Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Zipline pimentävällä kankaalla

Zipline koteloitu runko mahdollistaa maksimaalisen valon torjunnan. Kangas kulkee sivulta tiiviisti sivukiskoissa vetoketjun avulla, joten sivuilta livahtavan valon määrä on minimoitu.

Ulos asennettuna pimentävä Zipline on erinomainen käyttötuote: se pimentää sisätilan tarvittaessa ja blokkaa 100 % UV-säteilystä, lämmöstä ja katseista – jotka muuten pääsisivät sisätilaan ikkunan kautta.

Zipline markiisit voidaan valmistaa 100 % pimentävällä kankaalla. Pimentäviä kankaita on saatavilla sekä ulko- että sisäkäyttöön.
Zipline mekanismeja on saatavilla erilaisia: Zipline S sopii pieniin ikkunoihin: käyttö joko moottorilla tai veivillä. L-, XL- ja E150 -mallit ovat moottorikäyttöisiä, ja näillä malleilla maksimikoko jopa 8 x 5 m.

Zipline on erittäin tiivis sääsuoja avonaiselle terassille ja kuistille asennettuna.

Zipline hinta määräytyy sen koon ja valitun kankaan mukaan, joten kysy rohkeasti tarjousta Apollo myyjältäsi!

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Zipline screenkaihdin on täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja harmoniaa. Lämpiminä kuukausina voit myös käyttää Zipline screenkaihdinta kuin hyönteisverkkoa; avaa ikkunat, laske Zipline screenkaihdin täysin alas – nauti raikkaasta ilmasta pitäen kuitenkin hyönteiset visusti ulkona vetoketjujen ja tiivisteprofiilien ansiosta. Zipline screenkaihdin soveltuu käytettäväksi ikkunan eteen, terassille näkö- ja tuulisuojaksi, sääsuojaksi, halliovien lämpöeristeeksi jne. Screenkaihdin on nykyaikainen aurinkosuoja lähes kaikkiin kohteisiin!

Screenkaihdin mekanismin kokoja on saatavilla useita erilaisia, erilaisiin käyttötarpeisiin. Pienempiä Zipline S screenkaihtimia saa manuaalisesti veivikäyttöisenä, mutta isommat Zipline ja Zipline XL toimivat vakiona moottorilla tai automatiikalla. Screenkaihtimet ovat liitettävissä myös kotiautomaatiojärjestelmiin. Automatiikan avulla saat screenkaihtimesta parhaimman hyödyn ja energiansäästön.

Zipline screen kaihtimen kaikki osat ovat äärimmäisen korroosion kestäviä. Alumiiniset osat ovat kromatisoituja, ruuvit ja mutterit oat ruostumatonta terästä. Zipline screenkaihtimiin käytetään yleensä screenkankaita, jotka ovat mainiota lämpö- ja näkösuojia, estämättä näkymää ulos. Trendikkäät ja laadukkaat screenkankaat tarjoavat värikkäitä korostuksia, ja luovat ihanaa värien leikkiä piristämään julkisivua. Pelkistettyyn tyyliin sopivat huomaamattomat kuosit, joilla lisäät julkisivun tyylikkyyttä. Screenkankaissa on myös runsaasti värivaihtoehtoja, joten jokaiseen julkisivuun löytyy varmasti sopiva screenkaihdin.

Tekniset tiedot

Zipline S

Zipline S on tarkoitettu pienempiin pinta-aloihin.

Vetoketjujärjestelmä

Vetoketjujärjestelmä on sijoitettu kankaan sivuille. Kun kangas on laskettu, vetoketju kulkee siististi sivukiskoilla. Tämä on ratkaiseva etu verrattuna perinteisiin julkisivukaihtimiin.

Kangas ja mekanismi muodostavat yhden vahvan yksikön, joka ei päästä valoa läpi ja kestää huomattavasti paremmin tuulta. Kovallakaan tuulella Zipline S ei langeta häiritsevää liikkuvaa varjoa.

 • Zipline S kotelon koko on vakiona 85,5 x 86mm.
 • Sivukanaalin leveys 35mm, ja syvyys 31mm.
 • Zipline S maksimimitat: 3000 x 2200 mm
 • Sarjaankytkettynä leveys 2 x 3000 mm (riippuen käytettävästä kankaasta)
 • Zipline S vakiona veivikäyttöisenä.
 • Saatavilla myös helposti motorisoituna.

Kauko-ohjauksella lisäät vieläkin enemmän Ziplinen käyttömukavuutta.

Aurinko- ja tuuliautomatiikalla sinun ei tarvitse huolehtia markiisista – se huolehtii itse sinusta ja kiinteistöstä. Tuulen yltyessä markiisi vetäytyy koteloon, ja auringon paistaessa kangas laskeutuu suojaamaan.
Liitettävissä myös IO-home conrol taloautomatiikkaan.

Zipline L

Vetoketjujärjestelmä

Vetoketjujärjestelmä on sijoitettu kankaan sivuille. Kun kangas on laskettu, vetoketju kulkee siististi sivukiskoilla. Tämä on ratkaiseva etu verrattuna perinteisiin julkisivukaihtimiin.

Kangas ja mekanismi muodostavat yhden vahvan yksikön, joka ei päästä valoa läpi ja kestää huomattavasti paremmin tuulta. Kovallakaan tuulella Zipline ei langeta häiritsevää liikkuvaa varjoa.

 • Zipline kotelon koko on vakiona 120mm.
 • Zipline 120 maksimimitat: 5000 x 4000 mm (riippuen käytettävästä kankaasta)
 • Zipline screen markiisi on asennettavissa suoraan seinäpintaan, syvennykseen, loitommas seinästä tai pergolineen.

Johdon ulostulo voidaan asettaa sivulta, takaa, tai yläpuolelta koteloa.

Zipline toimii vakiona moottorilla.
Kauko-ohjauksella lisäät vieläkin enemmän Ziplinen käyttömukavuutta.
Aurinko- ja tuuliautomatiikalla sinun ei tarvitse huolehtia markiisista – se huolehtii itse sinusta ja kiinteistöstä. Tuulen yltyessä markiisi vetäytyy koteloon, ja auringon paistaessa kangas laskeutuu suojaamaan.
Liitettävissä myös IO-home conrol taloautomatiikkaan.

Zipline XL

Zipline XL – jättimäiset verhot kätevillä sivu-vetoketjuilla.
Apollo tarjoaa nyt ratkaisun ylisuuriin kohteisiin, joissa tarvitaan viilennystä, tilanjakajaa tai näkösuojaa.
Zipline XL on 120 mm paksuisen kenno-kangasputkensa ansiosta vahva ja varma moottoroitu suurien tilojen
kaihdin, jolle myönnetään 5 vuoden takuu.

Vetoketjujärjestelmä

Vetoketjujärjestelmä on sijoitettu kankaan sivuille. Kun kangas on laskettu, vetoketju kulkee siististi sivukiskoilla. Tämä on ratkaiseva etu verrattuna perinteisiin julkisivukaihtimiin.
Kangas ja mekanismi muodostavat yhden vahvan yksikön, joka ei päästä valoa läpi ja kestää huomattavasti paremmin tuulta. Kovallakaan tuulella Zipline XL ei langeta häiritsevää liikkuvaa varjoa.

 • Zipline XL kotelon koko on vakiona 150mm.
 • Zipline XL maksimimitat: 8000 x 6000 mm (riippuen käytettävästä kankaasta)
 • Kotelon voi asentaa helposti joko seinään tai kattoon.
 • Zip-sivuprofiilit vetoketjuilla asennetaan kiinni seinäpintaan.

Kankaat ja värivaihtoehdot

Soltis B92 Pimentävä

Soltis B92 on täysin pimentävä ulkokäyttöön tarkoitettu kangas. Kangas on lujaa ja kestävää. PVC:n omainen pinta on helppo pitää puhtaana, ja sen luja rakenne pitää pintansa kovissakin olosuhteissa. Soltis B92 torjuu 100 % tuulta, sadetta, lämpöä, valoa, ja UV-säteilyä.

