Aurinkosuojatuotteiden motorisointi

Kaikki Apollo aurinkosuojat voidaan valmistaa toimimaan moottorilla. Tuotteiden motorisointi helpottaa käyttöä, sekä lisää käyttöikää ja tuotteiden tuomia hyötyjä.

  • Tuotetiedot
  • Tuotekuvat

Heti kun aurinko alkaa paistaa, haluamme viettää kesäisiä iltapäiviä rennosti terassillamme. Yhdistämällä kalusteita, kasveja, valaistusta ja varusteita luodaan täydellinen ympäristö ruokailulle tai rentoutumiselle läheisten kanssa. Moottoroitu markiisi on terassin tärkeä elementti suojaamaan auringolta, jotta voit nauttia iltojen tunnelmasta sateesta tai paisteesta välittämättä.

Sähkökäyttöisellä terassimarkiisilla saat kaiken irti ulkotiloista kaikkina vuodenaikoina. Markiisivarusteiden laajassa valikoimassamme on sääantureita, lämmitys- ja valaistuslaitteita, joten voit rentoutua raittiissa ilmassa säästä riippumatta. Kaukosäätimillä voit käyttää kaikkia moottoroituja ratkaisuja vain napin painalluksella.


Miksi markiisit pitäisi moottoroida?

Jos olet miettimässä terassimarkiisin asentamista, silloin sinun pitäisi harkita moottoroitua ratkaisua. Jos sinulla on jo veivikäyttöinen markiisi, silloin sinun ei tarvitse edes muuttaa sitä, sillä suurin osa Apollo markiiseista voidaan moottoroida asennuksen jälkeen.

Sinun ei enää tarvitse turvautua vaivalloisiin veiveihin. Sähkökäyttöiset markiisit voidaan avata ja sulkea kaukosäätimellä, älypuhelimella tai tabletilla. Laske markiisit sopivalle korkeudelle muutamassa sekunnissa, jotta saat auringon ja varjon tasapainoon terassillasi.

Sähkömoottorien edut:

Täysin kireä kangas
Moottorin automaattiasetusten ansiosta kangas pysyy kireällä, joten terassi näyttää tyylikkäältä.
Pitempi käyttöikä
Somfy-terassimarkiisin pehmeä avautuminen ja sulkeutuminen merkitsee sitä, että voit nauttia siitä vuosien ajan.
Valmius kotiautomaatioon saat aidosti ohjattavan kodin.

Automaattinen auringonsuojaus varmistaa maksimaalisen hyödyn

Aurinko- ja tuulianturit + motorisointi takaavat aurinkosuojan täydellisen kestävyyden, tilojesi lämmönsäätelyn ja energian säästön, vaikka et olisi itse säätämässä.

automaattiset aurinkosuojat

 

Aurinkosuojatuote + lasi + automatiikka = aurinkosuojajärjestelmä.

Oikein suunniteltu aurinkosuojajärjestelmä on suunniteltu toimimaan yhdessä ikkunan kanssa, turvaamaan riittävä luonnonvalon saanti, estämään tilojen liikalämpeneminen ja hyödyntämään saatavilla oleva aurinkoenergia muuttuvissa luonnonolosuhteissa.

Mielenrauhaa ollessasi poissa:

Tuulianturi saa kaihtimet ja markiisin kelautumaan automaattisesti sisään havaitessaan kovaa tuulta, suojaten järjestelmää vaurioilta.

Lisää mukavuutta:

  • Aurinkoanturi laskee markiisit alas automaattisesti estämään voimakasta auringonpaistetta ja pitämään olohuoneen vilpoisena.
  • Sähkökäyttöisiin markiiseihin voidaan lisätä myös valaisimia, joten voit nauttia illoista pitempään ulkona.

Katso tästä myös SISÄPUOLISTEN AURINKOSUOJIEN MOTORISOINTI >>

Ota yhteyttä

Täytä oheinen lomake niin autamme sinua ammattitaidolla löytämään parhaan ratkaisun juuri Sinun tarpeisiisi.
Opastamme mielellämme ja keskustellaan aiheesta lisää.

Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään

Etu- ja sukunimi *

Lähiosoite

Postinumero ja -toimipaikka

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Kirjoita viestisi: