Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Tuotteet sisälle

Sisäpuolella aurinkosuojausta voidaan tehostaa erilaisilla kaihtimilla. Apollon sisäpuoliset aurinkosuojat eivät ainoastaan luo häikäisy- ja näkösuojaa, vaan toimivat myös sisustuselementtinä. Laajasta kangasmallistosta löytyy runsaasti kuoseja erilaisiin käyttötarpeisiin ja kohteisiin.

Rullaverhot

Rullaverho on monipuolinen käyttötuote, jonka voit kuitenkin stailata kruunaamaan ikkunasi. Satojen kaihdinkankaiden valikoimasta löytyy varmasti sopiva kuosi jokaiseen kohteeseen ja käyttötarpeeseen; Apollo pimennysverhot, Apollo rullaverhot läpikuultavalla kankaalla, Apollo rullaverhot palosuojatuilla kankailla, Apollo sisustuskaihtimet kuviollisilla kankailla, Apollo rullaverhot hygieenisellä antimikrobikankaalla… Rullaverhot mihin ikinä tarvitset! Mikäli valikoimastamme ei löydy juuri sinulle sopivaa kangasta, voimme printata kaihdinkankaan millä tahansa kuvalla.

Rullaverhomekanismi määräytyy itse rullaverhon koosta ja kankaan painosta. Apollo rullaverho valmistetaan aina tarpeeksi vahvalle mekanismille, jotta voimme myöntää tuotteillemme 5 vuoden täystakuun! Rullaverhon kankaan kiinnitys erityisellä lukitusnauhalla kangasputkelle on patentoitu, ja tämän lujan kiinnityksen ansiosta kangas ei pääse tipahtamaan putkelta kovassakaan käytössä.

Tuotteen voi räätälöidä mitoista ja kankaasta käyttömekanismiin – saatavilla erilaisia moottorivaihtoehtoja.

Lamelliverhot

Lamelliverhot sopivat sekä kotiin että konttoriin. Toimistotilojen varma kaihdinvalinta lamelliverho tekee uutta tuloaan myös asuntojen ikkunoille. Kangas- ja komponenttivalinnoilla säädeltävän lamelliverhon saa yhtä tyylikkääksi kuin minkä tahansa muun mekanismin. Auki tai kiinni -säädä miten haluat. Lamellikaihdin soveltuu mihin tahansa kohteeseen, jossa kaihtimella halutaan luoda tyylikäs ja moderni sisustuskokonaisuus.

Lähes 300 erilaista kuosia ja tekstuuria antavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden luoda yksilöllisen erityispiirteen ikkunasi sisustamiseen. Lamelliverho on omiaan myös lasiarkkitehtuurin yhteydessä, sillä leveyttä ja korkeutta kaihtimella voi olla jopa 7 metriä. Lamelliverho sopii mainiosti myös vinoikkunoiden kaihdinratkaisuksi.

Screen -rullaverhot

Screen kaihtimissa kangas ratkaisee. Screen kankaat on tarkoitettu häikäisyn ja lämmön ehkäisyyn, ja ne toimivat myös näkösuojina. Screen kankaasta näet vielä läpi, vaikkei ulkoa näe sisälle. Screen kankaasta näkee aina valoisammalle puolelle paremmin, joten jos harkitset screen kaihtimia näkösuojaksi kiinteistön sisäpuolisiin ikkunoihin, tämä tuote ei ole paras vaihtoehto. Ulkona ollessa pimeää ja sisällä valoisaa – screen kankaasta voi näkyä myös sisälle.

Screen rullaverho valmistetaan laadukkaalle Apollo rullaverhomekanismille, automaattisesti tarpeeksi vahvalle kangasputkelle. Voit valita räätälöityyn screen rullaverhoon joko ketjukäytön tai moottorikäytön.

Magic Light -kaihdin

Taianomainen kaihdin – auki tai kiinni – säädä miten haluat!
Apollon Magic Light kaihtimessa yhdistyvät hyvät ominaisuudet sekä sälekaihtimesta että rullakaihtimesta. Lopputulos on taijanomaisen helppo sisustus- ja käyttötuote.
Magic Light kaihdin voidaan valmistaa ketjukäyttöisenä tai moottorilla. Kankaita ja yläkotelon malleja löytyy jokaiseen sisustukseen sopivana.

Kaihdin omalla kuvalla - printtikaihdin

Rullaverhokankaaseen voidaan painaa asiakkaan oma kuva-aineisto.
Yksilöi verhosi täydellisesti, vaikkapa yrityksen julkisivuun sopivaksi.

Kehyskaihdin

Perfect Kaihdin on kehykseen valmiiksi tehty kaihdin, joka asennetaan ikkunan karmien päälle.
Kehyskaihdin sopii erityisesti kippi-ikkunoihin, ovien laseihin ja kattoikkunoiden kaihtimeksi.
Pimennystä etsiessä Perfect kehyskaihdinmekanismi mahdollistaa erittäin pimentävän lopputuloksen.
Valitse tällöin kehyskaihtimeen 100% pimentävä kangas.