Basic AA Domino | Läpikuultava lamelliverho | n 2 vko toimitusaika

Basic AA Domino on lamellikankaiden peruskuosi. Saatavilla 3 suosituinta väriä. Kangas on läpikuultava, mutta antaa mainion näkösuojan.

  • Vakio 127mm lamellileveys sopii hyvin pinta-asennuksiin ja syvennyksiin joissa on runsaasti tilaa.
  • 89mm lamellileveys sopii asennettavaksi esim. 10 cm syvään syvennykseen.

127mm tai 89mm lamellilla tarkoitetaan yhden soiron leveyttä.

Kiskon väriksi voit valita joko valkean tai antrasiitin (antrasiitin värisessä kiskossa vakiona mustat narut & muoviosat).

Apollo lamelliverho valmistetaan vakiona lapsiturvallisella sauvakäytöllä.

Halutessasi voit valita verhoon myös käytön säätönaruilla, mutta huomaa tällöin lapsiturvallisuusmääräys: lattian ja narujen etäisyys on oltava vähintään 150 cm.

Näin ostat tuotteen:
Valitse tuotesivun alhaalta tuotteen sijoitus (pintaan tai syvennykseen) → Kirjoita äärimitat sentteinä (laskuri antaa hinnan) → Valitse kankaan väri → Valitse tuotteen lisäomainaisuudet.

Valitse tästä mikäli tuote sijoitetaan ikkunan eteen/yläpuolelle

Pinta-asennuksessa voit valita lamellivehon leveyden vapaasti.

Lue lisää mittaustavasta

Valitse tästä mikäli tuote sijoitetaan ikkunan karmien sisäpuolelle

Syvennykseen asentaessa mittaa syvennyksen leveys kiinnityskohdasta ja vähennä mitasta 1cm. Ota huomioon kaikki kankaan eteen tulevat esteet, kuten ikkunan kahvat.

Lue lisää mittaustavasta

cm x
cm

Customize
Määrä :
1
Koko :
x
Väri :
--
Tuote sijoitetaan :
--
Lamellin nippu :
--
Mekanismin kätisyys (lamelli) :
--
Kiinnitysmekanismi :
--
Mekanismin väri :
--
Lamellin leveys :
Ei
Hinta yhteensä:
0 €

Kuvaus

Apollo lamelliverho soveltuu niin kotiin kuin konttoriin. Kisko on tyylitelty alumiinikisko, ja kankaat ovat laadukkaita ja helposti puhtaana pidettäviä.

Maksimileveys: 600 cm, maksimikorkeus 380 cm.

Kysy tarjous suuremmista suoraan tehtaalta! Valmistamme myös vinolamelleita, ja muita erikoismalleja kohteeseen kuin kohteeseen.

Sauvakäyttö:

Apollo lamelliverho valmistetaan vakiona lapsiturvallisella sauvakäytöllä. Sauvan pituus on automaattisesti puolet verhon korkeudesta, mutta voit määrittää sauvan pituuden tarvittaessa itse – sauvan maksimipituus on kaksi metriä.

Säätösauva asettuu aina nipun viereen sisäpuolelle kiskoa.

Käyttösauvaa vetämällä/työntämällä kankaat liukuvat kiskossa nippuun, ja sauvaa pyörittämällä kankaat kääntyvät kiskossa.
Sauvan värit valkea/musta → määräytyy kiskon värin mukaan.
Huom: Jos valitaan molemmille sivuille niputtuva lamelli: säätösauvoja tulee 2 kpl (sauvat jäävät verhon keskelle kun lamellit on vedetty ikkunan eteen).
Asennuskorkeuden (verhon yläreuna) ollessa yli 300 cm sauvalla lamellien liikuttelu hankaloituu, joten yli 300 cm korkeat lamelliverhot valmistetaan edelleen säätönaruilla. Huom: säätönarujen tulee aina ulottua vähintään 150 cm korkeuteen lattiasta!

