Soltis 86 | Screen-kaihdin (alkaen 115,00 €)

Apollo screenkangas Soltis 86 on 92-kangasta harvempi ja verkkomaisempi, mutta silti erittäin tehokas lämpö- ja näkösuoja, niin sisälle kuin ulos.

Screen kaihtimet ovat energian säästössä tehokkaimpia.

Screenkankaiden suosio johtuu myös kankaan läpiväkyvästä ominaisuudesta – kangas ehkäisee lämpösäteilyä ja häikäisyä estämättä näkymää ulos.

Tuotekuvien 86-2046 kuosi on sisäpuolelta vaalea, ja ulkopuolelta metallinhohtoinen. Muut värit ovat molemmin puolin samanväriset.

Tarvitsetko vinkkejä rullaverhon hankintaan? Mietityttääkö mittaus tai muut asiat? Hankinta on yksinkertaista, mutta ensikertalaista saattaa arveluttaa erilaiset asiat. Lue ensiksi ohje-artikkeli rullaverhon hankinnasta verkkokaupasta. Artikkeliin pääset TÄSTÄ.

Jokainen Apollo kaihdin valmistetaan räätälöidysti asiakkaan mittojen mukaan, ja testataan tehtaalla ennen toimitusta.

Täydennä tuotteen tiedot

Valitse väri

Alu/White 86-2051
Alu/Alu 86-2048
Anthracite 86-2047
Alu/Oat 86-2046
Boulder 86-2171

Beaten Metal 86-2045
Black 86-2053
White 86-2044
1

Anna tuotteen koko (tuotteen koko ilmoitetaan millimetreinä)

2

Yhteenveto - Soltis 86 | Screen-kaihdin (alkaen 115,00 €)

Koko
0mm x 0mm
Väri
Tuote:
0,00 €
Yhteensä:
0.00€

Mittaustapa

Rullautumissuunta

Rullautumissuunta voidaan myös vaihtaa jälkikäteen

Mekanismin kätisyys

Lue lisää mekanismin kätisyydestä
Mekanismin kätisyys voidaan myös vaihtaa jälkikäteen

Ketjun väri

Kaukosäädinkäyttö (max.l.2500mm)

Jälkimotorisointi -mahdollisuus

*samoilla kannakkeilla voidaan asentaa seinään tai kattoon.

Tuotetiedot

Screen kaihtimet sopivat mainiosti niin sisälle kuin ulos. Kangas on säänkestävää materiaalia, ja Apollo Screen kaihtimet valmistetaan aina ruostumattomista ja kosteudenkestävistä osista.

Verrattuna esimerkiksi perinteisiin sälekaihtimiin Apollo Screen kaihdin kestää huomattavasti paremmin ulko-olosuhteita. Sälekaihtimet parvekkeelle ovat yleensä huono ratkaisu, koska alumiiniset säleet eivät kestä ulkotilojen kosteutta -> sälekaihtimet ruostuvat ulkona yleensä alle vuoden käytön jälkeen. Apollo Screen kaihtimella tähdätään pidemmän ajan sijoitukseen, josta nautit vielä vuosien päästä.

Screenkaihdin on omiaan kuumuutta vastaan. Esim. lasitetuilla parvekkeilla kesäisin tila kuumenee niin, että sitä on mahdoton käyttää. Screen kankaat ehkäisevät jopa yli 90% auringon lämpösäteilystä, joten tuote sopii mainiosti tilojen viilentämiseen. Näkösuojaksi screen kangas sopii valoisan aikaan hyvin, mutta pimeällä (kun sisällä on valot ja ulkona pimeää) screen kankaasta näkyy hieman läpi.

Apollo screen kaihdin valmistetaan rullaverhomekanismille, jolle myönnämme 5 vuoden takuun. Tuote on huoltovapaa, ja verhon ketjukäyttö lisää kaihtimen helppokäyttöisyyttä ja varmuutta. Kätisyyden voi valita tilatessa.

  • Maksimileveys: 350 cm
  • Maksimikorkeus: 400 cm

Valmistamme myös suurempia kokonaisuuksia – kysy tarjous!

screen Screen kangas
Flame retardant BLK Palosuojattu
Sponge cleanBLK Pyyhittävissä
Moisture resistant rounded cornersBLK Kosteuden kestävä
texyloop_soltis Texy Loop
Kierrätettävä

 

Tekniset tiedot

Valmistamme Screen kaihtimet neljän eri vahvuisen kangasputken ympärille. Mekanismin koko vaikuttaa myös kannakkeiden kokoon.
Seuraavista mekanismi-infoista näet valmiiksi, mille mekanismille rullaverhosi valmistetaan.

painoryhmä_c RV-tekninen
Soltis kankaan mekanismitaulukko Apollo rullaverhomekanismien mitat

Apollo Screen kangas kiinnitetään mekanismille patentoidulla lukitussysteemillä, eikä kangas irtoa putkelta kaihdinta käytettäessä.

Toimituksen sisältö

Kaihdin screenkankaalla, kannakkeet, kiinnitysruuvit, ruuvitulpat, käyttöketjun turvakiinnike, asennusohje.

Tuotteen toimitus

Toimitusaika

Toimitusaikamme on normaalisti noin 1-2 viikkoa tilauksesta. Poikkeuksista ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan tilauksen sisältö. Tarkista tilausvahvistus, ja ilmoita välittömästi mikäli tilauksessa jotain muutettavaa. Huomioi verkkokauppamme mm mitoitus.

