Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Palosuojatut rullaverhot

Palosuojatut kaihtimet ovat erinomainen ratkaisu esim. päiväkoteihin, julkisiin tiloihin, ja yksityiskoteihin, joissa panostetaan turvallisuuteen.

Verhot ovat tulipalossa oikea ponnahduslauta, josta tuli saa voimaa ja leviää talon rakenteisiin. Tavalliset verhot ja kaihtimet palavat nopeasti, ja ovat paloturvallisuutta ajatellen kiinteistön riskitekijä. Palousuojatut tuotteemme ovat testattu direktiivien mukaisesti, ja ne estävät tulipalon leviämistä verhojen kautta. Palosuojattuja kaihtimia löytyy sekä valoa läpäisevänä että pimentävänä.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Palosuojattu kaihdin estää palon jatkumista Tulipalon syttyessä kankaan palosuojaus estää palon jatkumisen verhoja pitkin. Kankaissa on erityinen palosuojauskäsittely, jonka ansiosta kangas ei pala lainkaan. Palosuojatut kankaamme ovat tutkittuja ja sertifikoituja, turvallisia kankaita. Toimiva mekanismi on kaihtimen käytön kannalta erittäin oleellinen tekijä.  Apollo kuulaketjumekanismilla on 5 vuoden takuu, ja tuote on tutkitusti lapsiturvallinen. Mekanismi on tyylikäs ja huomaamaton, kuitenkin vankkatekoinen ja käytännöllinen. Ketjukäytöllä saan rullaverhon kankaan pysymään juuri siinä kohdassa kuin haluat, eikä se pompi kuten jousikäyttöisessä rullaverhossa. Kuulaketjukäyttö on myös kestävämpi. Saatavilla myös moottorikäyttöisenä. Apollo rullaverho on helppo mitoittaa ja asentaa. Samat tukevat kannakkeet käyvät seinä- ja kattoasennukseen. Tyylikäs ja kestävä patentoitu sivukäyttö mekanismimme soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin: päiväkoteihin, kouluihin, toimistoihin – sekä yksityiskäyttöön.

Tekniset tiedot

Valmistamme rullaverhot automaattisesti tarpeeksi vahvalle kangasputkelle, verhon koon mukaisesti. Mikäli tilauksessa on eri kokoisia rullaverhoja, kaikkien mekanismi määräytyy tilauksen isoimman verhon mukaisesti. 

Pienintä 32 mekanismia käytetään yleisesti ottaen alle 200 cm leveissä ja alle 225 cm korkeissa verhoissa. Kankaan paino ja paksuus määräävät maksimikorkeuden.
Mekanismi 40 on yleisin moottorikäyttöisissä verhoilla, ja kun verhon leveys 200-250 cm.
Yli 250 cm leveät rullaverhot valmisetaan 45/45HD mekanismille.

Kun kankaan korkeus on enemmän kuin 225 cm; laskemme kankaan painon ja valmistamme kaihtimen automaattisesti vahvemmalle mekanismille.

Kangas lukitaan erityisellä lukitusnauhalla kangasputkelle, ilman liimauksia tai ompeluja, eikä se pääse irtoamaan putkelta käytettäessä.

Kaihtimen käyttöketjuna käytetään muovista kuulaketjua. Ketjun pituus riippuu kaihtimen korkeudesta. Ketjun vakiomitta on 1 m ketjulenkki, ellei tilauksessa muuta mainita (pidempään ketjuun ilmoitettava asennuskorkeus)..

Huomioithan kaihtimen, ja varsinkin sen käyttöketjun sijoittamista harkitessasi lapsiturvallisuus. Ketjun ja lattian etäisyys on oltava vähintään 150 cm, ellei kohteena ole julkinen kohde jossa lapset eivät oleskele. Jokaisen ketjukäyttöisen kaihtimen toimitukseen sisältyy ketjun turvakiinnike, mutta ketjut on silti syytä pitää pois lasten ulottuvilta, kuristumisvaaran ehkäisemiseksi.

Voit valita verhoon myös moottorin, jolloin mekanismi on täysin lapsiturvallinen ilman roikkuvia ketjuja.

Apollo rullaverho valmistetaan Suomessa. Myönnämme mekanismille ja kankaan kiinnitykselle 5 vuoden takuun.

Toimituksen sisältö

Kaihdin, kannakkeet, kannakkeen muovisuojat, kiinnitysruuvit ja ruuvitulpat, asennusohjeet, ketjun turvakiinnike.