Narukäyttö:

HUOM. Ilmoita tilauksen yhteydessä esim. viestikenttään mikäli haluat lamelliin narukäytön.
Käyttönarut voidaan valita joko vasemmalle tai oikealle puolelle kiskoa. Toisesta narusta lamellit liukuvat kiskolla nippuun, ja toisesta narusta lamellikankaat kääntyvät kiskossa.
Narujen pituus vakiona: Asennuskorkeus – 150 cm. Jokaiseen narukäyttöiseen lamelliverhotoimitukseen sisältyy käyttönarujen turvakiinnike seinään, lapsiturvallisuuden lisäämiseksi.

Jokainen tuote valmistetaan mittatilaustyönä, juuri kohteeseen sopivaksi.

Takuu

Apollo lamelliverhomekanismilla on 5 vuoden takuu.

Apollo lamelliverho on kotimainen Avainlippu-tuote.

Muutamia vinkkejä mittaukseen:

Seinäpintaan asennettaessa kannattaa huomioida, että lamellinippu on noin 10-15% leveydestä. Kannattaakin lisätä ikkuna-aukon leveyteen edellä mainitun verran mikäli mahdollista.
Ikkunasyvennykseen asennettaessa kannattaa leveydestä ottaa pois 10mm ja korkeudesta 10-20mm, sekä valita katto- /syvennysasennus.

Tekniset tiedot

Apollo lamelliverhot valmistetaan laadukkaista komponenteista.

Kisko on metallinen.
Kiskon väri antrasiitti: osat mustat / Kiskon väri valkea: osat valkeat

  • Maksimileveys 600 cm
  • Maksimikorkeus 380 cm

Sauvakäyttö:

Sauva asettuu aina sisäpuolelle lamellinippua. Sauvan pituus vakiona puolet tilatun verhon korkeudesta. Voit myös määrittää sauvan pituuden erikseen: max 200 cm.

lamelliverho sauvakäyttö

Lamelliverho Asennus Kattoon

Apollo Lamelli Kattokannakkeella Mitat

Lamelliverho Asennus Seinään

Koneiston maksimileveys voi olla 6 m. Suuremmissa leveyksissä voidaan lamellit limittää yhtenäisesti viereisen kiskon lamellien kanssa, siten että kokonaisvaikutelma on kuin yksi yhtenäinen, jatkuva kaihdin. Maksimikorkeus riippuu kankaan painosta – mutta jopa 8 m korkeita kaihtimia on valmistettu.

Yli 4 metriä leveissä kaihtimissa lamellien suositellaan niputtuvan molemmille sivuille. Lamellit kääntyvät 185 astetta mekanismissa.

Lamellinipun paksuus kiskon leveydestä:

  • 127 mm: n. 12 %
  • 89 mm: n. 17 %+ niputtuvaan sivuun jää lisäksi noin 7 cm tila.

Toimitusaika

Toimitusaikamme on normaalisti noin 2-4 viikkoa tilauksesta. Useimpien rullaverhojen kohdalla on mainittu ko. kankaasta tehdtb rullaverhon toimitusaika. Poikkeuksista ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan tilauksen sisältö. Tarkista tilausvahvistus, ja ilmoita välittömästi mikäli tilauksessa jotain muutettavaa.
Mikäli verkkokaupassa on ilmennyt tekninen häiriö josta syystä tuotteiden hinnoittelu ei ole ollut tilaushetkellä oikein, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Asiakkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja koko kauppasumma palautetaan asiakkaalle.
Mikäli tehtaallamme on toimitusta viivästyttävä poikkeustilanne (esim. kesälomat, viralliset pyhät…), huomioithan näiden vaikutuksen toimitukseen

Kangasmallit

Kangasmallit toimitetaan kirjeenä 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Toimitustapa

Toimitamme tilauksen joko noutopakettina tai DB Schenker jakeluna.
Saatte kuljetusliikkeeltä ilmoituksen tavaran toimituksesta erikseen.

