Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Zipline

Zipline on Apollon monikäyttöinen markiisi, jossa yläosa on aina koteloitu, ja kangas kulkee sivuilla kiskoissa tiiviisti vetoketjujärjestelmässä. Zipline integroituu hyvin julkisivuun tai asennettavaan alustaan. Zipline on erittäin kestävä ja tiivis monenlaiseen käyttöön. Tuotetta on saatavilla erilaisilla runkovaihtoehdoilla pienistä veivikäyttöisistä markiiseista suuriin jopa 8x6m kokoisiin moottoroituihin jättimarkiiseihin.

Zipline screen kankaalla

Zipline on Apollon monikäyttöinen markiisi, jossa yläosa on aina koteloitu, ja kangas kulkee sivuilla kiskoissa tiiviisti vetoketjujärjestelmässä. Zipline integroituu hyvin julkisivuun tai asennettavaan alustaan. Zipline on erittäin kestävä ja tiivis monenlaiseen käyttöön. Tuotetta on saatavilla erilaisilla runkovaihtoehdoilla pienistä veivikäyttöisistä markiiseista suuriin jopa 8x6m kokoisiin moottoroituihin jättimarkiiseihin. Ulos asennettaviin Zipline -markiiseihin käytetään yleensä screenkankaita, jotka ovat mainiota lämpö- ja näkösuojia, estämättä näkymää ulos. Saatavilla myös täysin pimentävillä kuoseilla. Sisäkäytössä Zipline -kankaaksi soveltuvat myös kaihdinkankaat. Kankaiden ja rungon mallien & sävyn yhdistelmällä saadaan valmistettua varmasti jokaiseen kohteeseen sopiva täydellinen aurinkosuoja.

Zipline pimentävällä kankaalla

Zipline koteloitu runko mahdollistaa maksimaalisen valon torjunnan. Kangas kulkee sivulta tiiviisti sivukiskoissa vetoketjun avulla, joten sivuilta livahtavan valon määrä on minimoitu. Ulos asennettuna pimentävä Zipline on erinomainen käyttötuote: se pimentää sisätilan tarvittaessa ja blokkaa 100 % UV-säteilystä, lämmöstä ja katseista. Zipline toimii myös sääsuojana.

Toteuttamiamme kohteita

Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.
Apollo toimitti & asenti Himoksen Riemu -terassille yli 800m² katosmarkiiseja. Tuotteena Apollon X-line – erinomainen ratkaisu suurien pinta-alojen kattamiseen.
Kohteessa talon eteläpäätyyn haettiin nimenomaan tyylikästä aurinkosuojaa. Tuotteeksi puntaroitiin sekä terassimarkiisia, että ikkunamarkiisia. Lopulta päädyttiin ikkunamarkiisiin, koska sen kattama alue on tässä kohteessa riittävä + markiisit voi kätevästi laskea alas varjostamaan koko lasipinnan.
Viitisen vuotta sitten tähän esimerkkikohteeseen valmistettiin lamelliverhot häikäisyä ja näkösuojaa tuomaan. Aurinkoiset kesät ovat herättäneet toiveet tehokkaammasta lämmön torjunnasta, ja siitä se ajatus sitten lähti.
Toteutimme syksyn 2019 aikana aurinkosuojaus projektin kirjastotiloihin. Paljon lasipinta-alaa omaavassa kirjastossa toivottiin häikäisysuojaa sekä apua kuumuuden hillitsemiseen. – Tuotteeksi valikoitui alkumetreiltä lähtien tehokas ja tyylikäs Zipline screen.
Lataa maksuton markiisin ostajan opas!