Portofino Magic Light kaihdin | 3-4 vko toimitusaika

Apollo Magic Light kaihdin on taianomainen rullaverho, jossa kankaan raidalliset ja läpinäkyvät osat luovat päällekkäin rullautuessa ihanan sisustuselementin – puhumattakaan valonsäätelyn mahdollisuuksista. Raitoja voi asettaa kiinni, auki – miten vaan! Magic Light-kaihtimen saa tietenkin myös kokonaan pois ikkunan edestä, rullaamalla sen ylös asti.

Portofino kankaassa on selkeästi hienostunutta saaristolaistunnelmaa. Värit kuten “ajopuu” ja “merisuola” kertovat kankaan luonnonläheisyydestä. Kankaan tiheässä osassa on poikkiraitaa, jopa kaislamaisuutta. Kangas on hyvin paksu ja toimii erinomaisesti näkösuojana. Läpinäkyvä osuus on juuttimainen ja sopii hyvin kankaan ilmeeseen. Tämä kuosi olisi nappivalinta rantamaisemiin.

Maksimikoko:
Leveys alle 140cm: max korkeus = 430 cm
Leveys 140-240cm: max korkeus = 400 cm

 

Valitse tästä mikäli tuote sijoitetaan ikkunan eteen/yläpuolelle

Kun tuote sijoitetaan ikkunan eteen / yläpuolelle on tuotteen leveyttä hyvä lisätä jotta verho peittää aukon. Pimennysverhoissa ylitys kannattaa olla vähintään 10 cm puoleltaan ettei valoa karkaisi ikkunan sivuilta. Kangas on puoleltaan 2 cm kapeampi kuin tilattava kokonaisleveys.

Lue lisää mittaustavasta

Valitse tästä mikäli tuote sijoitetaan ikkunan karmien sisäpuolelle

Kun tuote sijoitetaan ikkunan karmien sisäpuolelle, tuotteen kooksi valitaan täsmälleen ikkunan karmien sisäpuoliset mitat.
Halutessasi voit vähentää asennusvaraa esim. 0,5 cm.

Lue lisää mittaustavasta

cm x
cm

Customize
Määrä :
1
Koko :
x
Väri :
--
Tuote sijoitetaan :
--
Rullautumissuunta :
--
Mekanismin kätisyys :
--
Mekanismin väri :
--
Ketjun pituus :
Ei
Lapsiturvallisuus :
Ei
Hinta yhteensä:
0 €

Kuvaus

Kaihdin valmistetaan vakiona ketjukäyttöisenä, ja kätisyyden voi valita tilatessa.
Magic Light kaihtimessa on vakiona hopeinen kuulaketju.

Valittavissa myös moottorikäyttö (sisältää kaukosäätimen).

Open Cassette kasettiprofiili suojaa kangasrullaa, ja antaa verholle viimeistellyn ilmeen. Kasetin 7cm korkea etulippa verhoillaan vakiona tilatun verhon kankaalla.
7 cm korkeassa Open Cassette kasettiprofiilissa on valittavissa värit valkea/antrasiitti, ja kangas voi rullautua verhosta joko edestä tai takaa.

Kaihtimen maksimi leveys jopa 240 cm. Kaihtimen maksimi korkeus riippuu kaihtimen leveydestä ja kankaasta.

Jokainen Apollo Magic Light kaihdin valmistetaan millilleen tilauksen mukaan, ja tuotteet testataan tehtaalla ennen toimitusta. 

Apollo Magic Light kaihtimella on 5 vuoden takuu, ja suomalaisesta laatutyöstä kertova Avainlippu-merkki.

Toimitusaika

Toimitusaikamme on normaalisti noin 2-4 viikkoa tilauksesta. Useimpien rullaverhojen kohdalla on mainittu ko. kankaasta tehdtb rullaverhon toimitusaika. Poikkeuksista ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan tilauksen sisältö. Tarkista tilausvahvistus, ja ilmoita välittömästi mikäli tilauksessa jotain muutettavaa.
Mikäli verkkokaupassa on ilmennyt tekninen häiriö josta syystä tuotteiden hinnoittelu ei ole ollut tilaushetkellä oikein, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Asiakkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja koko kauppasumma palautetaan asiakkaalle.
Mikäli tehtaallamme on toimitusta viivästyttävä poikkeustilanne (esim. kesälomat, viralliset pyhät…), huomioithan näiden vaikutuksen toimitukseen

Kangasmallit

Kangasmallit toimitetaan kirjeenä 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Toimitustapa

Toimitamme tilauksen joko noutopakettina tai DB Schenker jakeluna.
Saatte kuljetusliikkeeltä ilmoituksen tavaran toimituksesta erikseen.

NOUTOPISTE:
Alle 200 cm paketit toimitetaan pääsääntöisesti  pakettina lähimpään Noutopisteeseen (yleensä K-Market, R-Kioski tms.). Jos tilauksessa on useita erikokoisia verhoja, toimitustapa määräytyy isoimman verhon mukaan.
Alle 230 cm paketit toimitetaan pääsääntöisesti Matkahuollon toimipisteeseen, josta sen tilaaja noutaa.
Kuljetus vie normaalisti n. 1-2 arkipäivää, ja saat viestin kun paketti on noudettavissa; muistathan noutaa paketin määräaikaan mennessä, koska se palautuu muuten takain tehtaallemme. Uudelleen lähettämisestä veloitamme rahtihinnaston mukaisesti. Olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä, joten et tarvitse rahaa pakettia noudettaessa.

