Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Sääsuojat

Tuotteemme soveltuvat hyvin sääsuojaksi terasseille ja verannoille. Sääsuojalla säästä hermojasi ja suojaat terassiasi. Kun terassi on suojattu, tulee sille käyttöarvoa myös talvella.

Pystysuoraan lasketuvat markiisimekanismit ovat täysin säänkestäviä, ja ne voidaan valmistaa myös hyvin tiiviiksi kokonaisuudeksi.
Sääsuojan kankaaksi soveltuvat kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut kankaamme – myös läpinäkyvä PVC kangas.
Maksimikoko jopa 700 x 350 cm.

Saatavilla sekä manuaali- että moottorikäyttöisenä.

Tuotteen hinta määräytyy halutun markiisimallin, tuotteen koon, käyttösysteemin sekä kankaan mukaan.
Esimerkkihintoja screenkankaalla (Soltis 86 tai Serge 600), mitat: leveys x korkeus:
Avorulla (Vertical 43 Bonn) nauhakäytöllä + alalistan kiinnikkeet, 200 x 200 cm = 480 €
Avorulla (Vertical Grand 70) veivikäytöllä + sivuvaijerit, 400 x 300 cm = 1433 €
Avorulla (Vertical Grand 70) moottorilla + kaukosäädin + sivuvaijerit, 600 x 250 cm = 2429 €
Zipline S (kotelolla ja sivukiskoilla) veivikäytöllä 300 x 200 cm = 1169 €
Zipline L (kotelolla ja sivukiskoilla) moottorikäyttö + kaukosäädin 400 x 200 cm = 2383 €

Pyydä rohkeasti tarjous tehtaalta!
Verkkokaupassamme sääsuoja avorulla Grand 70 veivikäytöllä + alalistan kiinnikkeillä

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Sääsuoja ei anna suojaa pelkästään auringolta. Avoterassit joutuvat usein talven tullen säiden armoille, eikä terassia enää voida käyttää tuulten ja sateiden piiskatessa. Tilan voi suojata helposti säädeltävällä sääsuojalla. Kankaisen sääsuojan voi nostaa ja laskea tarpeen mukaan. Pystysuoraan laskeutuva systeemi on myös mainio näkösuoja terassille.
Tuotteessa kannattaa olla vähintään sivuvaijerit jottei tuuli pääse heittelemään kangasta miten sattuu.
Paras ratkaisu on sivukiskollinen Zipline malli, jossa kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjusysteemillä. Zipline toimii näin ollen myös kesäisin hyttyssuojana.

Saatavilla olevat mallit sääsuojaksi:

Vertikaalimarkiisit

Vertikaalimarkiisi rullautuu jykevälle kangasputkelle (putken halkaisija tuotteen koon mukaan 43/70/78/85 mm).
Saatavilla sivuvaijerit tai alalistan kiinnitysosat.
Käyttö nauhalla (pienin malli), veivillä, tai helposti moottorilla.
Kankaaksi soveltuvat kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut kankaat – markiisikangas, screen, ja läpinäkyvä PVC.
Moottorikäyttöisen tuotteen voi kytkeä myös kotiautomatiikkaan.
Maksimikoko 700 x 350 cm tai 450 x 500 cm.

Zipline

Zipline markiisin kangasrulla on suojattu kotelolla, ja kangas kulkee siististi ja tiiviisti sivukiskoilla vetoketjujärjestelmän avulla. Saatavilla myös ilman sivukiskoja. Zipline markiisissa on erittäin tuulenkestävä rakenne.
Rungon vakiovärit: valkea/antrasiitti. Runko saatavilla kaikissa RAL sävykartan väreissä.
Kankaaksi soveltuvat kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut kankaat – markiisikangas, screen, ja läpinäkyvä PVC.
Veivikäyttö (max 300 x 240 cm kokoon) / moottorikäyttö. Moottoroidun tuotteen voi liittää kotiautomaatioon.
Maksimikoko 600 x 260 tai 500 x 400 cm.
Lue lisää Zipline tuotteesta –>

Kankaat ja värivaihtoehdot

Transparent läpinäkyvä kangas sisä- ja ulkokäyttöön

Serge 600

Serge 600 on ulkopuolisiin aurinkosuojatuotteisiimme soveltuva screen kangas.

Serge 600 kangas on kestävä ja kiiltäväpintainen, näin ollen se on myös helppo pitää puhtaana. Ulkokäytössä kangas ei kerää itseensä likaa tms, mutta jos pölyä tai muuta kankaan pintaan kertyy, voi sen pestä esim. harjalla ja vedellä.

Serge 600 on esim. Soltis screenkankaisiin verrattuna selkeämpi kudonnaltaan. Kankaan kudonta on poikkisuuntainen.
Serge 600 screen kankaan OF (läpinäkyvyys) arvo on 5 %. Tämä antaa hyvän häikäisy- ja lämpösuojan.

Värivaihtoehtoja löytyy useita. Kaikki sävyt ovat skandinaaviseen arkkitehtuuriin sopivia kuoseja. Ulkopuolen Zipline screen markiiseissa tehokkain väri lämmön torjuntaan on tumma harmaa tai musta Serge screen kangas.

Serge 600 Lunar BO Pimentävä

Serge 600 Blockout Lunar kankaan avoimuusprosentti on tasan 0, eli se on täysin pimentävä kangas. Serge 600 Blockout Lunar kankaan värillinen puoli on aivan kudottua kangasta, ja kankaan tuntuma on tekstiilinomainen. Tämä kangas käy ulkokäyttöön kuin myös sisäkäyttöön. Tuotteeksi soveltuu markiisimekanismit: suositellaan esim. Zipline markiisiin. Zipline pimentävällä kankaalla torjuu mahdollisimman hyvin auringon valoa. Alas laskettuna Zipline pimentävällä kankaalla toimii sisältä katsottuna pimennysverhon tavoin, ja torjuu myös lämpöä huomattavasti paremmin kuin sisälle asennetut pimennysverhot.