Kankaat ja värivaihtoehdot

Palosuojatut rullaverhokankaat

Soltis 86

Apollo Soltis 86 screen kangas on soltis 92-kangasta harvempi ja verkkomaisempi, mutta silti erittäin tehokas lämpö- ja näkösuoja, niin sisälle kuin ulos. Soltis 86-kankaan OF arvo (eli avoimen osan osuus) on 14 %. Etenkin alhaalta paistavan aamu- ja ilta-aruingon häikäisyä estämään suositellaan tiheämpiä screen kankaita, koska soltis 86-kuosi voi päästää läpi häikäisyä suorassa valaistuksessa. Toisaalta kankaan avoimuus edesauttaa luonnonvalon hyödyntämistä.

Esim. lasitetulle parvekkeelle rullaverhona Soltis 86 ehkäisee kuitenkin hyvin lämpösäteilyä. Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screenkankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.

Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screenkankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään. 

Värivalikoimista löytyy perus sävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 86 torjuu väristä riippuen jopa 85 % lämpösäteilystä.

Soltis 92

Apollo Soltis 92 screen kangas vain 4% läpäisevä screen kuosi. Kangas on erinomainen lämpö- ja häikäisysuoja, mutta myös hyvä näkösuoja. Toki pimeällä kankaasta näkee osittain sisälle jos sisälle kirkas valaistus.

Soltis 92 screen kangas ei ole verkkomainen kudonnaltaan, vaan avoimen reijän osuus on hajanainen. Näin kankaaseen/läpäisevään valoon ei muodostu verkkomaista kuviota.
Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screen kankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.
Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screen kankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään.

Värivalikoimista löytyy perussävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 92 torjuu väristä riippuen jopa 97 % lämpösäteilystä.

Zilario

Zilario screen on 3% screen kangas sisäkäyttöön. Kangas on ekologinen ja 100 % kierrätettävistä materiaaleista. Zilario kankaassa on alumiininen tausta, joka on tarkoitettu ulospäin. Alu taustapinnoite torjuu hyvin lämpösätelyä ja häikäisyä. Zilario on erittäin energiatehokas valinta screen kankaaksi sisäpuolisiin rullaverhoihin. Zilario screenkankaan pinta on kauniin kangasmainen ja hienostunut. Selkeää verkkokuviota kankaassa ei ole, vaan kudonta on kangasmainen. 

Ulospäin näkyvä metallipinnoite luo tyylikkään ilmeen julkisivuun.

3 % screenkangas on suhteellisen hyvä näkösuojaksi. Tummista kankaista näkee paremmin läpi kuin vaaleista.

Tekniset tiedot:
Paino 226 g/m | paksuus 0,46 mm | kosteudenkestävä | palosuojattu | pakka 240 cm

Soltis Touch

Soltis Touch 3% on sisäkäyttöön tarkoitettu, luonnonkudelmainen screen kangas. Soltis Touch estää jopa 90% auringon energian siirtymistä sisätiloihin. Kankaan 3 % avoimuus on optimaalinen häikäisysuojana, antaen myös hyvän näkösuojan. Kankaasta näkee hyvin läpi.
Soltis Touch kankaalla on myös akustisia ominaisuuksia: kangas toimii ikään kuin äänenvaimentimena, parantaen mukavuutta sisätiloissa. Soltis Touch 3% absorboi 40% äänestä, kun ilmaväli on 100 mm (αw = 0,40 tai NRC = 0,35).

Soltis Touch on paloturvallinen ja ympäristöystävällinen screen kangas.

Soltis Touch soveltuu sekä rullaverhoihin että lamelliverhoihin.

Kankaan tekniset tiedot:
OF arvo (openess factor) 3% | paino 470 g/m² | paksuus 0,75 mm | pakkakorkeus 270 cm, pl 127mm | palosuojaus

SunShadow 3000N Screen

SunShadow Screen kangas on edullisin screen kankaistamme. 5 % avonainen SunShadow on verkkomainen, tiheä ja hyvä kangas myöskin kohtalaiseksi näkösuojaksi. Kankaan kudonta on miellyttävän sileää, ja kudonta huomaamatonta. Parhaimmillaan kangas on sisäpuolisissa kaihtimissa, mutta olemme testanneet kuosin myös lasitetuilla parvekkeilla ja myönnämme SunShadow screen kankaalle saman 5 vuoden takuun myös lasitettuun ulkotilaan. SunShadow on pinnaltaan helppohoitoinen – sitä voi puhdistaa kostealla.

Varastokuoseina pidämme perusvärejä: valkea/beige/harmaa/musta. Saatavilla myös muita sävyjä.

Kankaasta on saatavilla 4 eri väriä myös 127mm lamelliverhoon.

Katso myös nämä tuotteeseen kuuluvat laajennusosat

Lataa maksuton opas kodin aurinkosuojauksesta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.