Solar Handy Sweet | Hopeanharmaa

SOLAR handy – markkinoiden kätevimmät ja suosituimmat sälekaihtimet.

Sälekaihtimet on osa viihtyisää ja toimivaa tilaa. Niiden avulla säädät kätevästi huoneen lämpötilaa ja valon määrää. Kaihdin toimii niin näkösuojana kuin myös auringonsuojana. Kestävä Solar Handy sälekaihdin valmistetaan laadukkaista materiaaleista kotimaisella työllä!

Handy Sweet on integroitu sälekaihdin, jossa säätönupit asennetaan ikkunan karmin läpi siististi. Näin ikkunan ulkonäkö pysyy siistinä ja kaihdinta on helppo käyttää.

Tuote soveltuu käytettäväksi kaikkiin MSE-ikkunoihin. MSE-ikkunalla tarkoitetaan ikkunaa, jonka huoneenpuolella on kaksikerroksinen lämpöeristyslasi ja ulkopuolella yleensä yksikerroksinen ikkunalasi. Kaihdin asennetaan lämpöeristyslasien taakse eli ikkunan välitilaan.

Täydennä tuotteen tiedot

Valitse väri

7010 Hopea
1

Anna tuotteen koko (tuotteen koko ilmoitetaan millimetreinä)

2

Yhteenveto - Solar Handy Sweet | Hopeanharmaa

Koko
0mm x 0mm
Väri
Tuote:
0,00 €
Yhteensä:
0.00€

Mekanismin kätisyys

Pintaosien väri

*samoilla kannakkeilla voidaan asentaa seinään tai kattoon.

Tuotetiedot

Handy Sweet integroitu sälekaihdin sopii asennettavaksi kaikkiin MSE ikkunoihin. Handy Sweet integroitua sälekaihdinta käytetään säätönupeista, jotka viedään karmin läpi siististi saranan puolelta. Tilauksessa valittu kätisyys vaihdettavissa asentaessa –  verhon voi asentaa kummin päin tahansa.
Säleverho avataan ja suljetaan kääntämällä alemmasta nupista. Säleverho nostetaan ylös vetämällä ylemmästä nupista ja lukitaan yläasentoon työntämällä narunuppi paikoilleen narujen jäädessä pintaan kiepille.

HUOM! Lapsiturvallisuuden vuoksi pidä roikkuvat narut aina poissa lasten ulottuvilta. Sijoita lasten käytettävissä olevat huonekalut kuten pinnasängyt, sohvat ym, pois kaihtimen käyttönarujen läheisyydestä.

Mitoitus

MSE-ikkunalla tarkoitetaan ikkunaa, jonka huoneenpuolella on kaksikerroksinen lämpöeristyslasi ja ulkopuolella yleensä yksikerroksinen ikkunalasi. Lasien välinen etäisyys on ~ 8-10 cm. Ikkunassa on 4 pestävää lasipintaa. Kaihdin asennetaan lämpöeristyslasien taakse eli ikkunan välitilaan.

salekaihdin-mitoitus

Ikkunaan tilattavan sälekaihtimen mitat:

Mittaa lasin aukkomitat (lasin pinta) leveys mm x korkeus mm, ja lisää Solar Handy sälekaihtimen tilattavaan mittaan + 20 mm sekä leveyteen että korkeuteen.
Solar Handy kaihtimen mitoitus: (erotus aukkomittaan eli lasin pintaan):
leveys +20 mm
korkeus +20 mm

Handy Sweet-mallin pintaosat

Nupit asennetaan ikkunan sarananpuoleiseen puitteiseen. Reiät vaakasuunnassa keskeisesti. Reikien keskinäinen etäisyys 80 mm.
Kaihtimen voi asentaessa laittaa kummin päin tahansa, joten kätisyyden voi helposti muuttaa tilanteen mukaan.

 • mekanismi puitteen takana piilossa
 • kaihdin avataan ja suljetaan nuppia kiertämällä
 • uusi, kaunis muotoilu – sopii hyvin sormenpäihin
 • nuppien vakiovärit: valkoinen, beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa, ruskea
 • edullinen ja kestävä
 • täyttää A-energialuokan ikkunan vaatimukset
 • pintaosat nopea ja helppo irrottaa tarvittaessa
 • sopii kaikkiin uusimpiin MSE-ikkunoihin
 • saatavana ratkaisu korkealla sijaitsevien kaihtimien säätöön
 • helppo ja nopea asentaa
 • täyttää ilmanpitävyyden ja tuulenpaineen kestävyyden osalta standardin SFS 3304 1 -luokan vaatimukset, lue lisää testiraportista.
 • patentoitu
 • SOLAR handy on avainlipputuote

Sälekaihtimet varmistettua laatua

Solar handy täyttää A-energialuokan ikkunoiden tiiveysvaatimukset. Solar handylla varustettu ikkuna täyttää ilmavuodon osalta standardin EN 12207 luokan 4 vaatimukset (VTT:n testausseloste VTT-S-08490-11).

SOLAR handy –sälekaihtimet testattiin vuonna 2012 tuotestandardin EN 13120 vaatimusten mukaisella mittavalla testillä.

SOLAR handy ylitti kirkkaasti kaikki standardin vaatimukset mm. käyttövoiman, kestävyyden ja korroosion osalta.

Takuu

Kotimaiset Solar-tuotteet on valmistettu korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja käyttäen tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Solartuotteille myönnetään viiden vuoden täystakuu.

Tutustu takuuehtoihin PDF »

Pakkaus

Kaihtimen yläkoteloon on tulostettu kaikki kaihtimeen liittyvä tuotetieto: valmistajan tiedot, asiakkaan tiedot, tilausidentifikaationumero ja tuotetiedot.

Tuotteet pakataan huolellisesti varmistaen toimituksen ehjänä pysyminen. Yli 2 metriä leveät kaihtimet pakataan ylimääräisen tuen päälle.

Tekniset tiedot

Sälekaihtimen tekniset tiedot ja laatuvaatimukset PDF »

Sälekaihtimen mitat

 • maksimileveys 2500 mm
 • maksimikorkeus 2500 mm
 • minimileveys: välimalli / handy 118 mm
 • minimikorkeus 60 mm

Yläkotelo/Alalista

Yläkotelo ja alalista profiloitua terästä, pintakäsitelty molemmin puolin. Yläkotelo ja alalista sävytetty säleen väriin.

Säleet

Säleleveys 25 mm, sälevahvuus 0,21 mm. Materiaalina alumiini, pintakäsittelynä polttomaalaus.

Komponentit ja materiaalit

Komponentti- ja materiaalitoimittajat on valittu Solar Kaihdin Ky:n laatuvaatimusten mukaisesti. Materiaalitoimittajien kanssa luodaan pitkäaikaisia yhteistyösuhteita. Komponentit valmistetaan pääosin Suomessa.

Lisäpainot

Kevyen ja kapean kaihtimen toiminnan varmistamiseksi alle 294 mm:n levyiset kaihtimet on varustettu alalistan sisäisillä lisäpainoilla.

Askelnarut

Askeljako 21,5 mm. 100 % polyesteripunosta, sävytetty säleen väriin. Valmistajan ilmoittama kutistuma enintään 1 %. Kutistuma voi aiheuttaa kapeissa (alle 700 mm leveissä) kaihtimissa kaltevuutta säleisiin.

Nostonarut

100 % polyesteripunosta, sävytetty säleen väriin. Valmistajan ilmoittama kutistuma enintään 1 %.

Handy-pintaosien värivaihtoehdot

 • RAL 9010 valkoinen
 • RR 32 ruskea
 • RAL 1001 beige
 • RAL 7024 tummanharmaa
 • RAL 7040 vaaleanharmaa

Tuotteen toimitus

Toimitusaika

Kaihtimen toimitusaika on normaalisti noin 1 viikko. Poikkeuksista ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan tilauksen sisältö.

Pakkaus

Tuotteet pakataan huolellisesti varmistaen toimituksen ehjänä pysyminen.  Yli 2 metriä leveät kaihtimet pakataan ylimääräisen tuen päälle.

Kuljetusvaurio

Kuljetuksessa vioittuneesta paketista on ilmoitettava jo noudettaessa / paketin saavuttua henkilökunnalle. Tässä tapauksessa teemme kuljetusreklamaation, ja valmistamme asiakkaalle uuden tuotteen mikäli tuote on käyttökelvoton.

Matkahuolto

Toimitamme tilauksen asiakkaan ilmoittaman osoitteen perusteella lähimpään matkahuoltoon. Kuljetus vie normaalisti n. 1-2 arkipäivää, ja saat viestin kun paketti on noudettavissa matkahuollosta. Ota pakettia noutaessa mukaan matkahuollosta saamasi lähetystunnus, ja virallinen henkilöllisyystodistus. Olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä, joten et tarvitse rahaa pakettia noudettaessa. Valittavissa lisähintaan myös matkahuollon palvelu: jakopaketti, jolloin saat paketin suoraan kotiin kuljetettuna.

Nouto jälleenmyyjämme myymälästä

Tämä toimitusmuoto on saatavilla vain tietyissä kaupungeissa. Vaihtoehdot näet tilauksen edetessä, toimitustapa-valikossa. Kuljetus kestää normaalisti noin 1-5 arkipäivää, ja saat tekstiviestin taas kun tilaus on noudettavissa valitusta Apollo myymälästä. Myymälästä saat tarvittaessa myös maksullisen asennuspalvelun.

Tuotteen palautus

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat mittatilaustyötä, joten vastuu kaihtimen sopivuudesta kohteeseen on asiakkaalla itsellään. Varmista koko Apollon mittausohjeiden avulla. Myös materiaalien värien valinta on asiakkaan vastuulla. Sävyt tietokoneen näyttöruudulla voivat poiketa hieman oikeasta sävystä.

Jos olet tehnyt tuotetta tilatessasi virheen, emme valitettavasti voi hyvittää tuotteen hintaa takaisin, emmekä tarvitse kaihdinta takaisin tehtaalle.

Valmistusvika

Mikäli tuotteessa on valmistusvika / toimitus on puutteellinen, ota yhteyttä suoraan tehtaallemme: asiakaspalvelu@apollokaihdin.fi . Liitä kuva tuotteen viasta, jotta näemme suoraan mitä toimenpiteitä reklamaatio vaatii.

Täytä myös tarkka seloste, mikä tuotteessa / toimituksessa on vikana.

Otamme reklamaatioasioissa teihin yhteyttä kahden arkipäivän sisällä, ja saatte tarvittaessa vaihdettavan osan suoraan kotiinne veloituksetta. Mikäli tuotteen vika vaatii tehdaskorjausta, saatte erilliset ohjeet tuotteen palautukseen sähköpostitse. Korjattuamme kaihtimen/tilattuamme uuden tilalle, toimitamme tuotteen asiakkaalle mahdollisimman pian.

Kaihtimet valmistetaan tarkkana käsityönä tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, ja ne ovat tehtaalta lähetettäessä virheettömiä.

Valmistajan laatuvaatimukset PDF »

Huom! Itse aiheutettu vika kaihtimessa huomataan. Esim. viilto joka on tullut pakettia terävällä esineellä avatessa, on asiakkaan vastuulla.

Takuuaika

Solar sälekaihtimilla on viiden vuoden mekanismitakuu. Takuun aikana ilmenneet mekanismin viat korjataan viiveettä ja veloituksetta.

Tutustu takuuehtoihin PDF »

Rullaverhon asennusohje

Avaa PDF »

Lamelliverhon asennusohje

Avaa PDF »

Magic Light -kaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Solar Handy 1 -sälekaihtimen asennusohje

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (ikkunamarkiisi)

Avaa PDF »

Markiisikankaan asennusohje (terassimarkiisi)

Avaa PDF »

Solar Handy Top:in asennusohje

Avaa mitoitusohje »

Maksutavat