Screen ikkunakaihdin Zipline

Zipline on uudenlainen screen markiisi, jonka kangas liukuu sivuprofiileissa vetoketjussa. Zipline screen muodostaa täydellisen suojan auringonvaloa ja lämpöä vastaan.
Sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Apollo kasetti ikkunamarkiisi

Tyylikäs ikkunamarkiisi suojaavalla kasetilla kruunaa ikkunasi. Erinomainen yksittäismarkiisina, mutta voidaan myös kytkeä sarjaan jopa 30 metrin ikkunasarjojen markiisiksi.

Grand ikkunamarkiisi

ApolloGrand on sivuvarsimarkiisin perusmalli. Se käy sekä yksittäismarkiisina, että sarjaan kytkettynä jopa 30 metrin ikkunasarjoihin.

Korimarkiisi / Liikemarkiisi

Liikemarkiisit on korostavat yrityksen tehokkaasti katunäkymästä. Markiisit toimivat paitsi mainosvälineenä myös suojaavat auringolta ja sateelta.

Mini kasetti ikkunamarkiisi

Apollo Minikasetti ikkunamarkiisi on sivuvarsimarkiisin kevennetty kasettimalli. Kasetti suojaa tehokkaasti kangasta ja näin ollen pidentää tuotteen käyttöikää.

Julkisivu-sälekaihdin

Apollo julkisivusälekaihdin on tyylikäs ja tehokas tapa pitää häikäisy ja auringon lämpö kiinteistön ulkopuolella. Julkisivukaihdinta on helppo ohjata kaukosäätimellä. Julkisivukaihtimen hinta määräytyy sen koon mukaan, joten kysy rohkeasti tarjousta Apollo myyjältäsi!

Novoline screen markiisi

Täydellinen kaihdinjärjestelmä julkisivun auringonsuojaukseen. Julkisivukaihdin ei estä näkymää ulos, voit edelleen ihailla maisemia. Kaikki osat ovat tyylikkäästi viimeistelty yksityiskohtia myöten.

Sälerullain

Apollo tarjoaa myös turvaa liikeyrityksille ja ikkunoille sälerullaimilla. Sälerullain suojaa liiketiloja ja ikkunoita, ja toimii myös aurinkosuojana.

Aurinkosuojatuotteiden motorisointi

Kaikki Apollo aurinkosuojat voidaan valmistaa toimimaan moottorilla. Tuotteiden motorisointi helpottaa käyttöä, sekä lisää käyttöikää ja tuotteiden tuomia hyötyjä.