Lamelliverhot

Lamelliverhot sopivat sekä kotiin että konttoriin. Toimistotilojen varma kaihdinvalinta lamelliverho tekee uutta tuloaan myös asuntojen ikkunoille. Kangas- ja komponenttivalinnoilla säädeltävän lamelliverhon saa yhtä tyylikkääksi kuin minkä tahansa muun mekanismin. Auki tai kiinni -säädä miten haluat. Lamellikaihdin soveltuu mihin tahansa kohteeseen, jossa kaihtimella halutaan luoda tyylikäs ja moderni sisustuskokonaisuus. Lähes 300 erilaista kuosia ja tekstuuria antavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden luoda yksilöllisen erityispiirteen ikkunasi sisustamiseen. Lamelliverho on omiaan myös lasiarkkitehtuurin yhteydessä, sillä leveyttä ja korkeutta kaihtimella voi olla jopa 7 metriä. Lamelliverho sopii mainiosti myös vinoikkunoiden kaihdinratkaisuksi.

Apollo lamelliverhon suurimpia etuja ovat sen äärimmäisen isoihin ikkunoihin sopivat maksimimitat, sekä helppo valon/näkyvyyden säädeltävyys. Lamelliverhon maksimileveys on 7000 mm, ja korkeutta lamellikaihtimeen saadaan saman verran! Apollo lamelliverhot valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lamelliverhon sivulla sijaitsee kaksi käyttönarua, joista toisella vedetään lamellikankaita nippuun (nipun kätisyys valittavissa joko vasen-oikea-tai molemmat), ja toisesta säädetään lamellikankaiden asentoa. Lamellikankaat kääntyvät sivusuunnassa lähes 185°, joten lamelliverho blokkaa häikäisevän auringon joka kulmasta. Jokaisen kaihtimen toimitukseen kuuluu vakiona narujen turvakiinnike, joten tuote on lapsiturvallinen käyttää.

Apollo lamelliverho muotoutuu toiveidesi mukaan, juuri tilaan sopivaksi. Vakio lamellisoiron leveys on 127mm, saatavilla myös 89-, 63-, ja 50mm soirolla. Alapainot ja vitja voidaan valita sävy sävyyn kankaan kanssa.

Kaihtimen valinta >>
Apollo lamelliverho tuotekuvia >>

  • Tuotetiedot
  • Tekniset tiedot
  • Tuotekuvat
  • Lisätuotteet
  • Kankaat

Esteettisesti linjakas ja tyylikäs lamelliverhon kisko sopii sekä konttori- että kotisisustukseen. Lamellikiskon vakioväri valkoinen/antrasiitti.

ll kisko värit 2017_web
Lamellikiskon sivulla suora ketjuvaihde täsmälliseen kontrollointiin. Lamelliverhon säätönarujen kätisyys on valittavissa tuotetta tilatessa.
Ketjujen mitan voi määrittää käyttökohteen mukaisesti, jopa 10 m korkeiksi.

Saatavilla myös kätevällä säätösauvalla, joka on täysin lapsiturvallinen. Sauvakäyttö valittavissa vain yhteen reunaan niputtuvassa mallissa. Sauvan max.pituus 200cm.

Apollo lamelliverhomekanismi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä  ja alumiinista, jonka korroosion kestävyys on testattua laatua.
-Kuljetinvaunut on valmistettu muottiin valetusta muovista, ja ne on suojattu ultraviolettisäteilyä vastaan. Vaunujen yhdistäjät ovat terästä.

pl-mekanismi

lamelli vakio

lamelliverho-asennus-kattoon

apollo lamelli kattokannakkeella mitat

lamelliverho-asennus-seinaan

Koneiston maksimi leveys voi olla 7 m. Suuremmissa leveyksissä voidaan lamellit limittää yhtenäisesti viireiseen kiskon lamellien

kanssa, siten että  kokonaisvaikutelma on kuin yksi  yhtenäinen,
jatkuva kaihdin. Maksimikorkeus riippuu kankaan painosta – mutta jopa 8 m korkeita kaihtimia on valmistettu

Yli 4 metriä leveissä kaihtimissa lamellien täytyy kasautua useampaan nippuun (esim. molemmille sivuille niputtuva malli D)

Lamellileveydet 127 / 89 / 63 tai 50 mm.
Lamellit kääntyvät 185 astetta mekanismissa.

