Terassimarkiisi SunBox

Sunbox terassimarkiisi on täysin kasettiin sulkeutuva tyylikäs markiisi. Kasetti suojaa mekanismia ja kangasta, ja sulautuu täysin julkisivuun luoden tyylikkään ilmeen.

Parvekekaihtimet

Apollo parvekekaihdin viilentää parveketta ja antaa näkösuojaa. Läpikuultavat Screen parvekekaihtimet suojaavat paahteelta, estämättä näkymää ulos. Parvekeverho on suosituin rullaverhona, mutta valmistetaan myös paneelina ja lamelliverhona.

Screen ikkunakaihdin Zipline

Zipline on uudenlainen screen markiisi, jonka kangas liukuu sivuprofiileissa vetoketjussa. Zipline screen muodostaa täydellisen suojan auringonvaloa ja lämpöä vastaan.
Sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Terassimarkiisi Swingline

Apollo Swingline terassimarkiisi on laadukas ja monipuolinen perus markiisi, jolla on erinomainen hinta-laatusuhde. Mainio markiisi terassille aurinkosuojaksi, tai tilojen kattamiseen.

Terassimarkiisi Topline

Vahva markiisi vaativiin olosuhteisiin. Viimeisteltu ja luja rakenne tekevät Apollo Topline terassimarkiisista lujan ja luotettavan aurinkosuojan – suurienkin tilojen kattamiseen.

Apollo kasetti ikkunamarkiisi

Tyylikäs ikkunamarkiisi suojaavalla kasetilla kruunaa ikkunasi. Erinomainen yksittäismarkiisina, mutta voidaan myös kytkeä sarjaan jopa 30 metrin ikkunasarjojen markiisiksi.

Grand ikkunamarkiisi

ApolloGrand on sivuvarsimarkiisin perusmalli. Se käy sekä yksittäismarkiisina, että sarjaan kytkettynä jopa 30 metrin ikkunasarjoihin.

Korimarkiisi / Liikemarkiisi

Liikemarkiisit on korostavat yrityksen tehokkaasti katunäkymästä. Markiisit toimivat paitsi mainosvälineenä myös suojaavat auringolta ja sateelta.

Mini kasetti ikkunamarkiisi

Apollo Minikasetti ikkunamarkiisi on sivuvarsimarkiisin kevennetty kasettimalli. Kasetti suojaa tehokkaasti kangasta ja näin ollen pidentää tuotteen käyttöikää.

Julkisivu-sälekaihdin

Apollo julkisivusälekaihdin on tyylikäs ja tehokas tapa pitää häikäisy ja auringon lämpö kiinteistön ulkopuolella. Julkisivukaihdinta on helppo ohjata kaukosäätimellä. Julkisivukaihtimen hinta määräytyy sen koon mukaan, joten kysy rohkeasti tarjousta Apollo myyjältäsi!

Wingline terassimarkiisi

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintolan terassille. Wingline terassimarkiisi kattaa suuren tilan kahteen suuntaan.

Novoline screen markiisi

Täydellinen kaihdinjärjestelmä julkisivun auringonsuojaukseen. Julkisivukaihdin ei estä näkymää ulos, voit edelleen ihailla maisemia. Kaikki osat ovat tyylikkäästi viimeistelty yksityiskohtia myöten.

Delta kattoikkuna kaihdin

Kattoikkunat ovat haasteellisia peitettäviä, mutta Apollolta löytyy ratkaisut näihinkin tarpeisiin. Kattoikkunakaihtimia on niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Delta on mainio aurinkosuoja lasikatteille ja verannoille.

Pergoline katosmarkiisi

Pergoline terassimarkiisi on loistava ratkaisu ulkotilojen kattamiseen, runko edestä tukevasti maahan tuettuna. Täydellinen aurinkosuoja yrityksille – tyylikäs markiisi myös kotipihalle.

Sälerullain

Apollo tarjoaa myös turvaa liikeyrityksille ja ikkunoille sälerullaimilla. Sälerullain suojaa liiketiloja ja ikkunoita, ja toimii myös aurinkosuojana.

Terassimarkiisi Basic

Edullinen perusmarkiisi.
Käytettävyydeltään yksinkertainen, rakenteeltaan pelkistetty terassimarkiisi.

Aurinkosuojatuotteiden motorisointi

Kaikki Apollo aurinkosuojat voidaan valmistaa toimimaan moottorilla. Tuotteiden motorisointi helpottaa käyttöä, sekä lisää käyttöikää ja tuotteiden tuomia hyötyjä.