Solar Handy Top | Luonnonvalkoinen

SOLAR handy TOP – pintaan asennettavat sälekaihtimet

SOLAR handy TOP on pintaan asennettava sälekaihdin. Kaihdin kiinnitetään yläosastaan neljällä ruuvilla, jotka jäävät piiloon kotelon sisään. Alaosa kiinnitetään kahdella siimalla. Kaihdin ei heilu tuulessa tai ovea avattaessa ja suljettaessa.

SOLAR handy TOP -sälekaihdinta on helppo käyttää: kuulaketjusta vetämällä säleet kääntyvät, nousevat ja laskevat. Perinteistä kääntösauvaa ja nostonaruja ei tarvita.

SOLAR handy TOP sopii erityisesti oviin sekä yläreunastaan avautuviin ikkunoihin. Suomalaisissa kiinteissä ikkunoissa se soveltuu parhaiten ovien laseihin, sillä kiinteissä ikkunoissa on yleensä useamman sentin syvennys.

Täydennä tuotteen tiedot

Valitse väri

0159 Luonnonvalkoinen
1

Anna tuotteen koko (tuotteen koko ilmoitetaan millimetreinä)

2

Yhteenveto - Solar Handy Top | Luonnonvalkoinen

Koko
0mm x 0mm
Väri
Tuote:
0,00 €
Yhteensä:
0.00€

Mekanismin kätisyys

Pintaosien väri

*samoilla kannakkeilla voidaan asentaa seinään tai kattoon.

Tuotetiedot

Handy TOP pintamallinen sälekaihdin on tarkoitettu ovien laseihin ja ns. Dk tyyppisiin ikkunoihin joissa on matala lasituslista. Kaihdin tulee aina lasisyvennykseen. – ainoastaan yläkotelo menee yläreunassa sivuilta yli valoaukon.
Handy TOP malliin ei ole erillisiä kiinnikkeitä vaan yläkotelo menee sivuista yli aukon ja se ruuvataan oven pintaan.

SOLAR handy TOP -sälekaihdinta on helppo käyttää: kuulaketjusta vetämällä säleet kääntyvät, nousevat ja laskevat. Perinteistä kääntösauvaa ja nostonaruja ei tarvita. Ketjun pituus aina 70 cm.

HUOM! Lapsiturvallisuuden vuoksi pidä roikkuvat narut aina poissa lasten ulottuvilta. Sijoita lasten käytettävissä olevat huonekalut kuten pinnasängyt, sohvat ym, pois kaihtimen käyttönarujen läheisyydestä.


Mitoitus

salekaihdin-mitoitus

Ikkunaan tilattavan sälekaihtimen mitat:

Mittaa valoaukon leveys ja korkeus kuvan mukaisesti ikkunan tai oven huoneen puolelta.
Käytä mittaamiseen metallista rullamittaa.
Vähennä valoaukkomitan leveydestä 5 mm saadaksesi kaihtimen tekoleveyden. Minimileveys kaihtimelle on 260 mm, ja maksimi 2000 mm.
Tekokorkeus saa olla sama kuin valoaukon korkeus.

Sälekaihtimet varmistettua laatua

SOLAR handy –sälekaihtimet testattiin vuonna 2012 tuotestandardin EN 13120 vaatimusten mukaisella mittavalla testillä.

SOLAR handy ylitti kirkkaasti kaikki standardin vaatimukset mm. käyttövoiman, kestävyyden ja korroosion osalta.

SOLAR handy on avainlipputuote.


Takuu

Kotimaiset Solar-tuotteet on valmistettu korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja käyttäen tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Solartuotteille myönnetään viiden vuoden täystakuu.

Tutustu takuuehtoihin PDF »


Pakkaus

Kaihtimen yläkoteloon on tulostettu kaikki kaihtimeen liittyvä tuotetieto: valmistajan tiedot, asiakkaan tiedot, tilausidentifikaationumero ja tuotetiedot.

Tuotteet pakataan huolellisesti varmistaen toimituksen ehjänä pysyminen. Yli 2 metriä leveät kaihtimet pakataan ylimääräisen tuen päälle.

Tekniset tiedot

Sälekaihtimen tekniset tiedot ja laatuvaatimukset PDF »

Sälekaihtimen mitat

  • minimileveys 260 mm
    maksimileveys 2300 mm
    maksimikorkeus 2600 mm
    maksimikoko 3,5 m2

Yläkotelo/Alalista

Yläkotelo ja alalista profiloitua terästä, pintakäsitelty molemmin puolin.

Ylä- ja alakotelon värivaihtoehdot ovat

  • valkoinen
  • hopea

Säleet

Säleleveys 25 mm, sälevahvuus 0,21 mm. Materiaalina alumiini, pintakäsittelynä polttomaalaus.


