Ex-lite | Palosuojattu lamelliverho pimentävä kangas 127mm lamellilla (alkaen 179,00 €)

Apollo lamellikangas Ex-Lite on laadukas kuosi jokaiseen kohteeseen. Kangas on PVC:n omainen, ja se on palosuojattu ja kosteudenkestävä.

Apollo lamelliverho soveltuu niin kotiin kuin konttoriin. Kisko on tyylitelty valkoinen huomaamaton alumiinikisko, ja kankaat ovat laadukkaita ja helposti puhtaana pidettäviä.

Lamelliverhon nipun ja säätönarujen kätisyyden voi valita, joten tuote käy täydellisesti jokaiseen tilaan. Lamelliverhoa käytetään sivunaruista, joista lamellit voi vetää pois ikkunan edestä, tai niitä voi käännellä 180°, säädellen valon tuloa ja näkyvyyttä tilaan.

Muutamia vinkkejä mittaukseen:

Seinäpintaan asennettaessa kannattaa huomioida, että lamellinippu on noin 10-15% leveydestä. Kannattaakin lisätä ikkuna-aukon leveyteen edellä mainitun verran mikäli mahdollista.

Ikkunasyvennykseen asennettaessa kannattaa leveydestä ottaa pois 10mm ja korkeudesta 10-20mm, sekä valita katto- /syvennysasennus.

 

Jokainen Apollo kaihdin valmistetaan räätälöidysti asiakkaan mittojen mukaan, ja testataan tehtaalla ennen toimitusta.

Täydennä tuotteen tiedot

Valitse väri

Ex-Lite Black
Ex-Lite Cream
Ex-Lite Light Grey
Ex-Lite Slate
Ex-Lite White

1

Anna tuotteen koko (tuotteen koko ilmoitetaan millimetreinä)

2

Yhteenveto - Ex-lite | Palosuojattu lamelliverho pimentävä kangas 127mm lamellilla (alkaen 179,00 €)

Koko
0mm x 0mm
Väri
Tuote:
0,00 €
Yhteensä:
0.00€

Mittaustapa

Lamellin nippu

Mekanismin kätisyys

Narujen väri

Kiinnitysmekanismi

*samoilla kannakkeilla voidaan asentaa seinään tai kattoon.

Tuotetiedot

Maksimileveys: 5000 mm, maksimikorkeus 5000 mm. Kysy tarjous suuremmista suoraan tehtaalta! Valmistamme myös vinolamelleita, ja muita erikoismalleja kohteeseen kuin kohteeseen.

Jokainen tuote valmistetaan mittatilaustyönä, juuri kohteeseen sopivaksi.

Kankaan ominaisuudet:

Roller BLK Rullaverhokangas
Vertical BLK Lamellikangas
pimentävä Pimentävä
Flame retardant BLK Palosuojattu
Moisture resistant rounded cornersBLK Kosteuden kestävä
Sponge cleanBLK Pyyhittävissä

 

Tekniset tiedot

Yhden lamellisoiron leveys on vakiona 127mm.

Mekanismi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä  ja alumiinista, jonka korroosion kestävyys on testattua laatua. Kankaiden kuljetinvaunut on valmistettu muottiin valetusta muovista, ja ne on suojattu ultraviolettisäteilyä vastaan. Vaunujen yhdistäjät ovat terästä.

PL-mekanismi

kisko2013
Lamellikisko profiili

Lamelliverhon voi asentaa joko kattoon tai seinään. Näille asennustyypeille on eri kannakkeet – valitse siis haluttu asennustapa jo tilatessa.

PL_kattokannakePL_kattokannake2 PL_senäkannake2PL_seinäkannake
Apollo lamelliverhon kattokannake Apollo lamelliverhon seinäkannake

 

Lamellinipun leveys koko kaihtimen leveydestä n. 10%.

Kaihtimen säätönarujen pituus riippuu korkeudesta. Yleinen vähennysmitta on korkeus  – 40cm. Mikäli kohteeseesi sopii jokin muu tarkka ketjujen mitta, ilmoita se ”MUUTA”- kentässä.

Huomioithan kaihtimen ja varsinkin sen käyttöketjun sijoittamista harkitessasi lapsiturvallisuus. Jokaisen ketjukäyttöisen kaihtimen toimitukseen sisältyy ketjun turvakiinnike, mutta ketjut on silti syytä pitää pois lasten ulottuvilta, kuristumisvaaran ehkäisemiseksi.

Toimituksen sisältö

Kaihdin, kannakkeet seinä tai kattokiinnitykseen, kiinnitysruuvit, ruuvitulpat, lamellisoirot irrallaan, lamellisoirojen alapainot, alavitja kankaiden ketjutukseen, käyttöketjun turvakiinnike, narupaino käyttönarulle, asennusohje.

Valmistamme myös vinoja, ylikorkeita, erikoismalleja, lamelleja kapeammalla soirolla, printtilamellia omalla kuvalla, erivärisillä soiroilla ym… Kysy tarjous

Tuotteen toimitus

Toimitusaika

Toimitusaikamme on normaalisti noin 1-2 viikkoa tilauksesta. Poikkeuksista ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan tilauksen sisältö. Tarkista tilausvahvistus, ja ilmoita välittömästi mikäli tilauksessa jotain muutettavaa. Huomioi verkkokauppamme mm mitoitus.

