Rimini Bo Magic Light kaihdin | 3-4 vko toimitusaika

Apollo Magic Light kaihdin on taianomainen rullaverho, jossa kankaan raidalliset ja läpinäkyvät osat luovat päällekkäin rullautuessa ihanan sisustuselementin – puhumattakaan valonsäätelyn mahdollisuuksista. Raitoja voi asettaa kiinni, auki – miten vaan! Magic Light-kaihtimen saa tietenkin myös kokonaan pois ikkunan edestä, rullaamalla sen ylös asti.

Rimini BO on pimentävä Magic Light kangas. Asettamalla raidat kiinni ketjulla tai kaukosäätimellä, tämä kaihdin pimentää huoneen tehokkaasti. Huom. kannattaa valita takaa rullaus jotta verho ei päästä sivuilta valoa (syvennyksessä rullaus edestä ok). Kankaan sävyt ovat murrettuja, ja väri ei ole aivan tasainen. Kuosin sävyt ovat kuin pehmeitä sekoituksia eri sävyistä. 

Maksimikoko:
Leveys 240 x korkeus 410 cm

 

Valitse tästä mikäli tuote sijoitetaan ikkunan eteen/yläpuolelle

Kun tuote sijoitetaan ikkunan eteen / yläpuolelle on tuotteen leveyttä hyvä lisätä jotta verho peittää aukon. Pimennysverhoissa ylitys kannattaa olla vähintään 10 cm puoleltaan ettei valoa karkaisi ikkunan sivuilta. Kangas on puoleltaan 2 cm kapeampi kuin tilattava kokonaisleveys.

Lue lisää mittaustavasta

Valitse tästä mikäli tuote sijoitetaan ikkunan karmien sisäpuolelle

Kun tuote sijoitetaan ikkunan karmien sisäpuolelle, tuotteen kooksi valitaan täsmälleen ikkunan karmien sisäpuoliset mitat.
Halutessasi voit vähentää asennusvaraa esim. 0,5 cm.

Lue lisää mittaustavasta

cm x
cm

Customize
Määrä :
1
Koko :
x
Väri :
--
Tuote sijoitetaan :
--
Rullautumissuunta :
--
Mekanismin kätisyys :
--
Mekanismin väri :
--
Ketjun pituus :
Ei
Lapsiturvallisuus :
Ei
Hinta yhteensä:
0 €

Kuvaus

Kaihdin valmistetaan vakiona ketjukäyttöisenä, ja kätisyyden voi valita tilatessa.
Magic Light kaihtimessa on vakiona hopeinen kuulaketju.

Valittavissa myös moottorikäyttö (sisältää kaukosäätimen).

Open Cassette kasettiprofiili suojaa kangasrullaa, ja antaa verholle viimeistellyn ilmeen. Kasetin 7cm korkea etulippa verhoillaan vakiona tilatun verhon kankaalla.
7 cm korkeassa Open Cassette kasettiprofiilissa on valittavissa värit valkea/antrasiitti, ja kangas voi rullautua verhosta joko edestä tai takaa.

Kaihtimen maksimi leveys jopa 240 cm. Kaihtimen maksimi korkeus riippuu kaihtimen leveydestä ja kankaasta.

Jokainen Apollo Magic Light kaihdin valmistetaan millilleen tilauksen mukaan, ja tuotteet testataan tehtaalla ennen toimitusta. 

Apollo Magic Light kaihtimella on 5 vuoden takuu, ja suomalaisesta laatutyöstä kertova Avainlippu-merkki.