Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Häikäisysuojatut rullaverhot

Häikäisysuojatut verhot ovat tarkoitettu erityisesti näyttöpäätetiloihin, joissa halutaan hyödyntää luonnonvaloa mutta estää auringon häikäisy.

Häikäisysuojatussa kankaassa on ulospäin näkyvällä puolella SPC häikäisysuojauspinnoite. Suojaus hajottaa auringonvaloa ennen sen pääsyä sisätilaan. Häikäisysuojattu kangas on erityisen käytännöllinen näyttöpäätetiloissa ja esim. luokkahuoneissa joissa käytetään videotykkiä.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Kiinteistöjen sisätiloissa häikäisy ja sisätilojen lämpiäminen ovat suuri ongelma, johon Apollolta löytyy ratkaisut. Dapple SPC kangas on kestävä ja jykevä kangas, joka päästää valoa hieman läpi, antamatta sen häikäistä sisätilaa. Kankaasta ei näy läpi, joten se sopii mainiosti näkösuojaksi.

Kankaan SPC suojaus on ikkunaan päin tulevalla puolella, ja suoja on himmeän kimaltava. Suojaus hajottaa auringonvaloa ennen sen pääsyä sisätilaan. Häikäisysuojattu kangas on erityisen käytännöllinen näyttöpäätetiloissa ja esim. luokkahuoneissa, joissa käytetään videotykkiä.

Apollo rullaverho luo näköesteen, aurinkosuojan, ja sisustaa myös ikkunasi. Käyttöominaisuuksien lisäksi kaihdin säästää talvellakin energiaa, luoden ikkunan sisäpuolelle yhden eristekerroksen lisää.

Tarvitsetko vinkkejä rullaverhon hankintaan? Mietityttääkö mittaus tai muut asiat? Hankinta on yksinkertaista, mutta ensikertalaista saattaa arveluttaa erilaiset asiat. Lue ensiksi ohje-artikkeli rullaverhon hankinnasta verkkokaupasta. Artikkeliin pääset TÄSTÄ.

Jokainen Apollo kaihdin valmistetaan räätälöidysti asiakkaan mittojen mukaan, ja testataan tehtaalla ennen toimitusta.

Kankaat ja värivaihtoehdot

Dapple SPC

Dapple SPC kangas on kestävä ja jykevä kangas, joka päästää valoa hieman läpi, antamatta sen häikäistä sisätilaa. Kankaasta ei näy läpi, joten se sopii mainiosti näkösuojaksi.

Kankaan SPC suojaus on ikkunaan päin tulevalla puolella, ja suoja on himmeän kimaltava. Suojaus hajottaa auringonvaloa ennen sen pääsyä sisätilaan.

Lataa maksuton opas kodin aurinkosuojauksesta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
    • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
      Pudota tiedostot tähän tai
      Sallitut tiedostomuodot: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf.