Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Häikäisysuojatut lamelliverhot

Häikäisysuojatut verhot ovat tarkoitettu erityisesti näyttöpäätetiloihin, joissa halutaan hyödyntää luonnonvaloa mutta estää auringon häikäisy.

Kiinteistöjen sisätiloissa häikäisy ja sisätilojen lämpiäminen ovat suuri ongelma, johon Apollolta löytyy ratkaisut. Dapple SPC kangas on kestävä ja jykevä kangas, joka päästää valoa hieman läpi, antamatta sen häikäistä sisätilaa. Kankaasta ei näy läpi, joten se sopii mainiosti näkösuojaksi.

Kankaan SPC-suojaus on ikkunaan päin tulevalla puolella, ja suoja on himmeän kimaltava. Suojaus hajottaa auringonvaloa ennen sen pääsyä sisätilaan. Häikäisysuojattu kangas on erityisen käytännöllinen näyttöpäätetiloissa ja esim. luokkahuoneissa, joissa käytetään videotykkiä.

Apollo lamelliverhon kisko on tyylitelty valkoinen huomaamaton alumiinikisko, ja kankaat ovat laadukkaita ja helposti puhtaana pidettäviä. Lamelliverhon nipun ja säätönarujen kätisyyden voi valita, joten tuote käy täydellisesti jokaiseen tilaan. Lamelliverhoa käytetään sivunaruista, joista lamellit voi vetää pois ikkunan edestä, tai niitä voi käännellä 180°, säädellen valon tuloa ja näkyvyyttä tilaan.

Tarkempi kuvaus tuotteesta

Tuotetiedot

Maksimileveys: 5000 mm, maksimikorkeus 5000 mm. Kysy tarjous suuremmista suoraan tehtaalta! Valmistamme myös vinolamelleita, ja muita erikoismalleja kohteeseen kuin kohteeseen.

Jokainen tuote valmistetaan mittatilaustyönä, juuri kohteeseen sopivaksi.

Muutamia vinkkejä mittaukseen:

Seinäpintaan asennettaessa kannattaa huomioida, että lamellinippu on noin 10-15% leveydestä. Kannattaakin lisätä ikkuna-aukon leveyteen edellä mainitun verran mikäli mahdollista.

Ikkunasyvennykseen asennettaessa kannattaa leveydestä ottaa pois 10mm ja korkeudesta 10-20mm, sekä valita katto- /syvennysasennus.

 

Tekniset tiedot

Yhden lamellisoiron leveys on vakiona 127mm. Mekanismi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista, jonka korroosion kestävyys on testattua laatua. Kankaiden kuljetinvaunut on valmistettu muottiin valetusta muovista, ja ne on suojattu ultraviolettisäteilyä vastaan. Vaunujen yhdistäjät ovat terästä.

Lamelliverhon voi asentaa joko kattoon tai seinään. Näille asennustyypeille on eri kannakkeet – valitse siis haluttu asennustapa jo tilatessa.

Lamellinipun leveys koko kaihtimen leveydestä n. 10%. Kaihtimen säätönarujen pituus riippuu korkeudesta. Yleinen vähennysmitta on korkeus – 40cm. Mikäli kohteeseesi sopii jokin muu tarkka ketjujen mitta, ilmoita se ”MUUTA”- kentässä. Huomioithan kaihtimen ja varsinkin sen käyttöketjun sijoittamista harkitessasi lapsiturvallisuus. Jokaisen ketjukäyttöisen kaihtimen toimitukseen sisältyy ketjun turvakiinnike, mutta ketjut on silti syytä pitää pois lasten ulottuvilta, kuristumisvaaran ehkäisemiseksi.

Toimituksen sisältö
Kaihdin, kannakkeet seinä tai kattokiinnitykseen, kiinnitysruuvit, ruuvitulpat, lamellisoirot irrallaan, lamellisoirojen alapainot, alavitja kankaiden ketjutukseen, käyttöketjun turvakiinnike, narupaino käyttönarulle, asennusohje. Valmistamme myös vinoja, ylikorkeita, erikoismalleja, lamelleja kapeammalla soirolla, printtilamellia omalla kuvalla, erivärisillä soiroilla ym… Kysy tarjous

Kankaat ja värivaihtoehdot

Dapple SPC

Dapple SPC kangas on kestävä ja jykevä kangas, joka päästää valoa hieman läpi, antamatta sen häikäistä sisätilaa. Kankaasta ei näy läpi, joten se sopii mainiosti näkösuojaksi.

Kankaan SPC suojaus on ikkunaan päin tulevalla puolella, ja suoja on himmeän kimaltava. Suojaus hajottaa auringonvaloa ennen sen pääsyä sisätilaan.

Katso myös nämä tuotteeseen kuuluvat laajennusosat

Lataa maksuton opas kodin aurinkosuojauksesta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tarjouspyyntö
  • Jos haluat liittää yhteydenottoon kuvan tai muun tiedoston, lataa se tähän.
   Pudota tiedostot tähän tai
   Sallitut tiedostotyypit: png, jpg, jpeg, ppt, pptx, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
    Lähetämme mielenkiintoisia uutiskirjeitä aurinkosuojauksesta ja tarjouksista noin kerran kuussa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.