeuksista ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan tilauksen sisältö. Tarkista tilausvahvistus, ja ilmoita välittömästi mikäli tilauksessa jotain muutettavaa.
Mikäli verkkokaupassa on ilmennyt tekninen häiriö josta syystä tuotteiden hinnoittelu ei ole ollut tilaushetkellä oikein, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Asiakkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja koko kauppasumma palautetaan asiakkaalle.
Mikäli tehtaallamme on toimitusta viivästyttävä poikkeustilanne (esim. kesälomat, viralliset pyhät…), huomioithan näiden vaikutuksen toimitukseen

Kangasmallit

Kangasmallit toimitetaan kirjeenä 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Toimitustapa

Toimitamme tilauksen joko noutopakettina tai DB Schenker jakeluna.
Saatte kuljetusliikkeeltä ilmoituksen tavaran toimituksesta erikseen.

NOUTOPISTE:
Alle 200 cm paketit toimitetaan pääsääntöisesti  pakettina lähimpään Noutopisteeseen (yleensä K-Market, R-Kioski tms.). Jos tilauksessa on useita erikokoisia verhoja, toimitustapa määräytyy isoimman verhon mukaan.
Alle 230 cm paketit toimitetaan pääsääntöisesti Matkahuollon toimipisteeseen, josta sen tilaaja noutaa.
Kuljetus vie normaalisti n. 1-2 arkipäivää, ja saat viestin kun paketti on noudettavissa; muistathan noutaa paketin määräaikaan mennessä, koska se palautuu muuten takain tehtaallemme. Uudelleen lähettämisestä veloitamme rahtihinnaston mukaisesti. Olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä, joten et tarvitse rahaa pakettia noudettaessa.

DB SCHENKER JAKELU
Yli 230 cm paketit (verhon leveys yli 220 cm) lähetetään DB Schenker jakopakettina suoraan tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen. DB Schenker huolehtii sopivan jakeluajan sopimisesta asiakkaan kanssa.

Pakkaus

Pakkaamme kaihtimet suojaavaan pahviin. Älä leikkaa pakettia auki sivusuunnassa terävällä esineellä, jotta kaihdin ei vaurioidu. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat materiaalit kaihtimen kiinnittämiseen. Voit jättää pakkauksen suojamuovin kaihtimen päälle asennuksen ajaksi, jottei kaihdin likaannu asennettaessa – avaa tässä tapauksessa vain suojamuovin päädyt mekanismeille.

Markiisikangas pakataan taiteltuna suojamuoviin. Avaa paketti varoen.
Kankaan mahdolliset taitokset häviävät käytössä normaalisti n. 1-2 viikon sisällä asennuksesta.

Kuljetusvaurio

Kuljetuksessa vioittuneesta paketista on ilmoitettava jo noudettaessa / paketin saavuttua henkilökunnalle. Rahtikirjaan tulee jäädä merkintä vaurioituneesta pakkauksesta, jotta reklamaatio kuljetuksesta voidaan tehdä. Tässä tapauksessa teemme kuljetusreklamaation, ja valmistamme asiakkaalle uuden tuotteen mikäli tuote on käyttökelvoton.

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Apollo kaihtimet ovat mittatilaustyötä, joten vastuu kaihtimen sopivuudesta kohteeseen on asiakkaalla itsellään. Varmista koko Apollon mittausohjeiden avulla. Myös kankaan valinta on asiakkaan vastuulla. Kankaan sävyt tietokoneen näyttöruudulla voivat poiketa hieman oikeasta kankaan sävystä.

Jos olet tehnyt tuotetta tilatessasi virheen, emme valitettavasti voi hyvittää tuotteen hintaa takaisin, emmekä tarvitse kaihdinta takaisin tehtaalle.

Valmistusvika

Mikäli tuotteessa on valmistusvika / toimitus on puutteelinen, täytä Apollo reklamaatiolomake. Liitä kuva tuotteen viasta, jotta näemme suoraan mitä toimenpiteitä reklamaatio vaatii.

Täytä myös tarkka seloste, mikä tuotteessa / toimituksessa on vikana.

Otamme reklamaatioasioissa teihin yhteyttä kahden arkipäivän sisällä, ja saatte tarvittaessa vaihdettavan osan suoraan kotiinne veloituksetta. Mikäli tuotteen vika vaatii tehdaskorjausta, annamme teille Matkahuollon sopimusnumeronne, jotta voitte palauttaa kaihtimen Apollon tehtaalle ilman kustannuksia. Korjattuamme kaihtimen palautamme sen mahdollisimman pian.

Jokainen kaihdin käyttötestataan tehtaalla ennen toimitusta. Tuote on siis Apollolta lähtiessä toimiva ja virheetön.

Huom! Itse aiheutettu vika kaihtimessa huomataan. Esim. viilto joka on tullut pakettia terävällä esineellä avatessa, on asiakkaan vastuulla. Rullaverho vioittuu, jos sitä vedetään ketjun sijasta suoraan kankaasta. Tämä aiheuttaa kankaan valumista itsestään.

Takuuaika

Apollo tuotteilla on viiden vuoden mekanismitakuu. Takuun aikana ilmenneet mekanismin viat korjaamme viiveettä ja veloituksetta.