Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Mainosmarkiisi

Edustavan näköinen markiisi on usein ensimmäinen asia, johon kivijalkaliikkeesi tai liiketilojesi ohi kulkevat ihmiset kiinnittävät huomionsa. Tahdoit tai et, se välittää viestiä yrityksestäsi. Markiisi ei ole yrityksen julkisivulla ainoastaan aurinkosuojana, vaan se on tärkeä osa brändimielikuvaa.

Mainosmarkiiseja on monenlaisia: mainos voidaan printata joko perinteiseen kupumarkiisiin, terassimarkiisiin, ikkunamarkiisin JA vielä sisäpuolen tuotteisiin: esim. pystysuoraan alas laskeutuvaan screen verhoon.

Mainosmarkiisi voidaan räätälöidä niin mittojen, värin, kuin kuvituksenkin puolesta täysin yrityksen imagoon sopivaksi.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Markiisi viestii yrityksestäsi

Yrityksen markiisi on tärkeä osa brändimielikuvaa. Sillä saadaan näkyvyyttä ja luodaan imagoa. Markiisin tulisi noudattaa samaa tyyliä kuin yrityksen ilmeen kokonaisuudessaan ja viestiä samoja asioita. Näin asiakas tietää, mihin hän on tulossa. Markiisi olisi siis syytä uusia aina yrityksen ilmeen uusiutuessa, liiketilojen vaihtuessa tai viimeistään silloin, kun markiisi on päässyt huonoon ja epäedustavaan kuntoon.

Kuten muillakin markiiseilla, myös liiketilojen markiiseilla on myös tehtävä. Niiden ansiosta sisätilat eivät kuumene aurinkoisina päivinä epäinhimillisen kuumiksi, jolloin työskentely on miellyttävämpää ja asiakkailla on mukavampi olla. Häikäisykään ei pääse sisätiloissa häiritsemään.

Millainen yrityksen mainosmarkiisin pitää olla?

Käytännössä yrityksen markiisi on rakenteeltaan ja mekaniikaltaan samanlainen kuin kuluttajamarkiisi. Markiiseja on neljää mallia: terassimarkiiseja, nivelvarsimarkiiseja, ikkuna- eli sivuvarsimarkiiseja ja perinteisiä korimarkiiseja. Jos tarvitset aurinkosuojaa lasien sisäpuolelle, voidaan printata sisäpuolen kaihdintuotteita.

Värivaihtoehtoja markiiseihin ja kaihtimiin on saatavilla runsaasti, joten yrityksen muuta ilmettä mukaileva sävy saadaan varmasti valittua. Värit ovat erinomainen keino herättää huomiota – erityisesti, jos liiketila meinaa muuten maastoutua harmaaseen betoniseinään tai sen halutaan nousevan paremmin esille asuinkerrostalon julkisivusta.

Kuvia, logoja ja tekstejä printtaamalla markiiseihin saadaan lisää yksilöllisyyttä. Printtejä suunniteltaessa kannattaa kuitenkin muistaa, että laadukkaat tuotteemme ovat pitkäikäisiä. Mainosmarkiisiin ei välttämättä kannata painattaa tekstiä tai mainoslausetta, joka seuraavana vuonna ei enää olekaan ajankohtainen. Yksinkertaisuus on yleensä viisain ratkaisu.

Markiisista voi tarvittaessa printata tai vaihtaa pelkän etulipan eli roikkuvan reunaosan. Jos markiisi on muuten hyväkuntoinen, etulipan vaihdolla saa tehtyä nopean ja edullisen kasvojenkohotuksen.

Kaupunkikohtaiset määräykset

Omien toiveiden lisäksi yrityksen markiisien hankinnassa on huomioitava myös kaupunkikohtaiset ohjeistukset, jotka sääntelevät rakennusten julkisivuihin tehtäviä muutoksia. Esimerkiksi Helsingin ohjeistuksen mukaan sivurunkoisen markiisin ulottuma saa olla 90–100 cm ja pelkästään ylhäältä kiinnitetyn markiisin ulottuma 2 metriä. Markiisin alareunan korkeuden kadusta taas on oltava yleensä vähintään 2,5 metriä, jotta alta kulkemiseen jää riittävästi tilaa.

Oman kaupungin rakennusohjeista kannattaa siis ottaa selvää ennen markiisin hankintaa. Meiltä saa myös tarvittaessa apua niiden selvittämiseen.

Jos yrityksen liiketilat sijaitsevat kerrostalon alakerrassa, täytyy markiisien asentamiseen ja vaihtamiseen olla lupa taloyhtiöltä tai sen isännöitsijältä. Taloyhtiöltä saa tiedon siitä, millaisen markiisin talon kylkeen voi laittaa. Hyvä tapa hoitaa asia on pyytää meiltä uudesta markiisista havainnekuva ja toimittaa se taloyhtiön päättäjien katsottavaksi. Havainnekuvan tekemistä varten tarvitsemme uuden markiisin tietojen lisäksi kuvan kohteesta, johon se on tulossa.

Miltä sinun yrityksesi markiisit voisivat näyttää?

Tutustu markiisikankaisiimme ja niiden värivaihtoehtoihin täällä.
Lisätietoa printtikaihtimista sisäpuolelle löydät blogistamme.

Jos kaipaat vielä lisää tietoa, ota yhteyttä meihin. Suunnitellaan yhdessä liiketilaasi sopivat, laadukkaat mainosmarkiisit, joissa on huomioitu sekä toimivuus että tyylikkyys.

Tarjouspyyntö

 • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, pdf, ppt, pptx, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
   Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Kohteen yrityksen julkisivulle kaivattiin näkyvyyttä sekä mukavuutta asiakkaille. Korimarkiisit ovat kestävä ja näyttävä aurinkosuoja – mutta myös sateensuoja.
  Moilas Oy leipomon tehtaanmyymälän tiloihin haettiin aika ajoin alas laskettavaa tuotetta, joka peittäisi suuret pystypakastimet. Esteettisyyden vuoksi heti aluksi suunnitelmissa oli pritata kangas aiheeseen sopivalla kuvamateriaalilla.