Toimitusaika 7 -14 päivää Seuraa meitä facebookissa Ja instagramissa

Takuu

Apollo kaihtimilla on viiden (5) vuoden mekanismitakuu.

Takuu koskee tuotteen vikaa, joka on itse koneistossa tai muussa osassa kuin itse kankaassa.
Rullaverhojen ja lamelliverhojen kankaat ovat myös laadukkaita ja kestäviä, mutta takuuta niille ei pystytä antamaan käyttökohteiden ja käyttötapojen erilaisuuden takia. Hyvällä pidolla kaihdin on jopa vuosikymmenten jälkeenkin täysin toimiva käyttötuote. Hyvällä pidolla kaihdin on jopa vuosikymmenten jälkeenkin täysin toimiva käyttötuote.
Poikkeuksena markiisin vaihtokangas, jolla 5 vuoden takuu värinpitävyydellä ja ompelulla.

Takuu on voimassa automaattisesti, eikä erillistä takuutodistusta tarvita.
Tilauksen mukana saat tilausvahvistuksen ensin sähköisesti, ja vielä tuotteen mukana kirjallisena. Säilytä tilausnumero reklamaatiotilanteita varten. Jos ei sinulla ole tilausnumeroa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin jäljitämme tilauksen tietokannastamme muilla tiedoilla.

Jos tuotteessa ilmenee vika, ota pikimmiten yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@apollokaihdin.fi) ja toimita sen mukana kuva tuotteen viasta – näin näemme heti minkälaisia toimenpiteitä vika vaatii. Toimitamme tarvittaessa vaihdettavat osat kaihtimeen veloituksetta suoraan asiakkaalle. Mikäli vika vaatii tehdaskorjausta, annamme teille vastausviestissä Apollon matkahuollon sopimusnumeron, jotta voitte palauttaa verhon ilman että siitä aiheutuu teille kuluja. Toimitamme korjatun kaihtimen teille viiveettä ja veloituksetta kun vika on saatu kuntoon.

Jokainen tuote käyttötestataan tehtaalla ennen toimitusta, joten tuote on lähtiessään ollut täysin toimiva ja virheetön.

Takuu ei koske itse aiheutettuja tuotteen vikoja. Esim. paketin avaaminen pituussuunnassa terävällä esineellä voi aiheuttaa viiltoja kaihtimeen ja kankaaseen. Tämä huomataan tehtaalla, eikä tuotteen vika kuulu takuun piiriin.

Toinen itse aiheutettu yleinen vika on rullaverhon kankaan valuminen itsestään. Tämä aiheutuu yleensä siitä että kangasta on vedetty alaspäin käyttöketjun sijaan kankaan alareunasta.

Markiisikankaiden harvinainen rikkoutuminen takuuaikana johtuu yleensä hyönteisistä tai siemenistä, jotka houkuttelevat pikkulintuja nokkimaan kangasta reijille. Jos huomaat kankaan kiinnostavan lintuja, voit huuhdella kankaan. Yleensä nämä erikoistilanteet johtuvat siitä että markiisin yllä/lähettyvillä on kasvi josta nämä hyönteiset/siemenet kankaaseen pääsevät tipahtamaan. Tarvittaessa syyn aiheuttajan voi poistaa mikäli mahdollista.

Takuu ei koske kuljetusvaurioita. Kuljetusvaurioista on ilmoitettava välittömästi kuljetusliikkeessä. Esim. matkahuollosta pakettia noutaessa tarkista, että paketti on ehkä eikä siinä näy ulkoisia ruhjeita.

”Hyvä ja luotettava yritys ei loista pelkästään tuotteillaan, vaan myös virhetilanteiden hoidossa”