Soltis B92 kangas käy ulkokäyttöön kuin myös sisäkäyttöön. Tuotteeksi soveltuu markiisimekanismit: suositellaan esim. Zipline markiisiin. Zipline pimentävällä kankaalla torjuu mahdollisimman hyvin auringon valoa. Alas laskettuna Zipline pimentävällä kankaalla toimii sisältä katsottuna pimennysverhon tavoin, ja torjuu myös lämpöä huomattavasti paremmin kuin sisälle asennetut pimennysverhot.

Saatavilla 6 perus sävyä, ja kankaan taustapuoli on aina hopean värinen. Mikä tahansa väri pimentävässä kuosissa toimii hyvänä lämmön blokkaajana. Kankaan etupuoli (värillinen puoli) on tarkoitettu näkyväksi ulospäin, eli tuotetta edestä katsottuna eteen. Esim. ikkunan ulkopuolelle asennettuna hopea näkyy näin ollen ikkunasta sisälle. Kangas voidaan toki valmistaa miten päin tahansa tuotteeseen, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Serge 600 Lunar BO Pimentävä

Serge 600 Blockout Lunar kankaan avoimuusprosentti on tasan 0, eli se on täysin pimentävä kangas. Serge 600 Blockout Lunar kankaan värillinen puoli on aivan kudottua kangasta, ja kankaan tuntuma on tekstiilinomainen. Tämä kangas käy ulkokäyttöön kuin myös sisäkäyttöön. Tuotteeksi soveltuu markiisimekanismit: suositellaan esim. Zipline markiisiin. Zipline pimentävällä kankaalla torjuu mahdollisimman hyvin auringon valoa. Alas laskettuna Zipline pimentävällä kankaalla toimii sisältä katsottuna pimennysverhon tavoin, ja torjuu myös lämpöä huomattavasti paremmin kuin sisälle asennetut pimennysverhot.

Mikä tahansa väri pimentävässä kuosissa toimii hyvänä lämmön blokkaajana.

Kankaan taustapuoli on aina hopea. Kankaan etupuoli (värillinen puoli) on tarkoitettu näkyväksi ulospäin, eli tuotetta edestä katsottuna eteen. Esim. ikkunan ulkopuolelle asennettuna hopea näkyy näin ollen ikkunasta sisälle. Kangas voidaan toki valmistaa miten päin tahansa tuotteeseen,asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Katso myös nämä tuotteeseen kuuluvat laajennusosat

Lataa maksuton markiisin ostajan opas!

Toteuttamiamme kohteita:

Kohteessa talon eteläpäätyyn haettiin nimenomaan tyylikästä aurinkosuojaa. Tuotteeksi puntaroitiin sekä terassimarkiisia, että ikkunamarkiisia. Lopulta päädyttiin ikkunamarkiisiin, koska sen kattama alue on tässä kohteessa riittävä + markiisit voi kätevästi laskea alas varjostamaan koko lasipinnan.
Toteutimme syksyn 2019 aikana aurinkosuojaus projektin kirjastotiloihin. Paljon lasipinta-alaa omaavassa kirjastossa toivottiin häikäisysuojaa sekä apua kuumuuden hillitsemiseen. – Tuotteeksi valikoitui alkumetreiltä lähtien tehokas ja tyylikäs Zipline screen.
Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.
Ylä-Savossa sijaitsevaan työterveyshuollon toimipisteeseen asennettiin kesällä 2016 julkisivun ulkopuolelle viilentävät ja häikäisyä estävät screen kaihtimet. Tuotteena toimi Apollo Zipline, joka integroituu rakennukseen täydellisesti.

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö
Yhteydenotto
 • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, pdf, ppt, pptx, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
   Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Miltä markiisi näyttäisi sinun talossasi?

  Kokeile ainutlaatuista Apollon markiisi-suunnitteluohjelmaa. Terassimarkiisi suojaa terassiasi liialta auringonpaahteelta ja sateelta; se tuo sekä silmäniloa että hyötyä lämmönsäätelyssä.

  Markiisin avulla voimme luoda myös pihalle ihanan kesäkeitaan säädettävine kattoineen. Ikkunamarkiisi tai ulkopuolinen screen kaihdin suojaa ikkunoita, sisustusta ja kasveja haitalliselta auringonsäteilyltä. Ikkunan aurinkosuoja viilentää asunnon tehokkaasti ja kohottaa niin kiinteistön ulkonäköä kuin arvoakin.