Komponentit ja materiaalit

Komponentti- ja materiaalitoimittajat on valittu Solar Kaihdin Ky:n laatuvaatimusten mukaisesti. Materiaalitoimittajien kanssa luodaan pitkäaikaisia yhteistyösuhteita. Komponentit valmistetaan pääosin Suomessa.


Askelnarut

Askeljako 21,5 mm. 100 % polyesteripunosta, sävytetty säleen väriin. Valmistajan ilmoittama kutistuma enintään 1 %. Kutistuma voi aiheuttaa kapeissa (alle 700 mm leveissä) kaihtimissa kaltevuutta säleisiin.

Tuotteen toimitus

Toimitusaika

Kaihtimen toimitusaika on normaalisti noin 1 viikko. Poikkeuksista ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan tilauksen sisältö.

Pakkaus

Tuotteet pakataan huolellisesti varmistaen toimituksen ehjänä pysyminen.  Yli 2 metriä leveät kaihtimet pakataan ylimääräisen tuen päälle.

Kuljetusvaurio

Kuljetuksessa vioittuneesta paketista on ilmoitettava jo noudettaessa / paketin saavuttua henkilökunnalle. Tässä tapauksessa teemme kuljetusreklamaation, ja valmistamme asiakkaalle uuden tuotteen mikäli tuote on käyttökelvoton.

Matkahuolto

Toimitamme tilauksen asiakkaan ilmoittaman osoitteen perusteella lähimpään matkahuoltoon. Kuljetus vie normaalisti n. 1-2 arkipäivää, ja saat viestin kun paketti on noudettavissa matkahuollosta. Ota pakettia noutaessa mukaan matkahuollosta saamasi lähetystunnus, ja virallinen henkilöllisyystodistus. Olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä, joten et tarvitse rahaa pakettia noudettaessa. Valittavissa lisähintaan myös matkahuollon palvelu: jakopaketti, jolloin saat paketin suoraan kotiin kuljetettuna.

Nouto jälleenmyyjämme myymälästä

Tämä toimitusmuoto on saatavilla vain tietyissä kaupungeissa. Vaihtoehdot näet tilauksen edetessä, toimitustapa-valikossa. Kuljetus kestää normaalisti noin 1-5 arkipäivää, ja saat tekstiviestin taas kun tilaus on noudettavissa valitusta Apollo myymälästä. Myymälästä saat tarvittaessa myös maksullisen asennuspalvelun.

Tuotteen palautus

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat mittatilaustyötä, joten vastuu kaihtimen sopivuudesta kohteeseen on asiakkaalla itsellään. Varmista koko Apollon mittausohjeiden avulla. Myös materiaalien värien valinta on asiakkaan vastuulla. Sävyt tietokoneen näyttöruudulla voivat poiketa hieman oikeasta sävystä.

Jos olet tehnyt tuotetta tilatessasi virheen, emme valitettavasti voi hyvittää tuotteen hintaa takaisin, emmekä tarvitse kaihdinta takaisin tehtaalle.

Valmistusvika

Mikäli tuotteessa on valmistusvika / toimitus on puutteellinen, ota yhteyttä suoraan tehtaallemme: asiakaspalvelu@apollokaihdin.fi . Liitä kuva tuotteen viasta, jotta näemme suoraan mitä toimenpiteitä reklamaatio vaatii.

Täytä myös tarkka seloste, mikä tuotteessa / toimituksessa on vikana.

Otamme reklamaatioasioissa teihin yhteyttä kahden arkipäivän sisällä, ja saatte tarvittaessa vaihdettavan osan suoraan kotiinne veloituksetta. Mikäli tuotteen vika vaatii tehdaskorjausta, saatte erilliset ohjeet tuotteen palautukseen sähköpostitse. Korjattuamme kaihtimen/tilattuamme uuden tilalle, toimitamme tuotteen asiakkaalle mahdollisimman pian.

Kaihtimet valmistetaan tarkkana käsityönä tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, ja ne ovat tehtaalta lähetettäessä virheettömiä.

Valmistajan laatuvaatimukset PDF »

Huom! Itse aiheutettu vika kaihtimessa huomataan. Esim. viilto joka on tullut pakettia terävällä esineellä avatessa, on asiakkaan vastuulla.

Takuuaika

Solar sälekaihtimilla on viiden vuoden mekanismitakuu. Takuun aikana ilmenneet mekanismin viat korjataan viiveettä ja veloituksetta.

Tutustu takuuehtoihin PDF »

Rullaverhon asennusohje

Avaa PDF »

Lamelliverhon asennusohje

Avaa PDF »

Magic Light -kaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Solar Handy 1 -sälekaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (ikkunamarkiisi)

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (terassimarkiisi)

Avaa PDF »

Solar Handy Top:in asennusohje

Avaa mitoitusohje »

Maksutavat