DB SCHENKER JAKELU
Yli 230 cm paketit (verhon leveys yli 220 cm) lähetetään DB Schenker jakopakettina suoraan tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen. DB Schenker huolehtii sopivan jakeluajan sopimisesta asiakkaan kanssa.

Pakkaus

Pakkaamme kaihtimet suojaavaan pahviin. Älä leikkaa pakettia auki sivusuunnassa terävällä esineellä, jotta kaihdin ei vaurioidu. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat materiaalit kaihtimen kiinnittämiseen. Voit jättää pakkauksen suojamuovin kaihtimen päälle asennuksen ajaksi, jottei kaihdin likaannu asennettaessa – avaa tässä tapauksessa vain suojamuovin päädyt mekanismeille.

Markiisikangas pakataan taiteltuna suojamuoviin. Avaa paketti varoen.
Kankaan mahdolliset taitokset häviävät käytössä normaalisti n. 1-2 viikon sisällä asennuksesta.

Kuljetusvaurio

Kuljetuksessa vioittuneesta paketista on ilmoitettava jo noudettaessa / paketin saavuttua henkilökunnalle. Rahtikirjaan tulee jäädä merkintä vaurioituneesta pakkauksesta, jotta reklamaatio kuljetuksesta voidaan tehdä. Tässä tapauksessa teemme kuljetusreklamaation, ja valmistamme asiakkaalle uuden tuotteen mikäli tuote on käyttökelvoton.

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Apollo kaihtimet ovat mittatilaustyötä, joten vastuu kaihtimen sopivuudesta kohteeseen on asiakkaalla itsellään. Varmista koko Apollon mittausohjeiden avulla. Myös kankaan valinta on asiakkaan vastuulla. Kankaan sävyt tietokoneen näyttöruudulla voivat poiketa hieman oikeasta kankaan sävystä.

Jos olet tehnyt tuotetta tilatessasi virheen, emme valitettavasti voi hyvittää tuotteen hintaa takaisin, emmekä tarvitse kaihdinta takaisin tehtaalle.

Valmistusvika

Mikäli tuotteessa on valmistusvika / toimitus on puutteelinen, täytä Apollo reklamaatiolomake. Liitä kuva tuotteen viasta, jotta näemme suoraan mitä toimenpiteitä reklamaatio vaatii.

Täytä myös tarkka seloste, mikä tuotteessa / toimituksessa on vikana.

Otamme reklamaatioasioissa teihin yhteyttä kahden arkipäivän sisällä, ja saatte tarvittaessa vaihdettavan osan suoraan kotiinne veloituksetta. Mikäli tuotteen vika vaatii tehdaskorjausta, annamme teille Matkahuollon sopimusnumeronne, jotta voitte palauttaa kaihtimen Apollon tehtaalle ilman kustannuksia. Korjattuamme kaihtimen palautamme sen mahdollisimman pian.

Jokainen kaihdin käyttötestataan tehtaalla ennen toimitusta. Tuote on siis Apollolta lähtiessä toimiva ja virheetön.

Huom! Itse aiheutettu vika kaihtimessa huomataan. Esim. viilto joka on tullut pakettia terävällä esineellä avatessa, on asiakkaan vastuulla. Rullaverho vioittuu, jos sitä vedetään ketjun sijasta suoraan kankaasta. Tämä aiheuttaa kankaan valumista itsestään.

Takuuaika

Apollo tuotteilla on viiden vuoden mekanismitakuu. Takuun aikana ilmenneet mekanismin viat korjaamme viiveettä ja veloituksetta.

Magic Light kaihtimen kangas rullautuu kaksin kerroin.
Käyttöketju on metallinen – huom. ketju tulee ulottua 150 cm lattiasta lapsiturvallisuuden takaamiseksi. 


Magic Light kaihtimella valon säätelyn mahdollisuudet ovat rajattomat.
Raitojen asentoa saa muutettua haluamaansa kohtaan, tai tarvittaessa verhon voi rullata kokonaan ylös. Käyttö tapahtuu vakiona ketjulla.

Voit valita Magic Light kaihtimeen myös moottorin (muut-tuotteet osastolta tai lisää kassalla).

 


Kasetille kannattaa varata noin 9×9 cm tilaa. Kannakkeet vaikuttavat mekanismin viemään tilaan – seinäkannakkeilla etäisyys seinästä on 9 cm.

Magic Light kaihtimessa kangas rullautuu normaalisti rullan edestä, mutta voit valita myös takaa rullauksen.

Magic Light valmistetaan vakiona Open Cassette profiililla. Kasetissa on 7 cm korkea etulippa, joka päällystetään tilauksen kankaalla.

Kasetti kiinnitetään asennuspintaan joko seinä- tai kattokannakkeilla. Kannakkeiden määrä on riippuvainen verhon leveydestä. Verhon sivuille, noin 5 cm reunoista tulee asettaa yhdet kannakkeet. 

Valmistamme Magic Light kaihtimen valmiiksi niin, että verhon raidat ovat kiinni tilatussa korkeudessa.

 

Magic Light maksimileveys on 240 cm.