Domino Blackout | Täyskoteloitu pimennysverho kasetilla ja 80 mm sivukanaaleilla (alkaen 215,00 €)

Apollo pimennysverho Domino Blackout kasetilla ja sivukanaaleilla on täysin pimentävä rullaverho, joka sopii erinomaisesti esim. makuuhuoneisiin ja muihin tiloihin, joissa tarvitaan pimennystä. Rullaverhon kasetti ja 80 mm leveät sivukanaalit minimoivat sivuilta karkaavan valon. Kasetilla ja kanaaleilla toteutettu pimennysverho toimii mainiosti myös eristeenä lämpöä ja kylmyyttä vastaan.
Apollo pimennysverho valmistetaan 100% pimentävistä kankaista, joista valo ei tule lainkaan läpi. Kankaan värillinen puoli on tarkoitettu sisällepäin. Kankaan toinen puoli on valkea (ulospäin). Valkoinen tausta ehkäisee lämmön imeytymistä itse kankaaseen – pitäen sisätilat kesälläkin viileänä. Pimennysverhosta on apua varsinkin Suomen valoisissa kesäöissä – pimeys helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua.
Mekanismina toimii ketjukäyttöinen rullaverhomekanismi.
Maksimikoko jopa 3000 x 4000 mm.
Apollo pimennysverho on kotimainen avainlippu-tuote, jolle myönnetään 5 vuoden takuu.

Täydennä tuotteen tiedot

Valitse väri

Valkoinen 8-100
Sitruuna 8-145
Hiekka 8-214
Sumu 8-232
Papyrus 8-303

Antrasiitti 8-718
Ruskeanharmaa 8-806
Kiivi 8-809
Osteri 8-811
Laguuni 8-812

Kastanja 8-805
Musta 8-228
Ivory 8-745
Taivas 8-224
Oranssi 8-204

Sininen 8-225
Safiiri 8-753
Marsin punainen 8-804
Atlantti 8-810
Oriental sininen 8-819

1

Anna tuotteen koko (tuotteen koko ilmoitetaan millimetreinä)

2

Yhteenveto - Domino Blackout | Täyskoteloitu pimennysverho kasetilla ja 80 mm sivukanaaleilla (alkaen 215,00 €)

Koko
0mm x 0mm
Väri
Tuote:
0,00 €
Yhteensä:
0.00€

Mittaustapa

Rullautumissuunta

Lue lisää rullautumissuunnasta
Rullautumissuunta voidaan myös vaihtaa jälkikäteen

Mekanismin kätisyys *

Lue lisää mekanismin kätisyydestä
Mekanismin kätisyys voidaan myös vaihtaa jälkikäteen

Ketjun väri

Lue lisää ketjun väreistä
Ketju voidaan myös vaihtaa jälkikäteen

Moottorikäyttö

Jälkimotorisointi -mahdollisuus

*samoilla kannakkeilla voidaan asentaa seinään tai kattoon.
» Lue mittausvinkit

Tuotetiedot

Pimennysverhot soveltuvat mainiosti makuuhuoneisiin, auditorioihin, lastenhuoneisiin… Huoneen pimentäminen auttaa tutkitusti unen saamista, ja parantaa unen laatua. Tämä on tärkeää varsinkin Suomen kesien yöttömissä öissä.

Kasetilla ja sivukanaaleilla varustetussa rullaverhossa verhon ympäriltä karkaava valo on minimoitu, ja näillä lisätarvikkeilla saadaan hyvinkin tiivis paketti – maksimaaliseen pimennykseen.

