Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa
Kirjaudu
Kuvakaihdin Rullaverhot Parvekekaihtimet Sääsuojat Screen kaihtimet Lamelliverhot Magic Light kaihtimet Markiisikankaat Muut tuotteet

Lamelliverhot sopivat sekä kotiin että konttoriin. Toimistotilojen varma kaihdinvalinta lamelliverho tekee uutta tuloaan myös asuntojen ikkunoille.
Lamellikaihdin soveltuu mihin tahansa kohteeseen, jossa kaihtimella halutaan luoda tyylikäs ja moderni sisustuskokonaisuus. Lamelliverho on omiaan myös lasiarkkitehtuurin yhteydessä, sillä se sopii hyvin isojen pinta-alojen kattamiseen. Lamelliverho sopii mainiosti myös vinoikkunoiden kaihdinratkaisuksi – kysy tarjous tehtaalta!
Lamelliverhon etuna on sen valonsäätelymahdollisuudet: voit kääntää lamellisoirojen (vakioleveys 127mm) kulmaa lähes 185, tai vetää koko lamellinipun pois ikkunan edestä.

Apollo lamelliverhot valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Verkkokaupan lamelliverhot valmistetaan vakiona sauvakäytöllä – sauva asettuu sisäpuolelle nippua, nipun viereen. Voit valita lamelliverhon joko katto- tai seinäkannakkeilla.

Apollo lamelliverhoja on saatavilla useilla eri kangasvaihtoehdoilla: läpikuultavat, palosuojatut, pimentävät… Värivaihtoehtoja kussakin kategoriassa löytyy runsaasti.
Yhden lamellisoiron leveys vakiona 127mm. Jos tarvitset 89mm lamellin (hinta +30%), valitse se tuotteen lisäominaisuuksista.