POIKKEUKSIA TOIMITUKSISSA JA AUKIOLOISSA

Heinä-elokuussa pidämme Apollo tehtaalla kesälomia porrastetusti. Lomat vaikuttavat toimitusaikoihin: toimitusaika tuotteille noin 2 viikkoa. 22.7.-28.7. tuotantomme on suljettu. Asiakaspalvelu palvelee k.o. viikolla poikkeuksellisesti klo 10-14.00. Aurinkoista kesää!

Aurinkosuojausta jo 40 vuotta

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy täytti 40 vuotta! Monenlaista ikkunaa on varjostettu, makuuhuonetta pimennetty, ja terassia katettu.  Keski-ikä ei tuo mukanaan kriisiä, vaan jatkamme edelleen innokkaasti alan huipulla nykyaikaisen aurinkosuojauksen suunnittelussa ja toteutuksessa.  Osa porukastamme on ollut mukana enemmän kuin elinkautisen, ja suurin osa jo yli 10 vuotta.  Pitkä historia ja osaaminen kertoo siitä, että […] Lue lisää »

Osta työtä Suomeen päivä 4.12.2019

  Osta työtä Suomeen -päivää vietetään tänä vuonna keskiviikkona 4.12.Silloin ostetaan vain suomalaista ja tehdään siitä tapa. Tapahtuman tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa ja valitsemaan suomalaisen tuotteen tai palvelun. Valinnoilla on merkitystä, sillä jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa. Kotimaisen […] Lue lisää »

Black Friday

Nyt kannattaa laittaa kaihdinasiat kuntoon. Perjantaina 23.11. Black Friday hinnat verkkokaupassa: KAIKISTA tuotteista -20 % alennus koodilla MUSTAPERJANTAI!  Alennus voimassa vain perjantaina klo 00.00 – 23.59. Jos tarvitset mallipaloja tuotteista, kannattaa mallit tilata heti, jotta ennätät vielä valita kankaan ennen perjantaita. Siirry tästä verkkokauppan >>

Magic Light kaihtimia kampanja hinnoin!

Varastoomme jääneistä Magic Light kankaista nyt -20 % alennusta! Kampanjan kaihtimeen sisältyy hopea litteän mallinen alalista. Hopea lista käy yhteen minkä kankaan kanssa hyvänsä, koska sen sävy sopii hyvin metallisen vakio kuulaketjun kanssa. Kaihdin valmisetaan vakiona Open Cassette kasettiin (40mm lipalla). Alennus voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Verkkokaupastamme löydät alennuksen kankaat, näet suoraan alennetun […] Lue lisää »

Tehokasta lämmöntorjuntaa

Kesä 2018 on ollut ennätyksellisen lämmin, ja tämän arvellaan olevan tulevaisuudessa normaalia kesäsäätä ilmaston lämpenemisen johdosta. Kuumuus aiheuttaa tukalia haasteita, joihin ei olla osattu varautua. Suomessa kun arvellaan että aina on kylmää, joten keskitytään lämmityspuoleen.  Pitkät hellejaksot vaikeuttavat monien oloa niin kotona, työssä, kuin erilaisissa julkisissa tiloissa. Esimerkiksi sairaalat ja hoivatalot ovat olleet pulassa kuumuuden […] Lue lisää »

Aukioloajat heinäkuun lopulla

Apollo tehtaan asiakaspalvelu on heinäkuun viimeisellä viikolla 23-27.7. poikkeuksellisesti avoinna arkisin klo 10-14.00. Asiakaspalvelun ollessa varattu/suljettu, jätäthän viestin: asiakaspalvelu@apollokaihdin.fi, tai yhteydenottolomakkeella. Tekninen asiantuntijamme Marko Kostian on lomalla 23.7.-3.8. välisen ajan. Kysy tuolloin tekniset kysymykset ja asennukseen liittyvät asiat suoraan asiakaspalvelun numerosta: 017 8212811. Muutoin tehtaamme ja pyörii läpi koko kesän!   Apollo Kaihdin Shop Helsingissä palvelee […] Lue lisää »

Keräämme uusia tuotekuvia

Onko sinulla tai tutullasi Apollo rullaverho, lamelliverho, markiisi, tai mikä tahansa tuotteemme? Nappaa kuva kohteesta ja lähetä se meille! Palkitsemme parhaat kuvat kuukausittain tyylikkäällä, laadukkaalla ja vieläpä turvallisella sateenvarjolla. – Koska aina ei paista aurinko. Sateenvarjossa on hieno Talot-kuosi, ja heijastava Apollo-logo. Arvo yli 25 €. Kuvan voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen kuvat@apollokaihdin.fi. Suurempien tiedostojen ja […] Lue lisää »