Pimentävää ominaisuutta voidaan käyttää hyödyksi myös täydellisenä näkösuojana. Auditoriot ja erilaiset katselutilat vaativat ikkunoihin yleensä pimennystä.  Apollo pimennysverhoa voit käyttää jopa valkokankaana. Pimennysverholla saat näkösuojaa, pimennystä ja ikkunan sisustusta. Käyttöominaisuuksien lisäksi pimennysverho säästää talvellakin energiaa, luoden ikkunan sisäpuolelle yhden eristekerroksen lisää. Pimentävät rullaverhokankaamme ovat laadukkaita ja testatusti pitkäaikaisia. Useimmat kankaamme ovat myös kostealla pyyhittävissä, joten ne on helppo pitää puhtaana. Jokainen Apollo kaihdin valmistetaan räätälöidysti asiakkaan mittojen mukaan, ja testataan tehtaalla ennen toimitusta. Toimiva mekanismi on kaihtimen käytön kannalta erittäin oleellinen tekijä.  Apollo kuulaketjumekanismilla on 5 vuoden takuu, ja tuote on tutkitusti lapsiturvallinen. Mekanismi on tyylikäs ja huomaamaton, kuitenkin vankkatekoinen ja käytännöllinen. Ketjukäytöllä saan rullaverhon kankaan pysymään juuri siinä kohdassa kuin haluat, eikä se pompi kuten jousikäyttöisessä rullaverhossa. Kuulaketjukäyttö on myös kestävämpi. Saatavilla myös moottorikäyttöisenä. Apollo rullaverho on helppo mitoittaa ja asentaa. Samat tukevat kannakkeet käyvät seinä- ja kattoasennukseen. Tyylikäs ja kestävä patentoitu sivukäyttö mekanismimme soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin: päiväkoteihin, kouluihin, toimistoihin – sekä yksityiskäyttöön. Moottorikäyttöisenä tuote on entistäkin helpompi käyttää, ja täysin lapsiturvallinen.

  • Minimileveys 30 cm, minimikorkeus 50 cm
  • Maksimileveys 300 cm, maksimikorkeus 400 cm.

Kankaan ominaisuudet:

Roller BLK Rullaverhokangas
pimentävä Pimentävä
Sponge cleanBLK Pyyhittävissä

 

Tekniset tiedot

Pimennyksen takaamiseksi kasetti ja sivukanaalit tulee kiinnittää suoraan profiileista kiinnityspintaan.
Kasetti voidaan kiinnittää kasetin sisäpuolelta ruuveilla profiilin läpi joko seinään tai kattoon. Sivukanaalit voidaan kiinnittää kanaaliin napsautettavilla kiinnikkeillä, tai suoraan kanaalista kiinnityspintaan joko ruuveilla tai liimaamalla. Ruuveilla asennettaessa kanaaliin jää etuosaan ruuvien reiät. Kanaalin takaosassa kulkee ura, jossa voi kuljettaa esim. moottorikäyttöisen rullaverhon johdon siististi alas.
Sivukanaaleissa ja alalistassa on harjas, jonka avulla sivukanaalit ovat tiiviimmät ja peittävämmät, ja alalista laskeutuu pehmeästi z-alaprofiiliin.

Ilmoitettava mitta: verhon äärimitat kasetteineen kiskoineen millimetreissä.

Huom: Kasettiverhossa rullautumissuunta aina takaa.

Yläkasetti

Kasetin koko määräytyy verhon koon mukaan:
leveys 300 – 2000 mm x korkeus max 2500 mm = valmistetaan 32 kasettiin
leveys 2000 – 3000 mm x korkeus max 4000 mm = valmistetaan 40/45 kasettiin
(myös kapeammat, yli 2500 mm korkeat: 40/45 kasettiin)

Kasetti on väriltään valkoinen

32 kasetti 40/45 kasetti

Jos haluat mitoittaa kasettiverhon ikkunan päälle, ota huomioon että alalista jää kasetin alapuolelle kun verho on rullattu ylös.

Mitoita siis varmuudeksi esimerkiksi ikkuna-aukon korkeuteen +100mm (alle 2000 mm leveissä käsikäyttöisissä).

Mitoita siis varmuudeksi esimerkiksi ikkuna-aukon korkeuteen +120mm (yli 2000 mm leveissä ja moottorikäyttöisissä).

–> lisää myös korkeuteen lisäksi alaprofiilille n. 40 mm.

Sivukanaalit:

Sivukanaalit 80 mm leveys per kanaali
— > mitoita niin että lisäät aukkomittaan + 160 mm (= 2 x sivukanaalin leveys)
Näin kanaalit jäävät aukon ulkopuolelle.
Jos tilaa ei ole tai jos verho kiinnitetään syvennykseen, kanaalien mittaa ei tarvitse lisätä leveyteen: ilmoita vain vapaa asennusmitta = verhon kokonaismitta.