Saat viestin sähköpostiisi kun toimitus lähtee tehtaalta matkahuollon kuljetettavaksi. Voit seurata tilauksen etenemistä kuljetuksessa matkahuollon nettisivuilla seurantakoodilla. Mikäli tehtaallamme on toimitusta viivästyttävä poikkeustilanne (esim. kesälomat, viralliset pyhät…), siitä kerrotaan mm. etusivulla.

Mikäli verkkokaupassa on ilmennyt tekninen häiriö josta syystä tuotteiden hinnoittelu ei ole ollut tilaushetkellä oikein, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Asiakkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja koko kauppasumma palautetaan asiakkaalle.

Pakkaus

Pakkaamme kaihtimet suojaavaan pahviin. Älä leikkaa pakettia auki sivusuunnassa terävällä esineellä, jotta kaihdin ei vaurioidu. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat materiaalit kaihtimen kiinnittämiseen. Voit jättää pakkauksen suojamuovin kaihtimen päälle asennuksen ajaksi, jottei kaihdin likaannu asennettaessa - avaa tässä tapauksessa vain suojamuovin päädyt mekanismeille.

Markiisikangas pakataan taiteltuna suojamuoviin. Avaa paketti varoen.
Kankaan mahdolliset taitokset häviävät käytössä normaalisti n. 1-2 viikon sisällä asennuksesta.

Kuljetusvaurio

Kuljetuksessa vioittuneesta paketista on ilmoitettava jo noudettaessa / paketin saavuttua henkilökunnalle. Tässä tapauksessa teemme kuljetusreklamaation, ja valmistamme asiakkaalle uuden tuotteen mikäli tuote on käyttökelvoton.

Matkahuolto

Toimitamme tilauksen asiakkaan ilmoittaman osoitteen perusteella lähimpään matkahuoltoon. Saat meiltä vahvistusviestin, kun tilaus lähtee tehtaalta. Kuljetus vie normaalisti n. 1-2 arkipäivää, ja saat viestin kun paketti on noudettavissa matkahuollosta. Ota pakettia noutaessa mukaan matkahuollosta saamasi lähetystunnus, ja virallinen henkilöllisyystodistus. Olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä, joten et tarvitse rahaa pakettia noudettaessa.

Nouto jälleenmyyjämme myymälästä

Tämä toimitusmuoto on saatavilla vain tietyissä kaupungeissa. Vaihtoehdot näet tilauksen edetessä, toimitustapa-valikossa. Toimitus lähtee jälleenmyyjän noutopisteeseen kerran viikossa - toimitusaika 1-2 viikkoa tilauksesta. Kuljetus kestää normaalisti noin 1-5 arkipäivää, ja saat ilmoituksen noutopisteestä kun tilaus on noudettavissa. Myymälästä saat tarvittaessa myös maksullisen asennuspalvelun.

Tuotteen palautus

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Apollo kaihtimet ovat mittatilaustyötä, joten vastuu kaihtimen sopivuudesta kohteeseen on asiakkaalla itsellään. Varmista koko Apollon mittausohjeiden avulla. Myös kankaan valinta on asiakkaan vastuulla. Kankaan sävyt tietokoneen näyttöruudulla voivat poiketa hieman oikeasta kankaan sävystä.

Jos olet tehnyt tuotetta tilatessasi virheen, emme valitettavasti voi hyvittää tuotteen hintaa takaisin, emmekä tarvitse kaihdinta takaisin tehtaalle.

Valmistusvika

Mikäli tuotteessa on valmistusvika / toimitus on puutteelinen, täytä Apollo reklamaatiolomake. Liitä kuva tuotteen viasta, jotta näemme suoraan mitä toimenpiteitä reklamaatio vaatii.

Täytä myös tarkka seloste, mikä tuotteessa / toimituksessa on vikana.

Otamme reklamaatioasioissa teihin yhteyttä kahden arkipäivän sisällä, ja saatte tarvittaessa vaihdettavan osan suoraan kotiinne veloituksetta. Mikäli tuotteen vika vaatii tehdaskorjausta, annamme teille Matkahuollon sopimusnumeronne, jotta voitte palauttaa kaihtimen Apollon tehtaalle ilman kustannuksia. Korjattuamme kaihtimen palautamme sen mahdollisimman pian.

Jokainen kaihdin käyttötestataan tehtaalla ennen toimitusta. Tuote on siis Apollolta lähtiessä toimiva ja virheetön.

Huom! Itse aiheutettu vika kaihtimessa huomataan. Esim. viilto joka on tullut pakettia terävällä esineellä avatessa, on asiakkaan vastuulla. Rullaverho vioittuu, jos sitä vedetään ketjun sijasta suoraan kankaasta. Tämä aiheuttaa kankaan valumista itsestään.

Takuuaika

Apollo tuotteilla on viiden vuoden mekanismitakuu. Takuun aikana ilmenneet mekanismin viat korjaamme viiveettä ja veloituksetta.

Rullaverhon asennusohje

Avaa PDF »

Lamelliverhon asennusohje

Avaa PDF »

Magic Light -kaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Solar Handy 1 -sälekaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (ikkunamarkiisi)

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (terassimarkiisi)

Avaa PDF »

Solar Handy Top:in asennusohje

Avaa mitoitusohje »

Maksutavat