Apollo rullaverho eristeenä

Ikkunan sisäpuolelle asennettava rullaverho auttaa pitämään kylmän ilman poissa talvella. Kaihdin toimii ikään kuin yhtenä eristekerroksena ikkunan edessä, ja estää ikkunan kautta tapahtuvaa sisätilojen jäähtymistä.   Lämpökamerakuvassa näkyy selvästi ikkunan kautta tapahtuva tarpeeton lämpöhukka. Säästät Apollo rullaverholla energiaa, ja pidät kiinteistön mahdollisimman lämpimänä – ilman koneellista lämmitystä. Talven pimeinä iltoina rullaverho ikkunan edessä toimii tietenkin myös […] Lue lisää »

Apollo lomailee 17.-28.7.2017

Vietämme kesälomaa perinteisesti heinäkuun 2 viimeistä viikkoa, eli 17.-28.7.2017. Palvelemme jälleen normaalisti ma 31.7. Lomamme ajan asiakaspalvelu ja tehdas suljettu. Tilausten toimitus jatkuu heti lomiemme jälkeen. Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ihanan aurinkoista kesää!  

Apollo valtaa Kevätmessut 2017

Olemme mukana Helsingin kevätmessuilla jättisuurella 60m² osastollamme 6f2. Korttelissamme esillä tämän kevään ja kesän aurinkosuojat ulos ja sisälle! ARVOMME OSASTOLLAMME YLI 4000€ ARVOISEN MARKIISI TUOTEPAKETIN – räätälöitynä asiakkaan terassin mittoihin. MYÖS MUITA HUIMIA MESSUTARJOUKSIA LUVASSA, JOTEN TULETHAN VISIITILLE! Kevätmessut 6.-9.4.2017, Helsingin messukeskuksessa. AVOINNA to–pe 6.-7.4. klo 10–18, la 8.4. klo 10–18, su 9.4. klo 10–17

Kaihtimen valinta

Kaihtimen ensisijainen työ on tuoda yksityisyyttä, sekä estää lämpösäteilyä sisätiloihin. Erilaisiin käyttötarpeisiin on kuitenkin olemassa erilaisia kaihdin mekanismeja- ja kankaita, jotta tuote palvelisi käyttäjäänsä juuri oikealla tavalla.  Kaikki Apollo kaihtimet valmistetaan asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Tuotteiden maksimimitat vaihtelevat jonkin verran. Nyrkkisääntönä seuraavat mittarajoitukset leveyden mukaan: Ikkuna yli 140 cm: sulje pois vaihtoehto Perfect kehyskaihdin […] Lue lisää »

Sälekaihtimet nyt Apollo kaihdin verkkokaupasta!

Verkkokauppamme valikoimassa nyt laadukkaat kotimaiset Solar Handy sälekaihtimet ikkunan väliin, millilleen mittojesi mukaan. Tuotteilla on Apollo laatuvaatimusten mukainen 5 vuoden takuu. Sälekaihtimet Apollo verkkokaupasta >> Mikäli tarvitset sälekaihtimet asennettuna, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Apollo kaihtimet ja markiisit ovat Avainlippu-tuotteita

AVAINLIPPU TUOTE ‐ Suomessa tehty – Savossa valmistettu. Apollon kaihtimille ja markiiseille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus. Avainlippu-tunnuksen avulla voimme viestiä tuotteidemme ja palvelumme suomalaisesta alkuperästä luotettavasti.   Kotimaisuus on meille tärkeää Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy:n vahvuus ja sitoutuminen ovat pysyneet kotimaisuudessa jo lähes 40 vuotta, yrityksen perustamisesta lähtien. Arvostamme suomalaista laatutyötä, jonka […] Lue lisää »

Paremmat unet pimennysverhoilla

Mitä pimeämpi makuuhuone, sitä laadukkaampi uni.   Makuuhuoneissa kaikenlaiset valonlähteet vaikuttavat unen laatuun, vaikka silmät ovatkin nukkuessa kiinni. Silmäluomien läpi suodattuva valo vaikuttaa aivoihin ja melatoniinin tuotannosta vastaavaan käpyrauhaseen. Valo kertoo, että yö on ohi ja on aika herätä. Laadukkailla verhoilla ja kaihtimilla pimennät tilan, tyylistä tinkimättä. Pimentävä verho ei läpäise valoa ollenkaan, ja saat […] Lue lisää »

Turvalliset kaihtimet kouluihin ja päiväkoteihin

Apollo Kaihdin – toimivuutta, turvallisuutta ja kestävyyttä julkisiin kohteisiin Koulujen ja päiväkotien nopeasti muuttuvat vaaratilanteet ovat nykyaikana surullisen yleinen aihe, johon tulisi varautua mahdollisimman hyvin. Yleisten tilojen aurinkosuojauksessa, varsinkin kouluissa ja päiväkodeissa käytetään monesti heikkoja, jopa lainvastaisia aurinkosuojia. Vaaratilanteita varten kaihtimen tulisi mm. olla täysin pimentävä / läpinäkymätön, ja nopeasti käytettävissä. Ennaltaehkäisy on laitosten turvallisuuden kannalta tärkein […] Lue lisää »