Mikä tahansa väri pimentävässä kuosissa toimii hyvänä lämmön blokkaajana.

Kankaan taustapuoli on aina hopea. Kankaan etupuoli (värillinen puoli) on tarkoitettu näkyväksi ulospäin, eli tuotetta edestä katsottuna eteen. Esim. ikkunan ulkopuolelle asennettuna hopea näkyy näin ollen ikkunasta sisälle. Kangas voidaan toki valmistaa miten päin tahansa tuotteeseen,asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Markiisikankaat

Markiisikankaat ovat säänkestäviä ja pestäviä kankaita ulkokäyttöön.
Markiisikankaamme ovat kuituvärjättyä akryyliä, joten myös värinpitävyydelle myönnetään 5 vuoden takuu!
Apollon markiisikangas mallistosta löydät varmasti juuri sopivan kankaan kohteeseesi. Mallistomme kattaa 172 erilaista kuosia.
Koko mallistomme löydät lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Vinkki! Toimivaan markiisirunkoon voi myös vaihtaa uuden kankaan. >> Lue lisää
Markiisien vaihtokankaat nyt myös verkkokaupasta >>

Tietoa Apollo markiisikankaista >>
Kokeile miltä markiisi näyttäisi sinun talossasi >>
Apollo markiisikankaan huolto-ohje >>
Lataa markiisikankaat PDF-tiedostona >>

 

Soltis 86

Apollo Soltis 86 screen kangas on soltis 92-kangasta harvempi ja verkkomaisempi, mutta silti erittäin tehokas lämpö- ja näkösuoja, niin sisälle kuin ulos. Soltis 86-kankaan OF arvo (eli avoimen osan osuus) on 14 %. Etenkin alhaalta paistavan aamu- ja ilta-aruingon häikäisyä estämään suositellaan tiheämpiä screen kankaita, koska soltis 86-kuosi voi päästää läpi häikäisyä suorassa valaistuksessa. Toisaalta kankaan avoimuus edesauttaa luonnonvalon hyödyntämistä.

Esim. lasitetulle parvekkeelle rullaverhona Soltis 86 ehkäisee kuitenkin hyvin lämpösäteilyä. Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screenkankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.

Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screenkankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään. 

Värivalikoimista löytyy perus sävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 86 torjuu väristä riippuen jopa 85 % lämpösäteilystä.

Soltis 92

Apollo Soltis 92 screen kangas vain 4% läpäisevä screen kuosi. Kangas on erinomainen lämpö- ja häikäisysuoja, mutta myös hyvä näkösuoja. Toki pimeällä kankaasta näkee osittain sisälle jos sisälle kirkas valaistus.

Soltis 92 screen kangas ei ole verkkomainen kudonnaltaan, vaan avoimen reijän osuus on hajanainen. Näin kankaaseen/läpäisevään valoon ei muodostu verkkomaista kuviota.
Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screen kankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.
Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screen kankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään.

Värivalikoimista löytyy perussävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 92 torjuu väristä riippuen jopa 97 % lämpösäteilystä.

Soltis B92 Pimentävä

Soltis B92 on täysin pimentävä ulkokäyttöön tarkoitettu kangas. Kangas on lujaa ja kestävää. PVC:n omainen pinta on helppo pitää puhtaana, ja sen luja rakenne pitää pintansa kovissakin olosuhteissa. Soltis B92 torjuu 100 % tuulta, sadetta, lämpöä, valoa, ja UV-säteilyä.

Soltis B92 kangas käy ulkokäyttöön kuin myös sisäkäyttöön. Tuotteeksi soveltuu markiisimekanismit: suositellaan esim. Zipline markiisiin. Zipline pimentävällä kankaalla torjuu mahdollisimman hyvin auringon valoa. Alas laskettuna Zipline pimentävällä kankaalla toimii sisältä katsottuna pimennysverhon tavoin, ja torjuu myös lämpöä huomattavasti paremmin kuin sisälle asennetut pimennysverhot.

Saatavilla 6 perus sävyä, ja kankaan taustapuoli on aina hopean värinen. Mikä tahansa väri pimentävässä kuosissa toimii hyvänä lämmön blokkaajana. Kankaan etupuoli (värillinen puoli) on tarkoitettu näkyväksi ulospäin, eli tuotetta edestä katsottuna eteen. Esim. ikkunan ulkopuolelle asennettuna hopea näkyy näin ollen ikkunasta sisälle. Kangas voidaan toki valmistaa miten päin tahansa tuotteeseen, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

SunShadow 4000N Screenkangas

SunShadow 4000N Screenkangas on ulkokäyttöön tarkoitettu, 5 % avonainen kangas. SunShadow on verkkomainen, tiheä ja hyvä kangas myöskin kohtalaiseksi näkösuojaksi. Kankaan kudonta on miellyttävän sileää, ja kudonta huomaamatonta. Kangas on tarkoitettu ulkopuolisiin aurinkosuojatuotteisiin. Soveltuu esim. ikkunamarkiiseihin. SunShadow 4000N screen kankaan voi puhdistaa helposti esim. vedellä ja pehmeällä harjalla.

Värivalikoimasta löytyy tyylikkäitä värejä valkoisesta mustaan, sekä näiden värien sekoituksia.

Ulkopuoliseen aurinkosuojaan tummat värit poistavat eniten lämpösäteilyä, ja niistä näkee myös parhaiten läpi.