Markiisikangas vihreä

Uutta ilmettä pelkällä markiisikankaan vaihdolla!
Toimivaan markiisirunkoon voidaan vaihtaa pelkästään uusi kangas. Näin säästät selvää rahaa, ja silti luot täysin uuden ilmeen uudella markiisikankaalla.

Täydennä tuotteen tiedot

Valitse väri

314004
314050
314060
314061
314062

314362
314396
314624
315420
315423

315602
320252
320671
320683
320928

320956
320976
338642
1

Anna tuotteen koko (tuotteen koko ilmoitetaan millimetreinä)

2

Yhteenveto - Markiisikangas vihreä

Koko
0mm x 0mm
Väri
Tuote:
0,00 €
Yhteensä:
0.00€

Lipan muotoilu *

Kankaan kiinnitys *

*samoilla kannakkeilla voidaan asentaa seinään tai kattoon.

Tuotetiedot

Apollo markiisirunko kestää normaalisti yli 20 vuotta, joten pelkän kankaan vaihtaminen on kannattavaa ja järkevää.

Markiisikangas toimitetaan valmiiksi ommeltuna. Kankaan kiinnitystä varten voit valita joko ommellut kujat kiinnityspuikoille (puikot vaihdettavissa edellisestä kankaasta) tai 6mm kiinnityspuikot valmiiksi kujiin ommeltuna.

Terassimarkiisin ja ikkunamarkiisin kankaan tilaamisella ei ole eroja, mittaat vain pääkankaan äärimitat.
Erillinen lippa sisältyy toimitukseen. Lipan vakiokorkeus 16,5 cm.
Huom. älä mittaa lippaa mukaan pääkankaan tietoihin, se sisältyy hintaan automaattisesti.

Mitoitus:

Mittaa markiisikankaan valmis leveys ja pääkankaan valmis pituus. Ilmoita mitat millimetreinä (esim. leveys 200 cm = 2000 mm).
Toimitukseen sisältyy automaattisesti erillinen lippakangas, lipan korkeus n. 16,5 cm. Lipan muotoilun voit valita joko suorana tai piparireunuksisena.
Kankaaseen ommellaan joko kujat puikoille (vaihdettavissa vanhasta kankaasta), tai kujiin ommellaan vakiona 6 mm puikot.

Terassimarkisiin vaihtokangas:
terassimarkiisin kangas_verkkokauppa

Ikkunamarkiisin vaihtokangas:
ikkunamarkiisikangas_verkkokauppa

Tekniset tiedot

Apollo markiisikankaat:

Markiisikankaan värin valintaan vaikuttavat eniten henkilökohtaiset mieltymykset – Voit valita markiisikankaan sointumaan katon, talon tai vaikkapa ikkunapuitteiden väriin. Toisaalta markiisikangas voi olla elementti joka vangitsee katseet ja luo erityistä tunnelmaa säväyttävällä värillä. Mikäli verkkokauppamme mallistosta ei löydy juuri kohteeseenne sopivaa kangasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin suunnitellaan kangas yhdessä.

Markiisin vaihtokangasta suunnitellessa tulee kuitenkin ottaa huomioon itse markiisin käyttöikä; jos runkokin alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt, kannattaa harkita koko markiisin vaihtoa – jottei markiisi rikkoutuisi kun siihen juuri on vaihdettu kangas. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Apollo markiisikangas on kuituvärjättyä akryyliä, joten sen värinpitävyys on huippuluokkaa.
Kuitu on värjätty jo ennen lankojen kehräämistä – tämän takia akryylikankaan värinpitävyys on parempi kuin polyesterikankaissa käytetyn värin. 1000 tunnin altistustesteissä (UNI-B105-B104-testi) akryylikuitu altistettuna valolle ja huonoille sääolosuhteille, akryyli säilyttää vetolujuutensa ja venymättömyysarvonsa muita synteettisiä kuituja huomattavasti paremmin.
Ompeluun käytetään UV-suojattua lankaa. Värinpitävyydellä ja ompelulla on 5 vuoden takuu.

Markiisikankaan ompelusaumat tulevat kankaaseen pystysuoraan. Raidallisten kankaiden raidat tulevat aina pystyyn.
Markiisikangas pakataan tehtaalla taiteltuna muovipakkaukseen. Kankaan mahdolliset taitokset suoristuvat käytössä.
Ensimmäisten sateiden yllättäessa markiisikangas voi päästää saumoista tihkuvaa vettä tipoittain vain hieman, mutta tiivistyy tämän jälkeen vettä läpäisemättömäksi.

Markiisikankaan vesipatsas on 370 mm. Kangas toimii hyvin sateensuojana – suositeltu minimikaltevuus 15°.
Kankaiden UV-suoja 40-80.

Kankaan kuidussa on TEXgard Easy Clean® – käsittely, jonka ansiosta kangas on:

  • Vettä ja likaa hylkivä
  • Hylkii öljyä ja rasvaa
  • Ehkäisee homeen- ja levän kasvua

Apollo markiisikankaat ovat kansainvälisen ÖKÖ-TEX Standardin 100 mukaisesti turvallisia niin markiisin tekijöille kuin käyttäjillekin.
Tekstiili ei aiheuta allergiaa eikä muita reaktioita.
Kangas on myös myrkytön, joten se ei aiheuta haittaa ympäristölle.

Katso lisätietoa Apollo markiisikankaista >>

Tuotteen toimitus

Toimitusaika

Toimitusaikamme on normaalisti noin 1-2 viikkoa tilauksesta. Poikkeuksista ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan tilauksen sisältö. Tarkista tilausvahvistus, ja ilmoita välittömästi mikäli tilauksessa jotain muutettavaa. Huomioi verkkokauppamme mm mitoitus.

Saat viestin sähköpostiisi kun toimitus lähtee tehtaalta matkahuollon kuljetettavaksi. Voit seurata tilauksen etenemistä kuljetuksessa matkahuollon nettisivuilla seurantakoodilla. Mikäli tehtaallamme on toimitusta viivästyttävä poikkeustilanne (esim. kesälomat, viralliset pyhät…), siitä kerrotaan mm. etusivulla.

Mikäli verkkokaupassa on ilmennyt tekninen häiriö josta syystä tuotteiden hinnoittelu ei ole ollut tilaushetkellä oikein, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Asiakkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja koko kauppasumma palautetaan asiakkaalle.

Pakkaus

Pakkaamme kaihtimet suojaavaan pahviin. Älä leikkaa pakettia auki sivusuunnassa terävällä esineellä, jotta kaihdin ei vaurioidu. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat materiaalit kaihtimen kiinnittämiseen. Voit jättää pakkauksen suojamuovin kaihtimen päälle asennuksen ajaksi, jottei kaihdin likaannu asennettaessa - avaa tässä tapauksessa vain suojamuovin päädyt mekanismeille.

Markiisikangas pakataan taiteltuna suojamuoviin. Avaa paketti varoen.
Kankaan mahdolliset taitokset häviävät käytössä normaalisti n. 1-2 viikon sisällä asennuksesta.

Kuljetusvaurio

Kuljetuksessa vioittuneesta paketista on ilmoitettava jo noudettaessa / paketin saavuttua henkilökunnalle. Tässä tapauksessa teemme kuljetusreklamaation, ja valmistamme asiakkaalle uuden tuotteen mikäli tuote on käyttökelvoton.

Matkahuolto

Toimitamme tilauksen asiakkaan ilmoittaman osoitteen perusteella lähimpään matkahuoltoon. Saat meiltä vahvistusviestin, kun tilaus lähtee tehtaalta. Kuljetus vie normaalisti n. 1-2 arkipäivää, ja saat viestin kun paketti on noudettavissa matkahuollosta. Ota pakettia noutaessa mukaan matkahuollosta saamasi lähetystunnus, ja virallinen henkilöllisyystodistus. Olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä, joten et tarvitse rahaa pakettia noudettaessa.

Nouto jälleenmyyjämme myymälästä

Tämä toimitusmuoto on saatavilla vain tietyissä kaupungeissa. Vaihtoehdot näet tilauksen edetessä, toimitustapa-valikossa. Toimitus lähtee jälleenmyyjän noutopisteeseen kerran viikossa - toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta. Kuljetus kestää normaalisti noin 1-5 arkipäivää, ja saat ilmoituksen noutopisteestä kun tilaus on noudettavissa. Myymälästä saat tarvittaessa myös maksullisen asennuspalvelun.

Tuotteen palautus

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Apollo kaihtimet ovat mittatilaustyötä, joten vastuu kaihtimen sopivuudesta kohteeseen on asiakkaalla itsellään. Varmista koko Apollon mittausohjeiden avulla. Myös kankaan valinta on asiakkaan vastuulla. Kankaan sävyt tietokoneen näyttöruudulla voivat poiketa hieman oikeasta kankaan sävystä.

Jos olet tehnyt tuotetta tilatessasi virheen, emme valitettavasti voi hyvittää tuotteen hintaa takaisin, emmekä tarvitse kaihdinta takaisin tehtaalle.

Valmistusvika

Mikäli tuotteessa on valmistusvika / toimitus on puutteelinen, täytä Apollo reklamaatiolomake. Liitä kuva tuotteen viasta, jotta näemme suoraan mitä toimenpiteitä reklamaatio vaatii.

Täytä myös tarkka seloste, mikä tuotteessa / toimituksessa on vikana.

Otamme reklamaatioasioissa teihin yhteyttä kahden arkipäivän sisällä, ja saatte tarvittaessa vaihdettavan osan suoraan kotiinne veloituksetta. Mikäli tuotteen vika vaatii tehdaskorjausta, annamme teille Matkahuollon sopimusnumeronne, jotta voitte palauttaa kaihtimen Apollon tehtaalle ilman kustannuksia. Korjattuamme kaihtimen palautamme sen mahdollisimman pian.

Jokainen kaihdin käyttötestataan tehtaalla ennen toimitusta. Tuote on siis Apollolta lähtiessä toimiva ja virheetön.

Huom! Itse aiheutettu vika kaihtimessa huomataan. Esim. viilto joka on tullut pakettia terävällä esineellä avatessa, on asiakkaan vastuulla. Rullaverho vioittuu, jos sitä vedetään ketjun sijasta suoraan kankaasta. Tämä aiheuttaa kankaan valumista itsestään.

Takuuaika

Apollo tuotteilla on viiden vuoden mekanismitakuu. Takuun aikana ilmenneet mekanismin viat korjaamme viiveettä ja veloituksetta.

Rullaverhon asennusohje

Avaa PDF »

Lamelliverhon asennusohje

Avaa PDF »

Magic Light -kaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Solar Handy 1 -sälekaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (ikkunamarkiisi)

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (terassimarkiisi)

Avaa PDF »

Solar Handy Top:in asennusohje

Avaa mitoitusohje »

Maksutavat