Lamelliverhot

Lamelliverhot sopivat sekä kotiin että konttoriin. Toimistotilojen varma kaihdinvalinta lamelliverho tekee uutta tuloaan myös asuntojen ikkunoille.
Lamellikaihdin soveltuu mihin tahansa kohteeseen, jossa kaihtimella halutaan luoda tyylikäs ja moderni sisustuskokonaisuus. Lamelliverho on omiaan myös lasiarkkitehtuurin yhteydessä, sillä leveyttä ja korkeutta kaihtimella voi olla jopa 7 metriä. Lamelliverho sopii mainiosti myös vinoikkunoiden kaihdinratkaisuksi – kysy tarjous tehtaalta!
Lamelliverhon etuna on sen valonsäätelymahdollisuudet: voit kääntää lamellisoirojen (vakioleveys 127mm) kulmaa lähes 185, tai vetää koko lamellinipun pois ikkunan edestä.

Apollo lamelliverhot valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokaisen kaihtimen toimitukseen kuuluu vakiona narujen turvakiinnike, joten tuote on lapsiturvallinen käyttää. Voit valita lamelliverhon joko katto- tai seinäkannakkeilla.

Apollo lamelliverhoja on saatavilla useilla eri kangasvaihtoehdoilla: läpikuultavat, palosuojatut, pimentävät… Värivaihtoehtoja kussakin kategoriassa löytyy runsaasti.
Yhden lamellisoiron leveys vakiona 127mm. 89mm hinta +30 % (laskettu tuotteen hintaan).

Näytetään kaikki 15 tulosta

Kysyttävää?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään ja vastaa kysymyksiisi.

asiakaspalvelu@apollokaihdin.fi
+358 17 821 28 11

Maksutavat