Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Parvekekaihtimet

Parvekeverhot ja kaihtimet kaikenlaisille verannoille

Parvekkeella tarvitaan eritoten aurinkosuojia jos parveke on lasitettu ja aurinko pääsee paahtamaan tilan tuskallisen kuumaksi. Parvekkeiden aurinkosuojaus voidaan toteuttaa monenlaisella tuotteella ja kankaalla. Käytetyin ja suosituin tuotteistamme tähän tarkoitukseen on Apollo rullaverho screenkankaalla. Saatavilla sekä ketjukäyttöisenä että moottorilla.

Yleisin malli on Apollo rullaverho screenkankaalla. Tämä tuote voidaan toteuttaa niin että useampi parvekelasi katetaan samalla verholla.
Avautuvien lasien kohdalle voidaan tarvittaessa valmistaa kiskolla liukuva, sivuun siirrettävä rullaverho.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Apollo rullaverho screenkankaalla = täydellinen parvekekaihdin

Rullaverho taipuu moneksi – lasitetulla parvekkeella rullaverho voidaan toteuttaa jaettuna sopiviin leveyksiin, tai jopa koko parveke yhdellä verholla; maksimileveys 400 cm. Valmistamme tuotteet automaattisesti tarpeeksi suurelle mekanismille (5 eri kangasputken vahvuutta).
Myös parvekekaihtimissamme on patentoitu kankaan kiinnitys kangasputkelle, eikä kangas pääse irtoamaan putkelta vahingossakaan.

Apollo parvekekaihtimella on 5 vuoden takuu, sekä Avainlippu-merkki.
Jokainen tuote valmistetaan mittatilaustyönä tehtaallamme. Apollo rullaverhomekanismin käyttöikä on normaalisti vähintään yli 10 vuotta.
* Yli 20 vuotta sitten asennetut valmistamamme parvekeverhot palvelevat vielä tänäkin päivänä erinomaisesti.
Apollo parvekekaihtimen alalista on automaattisesti metallinen, jottei auringon UV säteily vaikuta alalistaan.

Kangasvalinnalla on merkittävä vaikutus hyötyihin

Parvekkeen rullaverhoissa käytetään yleensä screenkangasta, joka on kestävä ja hyvä häikäisysuoja ulkotiloihin. Kankaat ovat säänkestäviä sekä pestäviä. Eri väreillä ja tiheyksillä voidaan vaikuttaa huomattavasti siihen kuinka paljon verho ehkäisee lämpöä, häikäisyä, sekä näkyvyyttä.
Yleissääntönä voidaan sanoa että sisätiloissa sekä lasitetuissa tiloissa vaalea ja tiheä kuosi on paras valinta.
Lue lisää screenkankaiden vertailusta täältä.

Tekniset tiedot

Rullaverhomekanismi

Rullaverho toimii joko ketjua vetämällä tai kaukosäätimestä nappia painamalla.
Voit valita tilaukseen: kankaan, mekanismin värin, ketjun värin, ketjun pituuden (huomaa lapsiturvallisuus).
Alalistakin on määritettävissä – vakiona parvekekaihtimet valmistetaan aina alumiinisella alalistalla kankaan sävyn mukaan valkea tai alumiininen.

Motorisointi

Parvekekäyttöön sopii verkkovirtaan asennettava Sonesse 40 kaihdinmoottori, joka kestää kosteutta ja pakkasta lasitetussa tilassa.
Kangasputki on näin ollen joko 44 tai 55 mm, verhon koon mukaan. Verhoja voidaan ohjailla kaukosäätimellä tai vaikkapa kännykällä.
Kaukosäätimessä voi olla jokaiselle verholle oma kanava + yhteinen ryhmäkanava josta ohjaillaan kaikkia verhoja yhtäaikaa.

Kankaat ja värivaihtoehdot

Soltis 86

Apollo Soltis 86 screen kangas on soltis 92-kangasta harvempi ja verkkomaisempi, mutta silti erittäin tehokas lämpö- ja näkösuoja, niin sisälle kuin ulos. Soltis 86-kankaan OF arvo (eli avoimen osan osuus) on 14 %. Etenkin alhaalta paistavan aamu- ja ilta-aruingon häikäisyä estämään suositellaan tiheämpiä screen kankaita, koska soltis 86-kuosi voi päästää läpi häikäisyä suorassa valaistuksessa. Toisaalta kankaan avoimuus edesauttaa luonnonvalon hyödyntämistä.

Esim. lasitetulle parvekkeelle rullaverhona Soltis 86 ehkäisee kuitenkin hyvin lämpösäteilyä. Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screenkankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.

Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screenkankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään. 

Värivalikoimista löytyy perus sävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 86 torjuu väristä riippuen jopa 85 % lämpösäteilystä.

Soltis 92

Apollo Soltis 92 screen kangas vain 4% läpäisevä screen kuosi. Kangas on erinomainen lämpö- ja häikäisysuoja, mutta myös hyvä näkösuoja. Toki pimeällä kankaasta näkee osittain sisälle jos sisälle kirkas valaistus.

Soltis 92 screen kangas ei ole verkkomainen kudonnaltaan, vaan avoimen reijän osuus on hajanainen. Näin kankaaseen/läpäisevään valoon ei muodostu verkkomaista kuviota.
Vaaleat / hopeat kankaat ulospäin torjuvat parhaiten lämpöä, ja ovat parhaita myös näkösuojana. Huom. screen kankaasta näkee läpi aina valoisammalle puolelle.
Soltis -kankaat ovat kestäviä ja pestäviä screen kankaita. Niiden kudonta, muoto ja väri ei haalistu tai vääristy ulkokäytössäkään.

Värivalikoimista löytyy perussävyjä, mutta myös upeita tehostevärejä. Osa kankaista on kaksivärisiä, eli toinen puoli on erivärinen.

Ulkopuolelle asennettuna Soltis 92 torjuu väristä riippuen jopa 97 % lämpösäteilystä.

SunShadow 3000N Screen

SunShadow Screen kangas on edullisin screen kankaistamme. 5 % avonainen SunShadow on verkkomainen, tiheä ja hyvä kangas myöskin kohtalaiseksi näkösuojaksi. Kankaan kudonta on miellyttävän sileää, ja kudonta huomaamatonta. Parhaimmillaan kangas on sisäpuolisissa kaihtimissa, mutta olemme testanneet kuosin myös lasitetuilla parvekkeilla ja myönnämme SunShadow screen kankaalle saman 5 vuoden takuun myös lasitettuun ulkotilaan. SunShadow on pinnaltaan helppohoitoinen – sitä voi puhdistaa kostealla.

Varastokuoseina pidämme perusvärejä: valkea/beige/harmaa/musta. Saatavilla myös muita sävyjä.

Kankaasta on saatavilla 4 eri väriä myös 127mm lamelliverhoon.

Katso myös nämä tuotteeseen kuuluvat laajennusosat

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Lue lisää blogistamme: