Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Hygieniaverho

Alati muuttuvassa maailmantilanteessa hyvästä hygieniasta on tullut elinehtomme. Terveyden vaaliminen tulee jatkumaan ilman kansainvälisiä viruksiakin, ja hygieniasta huolehtiminen on jatkossakin osa arkipäiväämme.

Läpinäkyvä rullaverho on erinomainen hygieniasuoja esim. asiakaspalveluun, kouluihin, toimistoihin ym. tiloihin. Läpinäkyvä hygieniasuoja edistää asioimisen mukavuutta, mutta suojaa hyvin pisaratartuntana tarttuvilta viruksilta.
Rullaverhon voi tarvittaessa nostaa ja laskea ketjulla – tai helposti kaukosäätimellä. Läpinäkyvä PVC kangas on kestävää materiaalia, joka on helppo pitää puhtaana.

Valmistetaan mittatilaustyönä – maksimileveys jopa 350 cm ja maksimikorkeus jopa 400 cm.
Hygieniaverho on kotimainen Avainlippu-tuote, jolle myönnämme 5 vuoden takuun.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Toimiva mekanismi on kaihtimen käytön kannalta erittäin oleellinen tekijä.  Apollo kuulaketjumekanismilla on 5 vuoden takuu, ja tuote on tutkitusti lapsiturvallinen. Mekanismi on tyylikäs ja huomaamaton, kuitenkin vankkatekoinen ja käytännöllinen. Ketjukäytöllä saan rullaverhon kankaan pysymään juuri siinä kohdassa kuin haluat, eikä se pompi kuten jousikäyttöisessä rullaverhossa. Kuulaketjukäyttö on myös kestävämpi. Saatavilla myös moottorikäyttöisenä.

Apollo rullaverho on helppo mitoittaa ja asentaa. Samat tukevat kannakkeet käyvät seinä- ja kattoasennukseen. Tyylikäs ja kestävä patentoitu sivukäyttö mekanismimme soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin: päiväkoteihin, kouluihin, toimistoihin – sekä yksityiskäyttöön.

Tekniset tiedot

Valmistamme rullaverhot automaattisesti tarpeeksi vahvalle kangasputkelle, verhon koon mukaisesti. Mikäli tilauksessa on eri kokoisia rullaverhoja, kaikkien mekanismi määräytyy tilauksen isoimman verhon mukaisesti.

Pienintä 32 mekanismia käytetään yleisesti ottaen alle 200 cm leveissä ja alle 225 cm korkeissa verhoissa. Kankaan paino ja paksuus määräävät maksimikorkeuden.
Mekanismi 40 on yleisin moottorikäyttöisissä verhoilla, ja kun verhon leveys 200-250 cm.
Yli 250 cm leveät rullaverhot valmisetaan 45/45HD mekanismille.

Kun kankaan korkeus on enemmän kuin 225 cm; laskemme kankaan painon ja valmistamme kaihtimen automaattisesti vahvemmalle mekanismille.

 

 

Kangas lukitaan erityisellä lukitusnauhalla kangasputkelle, ilman liimauksia tai ompeluja, eikä se pääse irtoamaan putkelta käytettäessä.

Kaihtimen käyttöketjuna käytetään muovista kuulaketjua. Ketjun pituus riippuu kaihtimen korkeudesta. Ketjun vakiomitta on 1 m ketjulenkki, ellei tilauksessa muuta mainita (pidempään ketjuun ilmoitettava asennuskorkeus)..

Huomioithan kaihtimen, ja varsinkin sen käyttöketjun sijoittamista harkitessasi lapsiturvallisuus. Ketjun ja lattian etäisyys on oltava vähintään 150 cm, ellei kohteena ole julkinen kohde jossa lapset eivät oleskele. Jokaisen ketjukäyttöisen kaihtimen toimitukseen sisältyy ketjun turvakiinnike, mutta ketjut on silti syytä pitää pois lasten ulottuvilta, kuristumisvaaran ehkäisemiseksi.

Voit valita verhoon myös moottorin, jolloin mekanismi on täysin lapsiturvallinen ilman roikkuvia ketjuja.
Moottorivaihtoehtoja saatavilla useita erilaisia.

Apollo rullaverho valmistetaan Suomessa. Myönnämme mekanismille ja kankaan kiinnitykselle 5 vuoden takuun.

Katso myös nämä tuotteeseen kuuluvat laajennusosat

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.