Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Kaikki Tuotteet

Kaikki tuotteet Tutustu lajaan tuotevalikoimaamme. Valmistamme tuotteita niin sisä-, kuin ulkokäyttöön.

Tuotteet ulos

Rakennuksen ulkopuolelle asennettavat aurinkosuojat suojaavat paahtavalta auringolta, lisäävät viihtyvyyttä ja koristavat julkisivua. Erilaisilla markiiseilla ja ulkopuolisilla screeneillä voidaan tehokkaasti estää kiinteistön lämpenemistä – energiaa säästäen.

Apollo markiisit ovat kotimaisia laatutuotteita pitkällä käyttöiällä.Markiisien kangas on vaihdettavissa, joten voit hyödyntää samaa mekanismia helposti jopa yli 20 vuotta. Ulkopuoliset aurikosuojat suunnitellaan ja toteutetaan täysin mittatilaustyönä jokaiseen kohteeseen sopivaksi. Markiisi- ja screenkankaita löytyy satoja eri värivaihtoehtoja.
Ulkopuolisten aurinkosuojien tuotevalikoima kattaa kaikenlaiset markiisit ikkunoille ja terasseille, sekä nykyaikaiset pystysuorat screen markiisit integroituna.

Tuotteet sisälle

Sisäpuolella aurinkosuojausta voidaan tehostaa erilaisilla kaihtimilla. Apollon sisäpuoliset aurinkosuojat eivät ainoastaan luo häikäisy- ja näkösuojaa, vaan toimivat myös sisustuselementtinä. Laajasta kangasmallistosta löytyy runsaasti kuoseja erilaisiin käyttötarpeisiin ja kohteisiin. Sisäpuolinen kaihdin suojaa myös sisätilojen tekstiilejä UV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta. Asumismukavuutta ajatellen sisäpuolinen kaihdinratkaisu on monipuolinen hyötytuote. Esimerkiksi makuuhuoneissa pimennysverhot lisäävät yksityisyyttä, ja parantavat unen laatua.

Sisäpuolinen aurinkosuoja säästää talvellakin energiaa, luoden ikkunan eteen ikään kuin yhden eristekerroksen lisää.

Moottoroidut ja automatiikalla toimivat sisätilojen kaihtimet helpottavat arkea, ja toimivat turvallisesti optimoiden auringonvalon hyödyt. Apollo kaihtimet ovat kytkettävissä myös taloautomatiikkaan.

Referenssit

Hurmaava kohde Villa·Lume sai ikkunoilleen screenkaihtimia sekä pimennysverhoja, joita käytetään kätevästi kaukosäätimellä. Tässä asiakkaan kokemus moottoroiduista tuotteistamme.
Vaasan satamaan Kalastuksen talolle valmistettiin komea rivi vaativiin olosuhteisiin tarkoitettuja Topline terassimarkiiseja. Markiisit kattavat nyt terassitilaa Vaasan ykköspaikalla. Kohteen suunnitteli ja asensi Kallion Kaihdin Oy.
Lasitetusta parvekkeesta voi kesällä kehkeytyä käyttökelvoton pätsi. Tässä referenssiselosteessa kerromme asiakkaalle toteutetusta onnistuneesta parvekkeen aurinkosuojauksesta. Parvekekaihtimet toteutettiin SunShadow screenkankaalla ja rullaverhomekanismilla.
Kohteen terassille toivottiin häikäisy-, näkö- ja lämpösuojaa. Zipline valikoitui erinomaiseksi tuotteeksi terassin etuosaan. Kangas kulkee tiiviisti sivukiskoissa vetoketjujärjestelmässä, eikä tuuli pääse heiluttamaan kangasta.
Ylä-Savossa sijaitsevaan työterveyshuollon toimipisteeseen asennettiin kesällä 2016 julkisivun ulkopuolelle viilentävät ja häikäisyä estävät screen kaihtimet. Tuotteena toimi Apollo Zipline, joka integroituu rakennukseen täydellisesti.

Blogit