NOUTOPISTE:
Alle 200 cm paketit toimitetaan pääsääntöisesti  pakettina lähimpään Noutopisteeseen (yleensä K-Market, R-Kioski tms.). Jos tilauksessa on useita erikokoisia verhoja, toimitustapa määräytyy isoimman verhon mukaan.
Alle 230 cm paketit toimitetaan pääsääntöisesti Matkahuollon toimipisteeseen, josta sen tilaaja noutaa.
Kuljetus vie normaalisti n. 1-2 arkipäivää, ja saat viestin kun paketti on noudettavissa; muistathan noutaa paketin määräaikaan mennessä, koska se palautuu muuten takain tehtaallemme. Uudelleen lähettämisestä veloitamme rahtihinnaston mukaisesti. Olet suorittanut maksun tuotteesta ja toimituksesta jo tilauksen yhteydessä, joten et tarvitse rahaa pakettia noudettaessa.

DB SCHENKER JAKELU
Yli 230 cm paketit (verhon leveys yli 220 cm) lähetetään DB Schenker jakopakettina suoraan tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen. DB Schenker huolehtii sopivan jakeluajan sopimisesta asiakkaan kanssa.

Pakkaus

Pakkaamme kaihtimet suojaavaan pahviin. Älä leikkaa pakettia auki sivusuunnassa terävällä esineellä, jotta kaihdin ei vaurioidu. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat materiaalit kaihtimen kiinnittämiseen. Voit jättää pakkauksen suojamuovin kaihtimen päälle asennuksen ajaksi, jottei kaihdin likaannu asennettaessa – avaa tässä tapauksessa vain suojamuovin päädyt mekanismeille.

Markiisikangas pakataan taiteltuna suojamuoviin. Avaa paketti varoen.
Kankaan mahdolliset taitokset häviävät käytössä normaalisti n. 1-2 viikon sisällä asennuksesta.

Kuljetusvaurio

Kuljetuksessa vioittuneesta paketista on ilmoitettava jo noudettaessa / paketin saavuttua henkilökunnalle. Rahtikirjaan tulee jäädä merkintä vaurioituneesta pakkauksesta, jotta reklamaatio kuljetuksesta voidaan tehdä. Tässä tapauksessa teemme kuljetusreklamaation, ja valmistamme asiakkaalle uuden tuotteen mikäli tuote on käyttökelvoton.

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Apollo kaihtimet ovat mittatilaustyötä, joten vastuu kaihtimen sopivuudesta kohteeseen on asiakkaalla itsellään. Varmista koko Apollon mittausohjeiden avulla. Myös kankaan valinta on asiakkaan vastuulla. Kankaan sävyt tietokoneen näyttöruudulla voivat poiketa hieman oikeasta kankaan sävystä.

Jos olet tehnyt tuotetta tilatessasi virheen, emme valitettavasti voi hyvittää tuotteen hintaa takaisin, emmekä tarvitse kaihdinta takaisin tehtaalle.

Valmistusvika

Mikäli tuotteessa on valmistusvika / toimitus on puutteelinen, täytä Apollo reklamaatiolomake. Liitä kuva tuotteen viasta, jotta näemme suoraan mitä toimenpiteitä reklamaatio vaatii.

Täytä myös tarkka seloste, mikä tuotteessa / toimituksessa on vikana.

Otamme reklamaatioasioissa teihin yhteyttä kahden arkipäivän sisällä, ja saatte tarvittaessa vaihdettavan osan suoraan kotiinne veloituksetta. Mikäli tuotteen vika vaatii tehdaskorjausta, annamme teille Matkahuollon sopimusnumeronne, jotta voitte palauttaa kaihtimen Apollon tehtaalle ilman kustannuksia. Korjattuamme kaihtimen palautamme sen mahdollisimman pian.

Jokainen kaihdin käyttötestataan tehtaalla ennen toimitusta. Tuote on siis Apollolta lähtiessä toimiva ja virheetön.

Huom! Itse aiheutettu vika kaihtimessa huomataan. Esim. viilto joka on tullut pakettia terävällä esineellä avatessa, on asiakkaan vastuulla. Rullaverho vioittuu, jos sitä vedetään ketjun sijasta suoraan kankaasta. Tämä aiheuttaa kankaan valumista itsestään.

Takuuaika

Apollo tuotteilla on viiden vuoden mekanismitakuu. Takuun aikana ilmenneet mekanismin viat korjaamme viiveettä ja veloituksetta.