Kangas kulkee sivukanaaleissa kasetista alkaen.

Sivukanaalien vakioväri valkea.

Kanaalin kiinnike Kanaalin kiinnike kanaalin takauraan asetettuna

Z-Alaprofiili

Jokaisen koteloidun rullaverhon mukana toimitetaan z-alaprofiili, verhon leveyteen sopivana.
Rullaverhon alalista asettuu verhon ollessa alhaalla z-alaprofiiliin, eikä näin ollen alhaalta pääse myös karkaamaan valoa.
Jos verho asennetaan syvennykseen, tai alalista on tarkoitettu pysähtymään muuten ikkunapenkkiin tms. esteeseen, z-alaprofiilia ei välttämättä tarvita. Ilmoita tämä tilauksen kommenteissa, koska z-alaprofiilin seinään kiinnittyvä mitta (= 20mm) vähennetään muutoin sivukanaalien mitasta.
Z-alaprofiilin korkeus yhteensä 40 mm: 20 mm seinää vasten.

Ketjumekanismi

Yleiset ketjun vähennysmitat:
Kun kankaan korkeus on enemmän kuin 170cm; laskemme kankaan painon ja valmistamme kaihtimen automaattisesti vahvemman putken ympärille. Kangas lukitaan erityisellä lukitusnauhalla mekanismiin ilman liimauksia tai ompeluja, eikä se pääse irtoamaan putkelta käytettäessä. Kaihtimen käyttöketjuna käytetään muovista kuulaketjua. Ketjun pituus riippuu kaihtimen korkeudesta. Ketjun minimimitta on 100cm.

  • alle 2m korkea kaihdin : ketju = 150cm
  • yli 2m korkea kaihdin : ketju = korkeus – 40cm.

Mikäli kohteeseesi sopii jokin muu tarkka ketjun mitta, ilmoita se ”MUUTA”- kentässä. Huomioithan kaihtimen ja varsinkin sen käyttöketjun sijoittamista harkitessasi lapsiturvallisuus. Jokaisen ketjukäyttöisen kaihtimen toimitukseen sisältyy ketjun turvakiinnike, mutta ketjut on silti syytä pitää pois lasten ulottuvilta, kuristumisvaaran ehkäisemiseksi. Apollo rullaverho valmistetaan Suomessa. Myönnämme mekanismille ja kankaan kiinnitykselle 5 vuoden takuun.

Toimituksen sisältö

Kaihdin pimennyskankaalla, rullaverhon kasetti + tarvittaessa kasetin seinä/kattokannakkeet, sivukanaalit + kiinnikkeet, z-alaprofiili, kiinnitysruuvit ja ruuvitulpat, asennusohjeet, ketjun turvakiinnike.

Tuotteen toimitus

Toimitusaika

Toimitusaikamme on normaalisti noin 1-2 viikkoa tilauksesta. Poikkeuksista ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan tilauksen sisältö. Tarkista tilausvahvistus, ja ilmoita välittömästi mikäli tilauksessa jotain muutettavaa. Huomioi verkkokauppamme mm mitoitus.

Saat viestin sähköpostiisi kun toimitus lähtee tehtaalta matkahuollon kuljetettavaksi. Voit seurata tilauksen etenemistä kuljetuksessa matkahuollon nettisivuilla seurantakoodilla. Mikäli tehtaallamme on toimitusta viivästyttävä poikkeustilanne (esim. kesälomat, viralliset pyhät…), siitä kerrotaan mm. etusivulla.

Mikäli verkkokaupassa on ilmennyt tekninen häiriö josta syystä tuotteiden hinnoittelu ei ole ollut tilaushetkellä oikein, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Asiakkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja koko kauppasumma palautetaan asiakkaalle.

Pakkaus

Pakkaamme kaihtimet suojaavaan pahviin. Älä leikkaa pakettia auki sivusuunnassa terävällä esineellä, jotta kaihdin ei vaurioidu. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat materiaalit kaihtimen kiinnittämiseen. Voit jättää pakkauksen suojamuovin kaihtimen päälle asennuksen ajaksi, jottei kaihdin likaannu asennettaessa - avaa tässä tapauksessa vain suojamuovin päädyt mekanismeille.

Markiisikangas pakataan taiteltuna suojamuoviin. Avaa paketti varoen.
Kankaan mahdolliset taitokset häviävät käytössä normaalisti n. 1-2 viikon sisällä asennuksesta.

Kuljetusvaurio

Kuljetuksessa vioittuneesta paketista on ilmoitettava jo noudettaessa / paketin saavuttua henkilökunnalle. Tässä tapauksessa teemme kuljetusreklamaation, ja valmistamme asiakkaalle uuden tuotteen mikäli tuote on käyttökelvoton.

Matkahuolto

Toimitamme tilauksen asiakkaan ilmoittaman osoitteen perusteella lähimpään matkahuoltoon. Saat meiltä vahvistusviestin, kun tilaus lähtee tehtaalta. Kuljetus vie normaalisti n. 1-2 arkipäivää, ja saat viestin kun paketti on noudettavissa matkahuollosta. Ota pakettia noutaessa mukaan matkahuollosta saamasi lähetystunnus, ja virallinen henkilöllisyystodistus. Olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä, joten et tarvitse rahaa pakettia noudettaessa.

Nouto jälleenmyyjämme myymälästä

Tämä toimitusmuoto on saatavilla vain tietyissä kaupungeissa. Vaihtoehdot näet tilauksen edetessä, toimitustapa-valikossa. Toimitus lähtee jälleenmyyjän noutopisteeseen kerran viikossa - toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta. Kuljetus kestää normaalisti noin 1-5 arkipäivää, ja saat ilmoituksen noutopisteestä kun tilaus on noudettavissa. Myymälästä saat tarvittaessa myös maksullisen asennuspalvelun.

Tuotteen palautus

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Apollo kaihtimet ovat mittatilaustyötä, joten vastuu kaihtimen sopivuudesta kohteeseen on asiakkaalla itsellään. Varmista koko Apollon mittausohjeiden avulla. Myös kankaan valinta on asiakkaan vastuulla. Kankaan sävyt tietokoneen näyttöruudulla voivat poiketa hieman oikeasta kankaan sävystä.

Jos olet tehnyt tuotetta tilatessasi virheen, emme valitettavasti voi hyvittää tuotteen hintaa takaisin, emmekä tarvitse kaihdinta takaisin tehtaalle.

Valmistusvika

Mikäli tuotteessa on valmistusvika / toimitus on puutteelinen, täytä Apollo reklamaatiolomake. Liitä kuva tuotteen viasta, jotta näemme suoraan mitä toimenpiteitä reklamaatio vaatii.

Täytä myös tarkka seloste, mikä tuotteessa / toimituksessa on vikana.

Otamme reklamaatioasioissa teihin yhteyttä kahden arkipäivän sisällä, ja saatte tarvittaessa vaihdettavan osan suoraan kotiinne veloituksetta. Mikäli tuotteen vika vaatii tehdaskorjausta, annamme teille Matkahuollon sopimusnumeronne, jotta voitte palauttaa kaihtimen Apollon tehtaalle ilman kustannuksia. Korjattuamme kaihtimen palautamme sen mahdollisimman pian.

Jokainen kaihdin käyttötestataan tehtaalla ennen toimitusta. Tuote on siis Apollolta lähtiessä toimiva ja virheetön.

Huom! Itse aiheutettu vika kaihtimessa huomataan. Esim. viilto joka on tullut pakettia terävällä esineellä avatessa, on asiakkaan vastuulla. Rullaverho vioittuu, jos sitä vedetään ketjun sijasta suoraan kankaasta. Tämä aiheuttaa kankaan valumista itsestään.

Takuuaika

Apollo tuotteilla on viiden vuoden mekanismitakuu. Takuun aikana ilmenneet mekanismin viat korjaamme viiveettä ja veloituksetta.

Rullaverhon asennusohje

Avaa PDF »

Lamelliverhon asennusohje

Avaa PDF »

Magic Light -kaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Solar Handy 1 -sälekaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (ikkunamarkiisi)

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (terassimarkiisi)

Avaa PDF »

Solar Handy Top:in asennusohje

Avaa mitoitusohje »

Maksutavat