Saat viestin sähköpostiisi kun toimitus lähtee tehtaalta matkahuollon kuljetettavaksi. Voit seurata tilauksen etenemistä kuljetuksessa matkahuollon nettisivuilla seurantakoodilla. Mikäli tehtaallamme on toimitusta viivästyttävä poikkeustilanne (esim. kesälomat, viralliset pyhät…), siitä kerrotaan mm. etusivulla.

Mikäli verkkokaupassa on ilmennyt tekninen häiriö josta syystä tuotteiden hinnoittelu ei ole ollut tilaushetkellä oikein, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Asiakkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja koko kauppasumma palautetaan asiakkaalle.

Pakkaus

Pakkaamme kaihtimet suojaavaan pahviin. Älä leikkaa pakettia auki sivusuunnassa terävällä esineellä, jotta kaihdin ei vaurioidu. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat materiaalit kaihtimen kiinnittämiseen. Voit jättää pakkauksen suojamuovin kaihtimen päälle asennuksen ajaksi, jottei kaihdin likaannu asennettaessa - avaa tässä tapauksessa vain suojamuovin päädyt mekanismeille.

Markiisikangas pakataan taiteltuna suojamuoviin. Avaa paketti varoen.
Kankaan mahdolliset taitokset häviävät käytössä normaalisti n. 1-2 viikon sisällä asennuksesta.

Kuljetusvaurio

Kuljetuksessa vioittuneesta paketista on ilmoitettava jo noudettaessa / paketin saavuttua henkilökunnalle. Tässä tapauksessa teemme kuljetusreklamaation, ja valmistamme asiakkaalle uuden tuotteen mikäli tuote on käyttökelvoton.

Matkahuolto

Toimitamme tilauksen asiakkaan ilmoittaman osoitteen perusteella lähimpään matkahuoltoon. Saat meiltä vahvistusviestin, kun tilaus lähtee tehtaalta. Kuljetus vie normaalisti n. 1-2 arkipäivää, ja saat viestin kun paketti on noudettavissa matkahuollosta. Ota pakettia noutaessa mukaan matkahuollosta saamasi lähetystunnus, ja virallinen henkilöllisyystodistus. Olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä, joten et tarvitse rahaa pakettia noudettaessa.

Nouto jälleenmyyjämme myymälästä

Tämä toimitusmuoto on saatavilla vain tietyissä kaupungeissa. Vaihtoehdot näet tilauksen edetessä, toimitustapa-valikossa. Toimitus lähtee jälleenmyyjän noutopisteeseen kerran viikossa - toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta. Kuljetus kestää normaalisti noin 1-5 arkipäivää, ja saat ilmoituksen noutopisteestä kun tilaus on noudettavissa. Myymälästä saat tarvittaessa myös maksullisen asennuspalvelun.

Tuotteen palautus

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Apollo kaihtimet ovat mittatilaustyötä, joten vastuu kaihtimen sopivuudesta kohteeseen on asiakkaalla itsellään. Varmista koko Apollon mittausohjeiden avulla. Myös kankaan valinta on asiakkaan vastuulla. Kankaan sävyt tietokoneen näyttöruudulla voivat poiketa hieman oikeasta kankaan sävystä.

Jos olet tehnyt tuotetta tilatessasi virheen, emme valitettavasti voi hyvittää tuotteen hintaa takaisin, emmekä tarvitse kaihdinta takaisin tehtaalle.

Valmistusvika

Mikäli tuotteessa on valmistusvika / toimitus on puutteelinen, täytä Apollo reklamaatiolomake. Liitä kuva tuotteen viasta, jotta näemme suoraan mitä toimenpiteitä reklamaatio vaatii.

Täytä myös tarkka seloste, mikä tuotteessa / toimituksessa on vikana.

Otamme reklamaatioasioissa teihin yhteyttä kahden arkipäivän sisällä, ja saatte tarvittaessa vaihdettavan osan suoraan kotiinne veloituksetta. Mikäli tuotteen vika vaatii tehdaskorjausta, annamme teille Matkahuollon sopimusnumeronne, jotta voitte palauttaa kaihtimen Apollon tehtaalle ilman kustannuksia. Korjattuamme kaihtimen palautamme sen mahdollisimman pian.

Jokainen kaihdin käyttötestataan tehtaalla ennen toimitusta. Tuote on siis Apollolta lähtiessä toimiva ja virheetön.

Huom! Itse aiheutettu vika kaihtimessa huomataan. Esim. viilto joka on tullut pakettia terävällä esineellä avatessa, on asiakkaan vastuulla. Rullaverho vioittuu, jos sitä vedetään ketjun sijasta suoraan kankaasta. Tämä aiheuttaa kankaan valumista itsestään.

Takuuaika

Apollo tuotteilla on viiden vuoden mekanismitakuu. Takuun aikana ilmenneet mekanismin viat korjaamme viiveettä ja veloituksetta.

Rullaverhon asennusohje

Avaa PDF »

Lamelliverhon asennusohje

Avaa PDF »

Magic Light -kaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Solar Handy 1 -sälekaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (ikkunamarkiisi)

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (terassimarkiisi)

Avaa PDF »

Solar Handy Top:in asennusohje

Avaa mitoitusohje »

Maksutavat