Lamellinipun paksuus kiskon leveydestä:
127 mm: n. 10 %
89 mm: n. 15 %
63 mm: n. 25 %
50 mm: n. 30 %

Lamellit saadaan kiskolla kasautumaan / avautumaan usealla eri tavalla. Toimintatyypit:

lamelli-tyypit

 

 

 

Lamellikaihdin omalla kuvalla – Printtikaihtimet

Voit halutessasi tilata kaihtimeen myös vapaavalintaisen kuvan. Pyydä ohjeet ja tarjous Apollo jälleenmyyjältäsi.

Kankaiden uusiminen vanhaan mekanismiin / uusi mekanismi valmiisiin kankaisiin

Jos sinulla on toimiva Apollo lamellimekanismi, voidaan siihen valmistaa vain uudet kankaat. Samoin jos kankaat ovat vielä kuosissaan, mutta kisko alkaa reistailla, on uuden kiskon hankkiminen aiheellista. Varmista jälleenmyyjältämme käyväthän […] Lue lisää »

Lamellikaihtimen motorisointi

Motorisoimmalla Apollo lamellikaihtimet pystyt säätelemään kaihtimia vaikka yhdellä napinpainalluksella. Tekniikka helpottaa sisäaurinkosuojien käyttöä, varsinkin jos kaihtimet sijaitsevat hankalassa paikassa, kuten kattoikkunat, verannat tai leveät ikkunalaudat. Moottori asennetaan kaihtimeen, ja se […] Lue lisää »

Lamellikiskot erikoisväreissä

UUTTA! Lamellikaihdin kiskoja tilauksesta nyt uusissa hehkuvissa väreissä. Näyttävät kiskot vievät lamellikaihtimet aivan uudelle tasolle, jossa sisustusta on mietitty loppuun asti. Tee vaikutus kokonaisuudella, joka toimii varmasti Apollo lamellikaihdinmekanismilla.

Ylikorkeat lamellit

Voimme valmistaa kankaasta riippuen jopa 8m korkeita lamellikaihtimia. Kankaaksi korkeisiin lamelliverhoihin kannattaa valita jämäkkä kuosi, kuten esim. Guardian (peittävä, palosuojattu, konepestävä), koska ohuet kankaat saattavat kiertyä ylikorkeissa lamelliverhoissa.

Vinolamellit ja erikoismuodot

Apollo lamellikaihdin taipuu tarpeidesi mukaan. Nykyaikaiseen arkkitehtuuriin soveltuva vino lamellikaihdin on mahdollista valmistaa jopa 700 cm leveänä, ja 380 cm korkeana. Suuriin vinolamelleihin suosittelemme kankaaksi valittavan paksumpaa kangasta, esim. Guardian. […] Lue lisää »

Lamellikiskon erikoiskannakkeet

Vakiotoimitukseen sisältyvät kattokannakkeet, mutta tilauksesta saatavilla myös seinäkannakkeita, säädettäviä seinäkannakkeita, päätykannakkeita ym. Pyydä jälleenmyyjältämme apua oikeanlaisen asennuskannakkeen löytämiseen. Seinäkannakkeet 127 mm lamellille (suluissa mitat 89 mm lamellille)   Vakio seinäkannake […] Lue lisää »

Lamellikaihdin useasta eri kankaasta

Apollo lamellikaihtimen ei aina tarvitse olla yksivärinen. Voit valita kaihtimeen eri sävyjä ja eri kankaita – Sävytä kaihdin esimerkiksi yrityksesi väreissä. Lamellikaihtimessa voi olla eri sävyjä useita, tai vaikkapa joka kolmas […] Lue lisää »

Lamellisoiron leveys – vaihtoehdot

Lamellisoiron leveys – vaihtoehdot Vakiona 127mm lamellisoiro. Saatavilla myös: 89mm 63mm 50mm

Alapainot ja alavitjat mustana veloituksetta

Jos lamelliin valitaan esimerkiksi tumma kangas, tai halutaan muuten vain luoda kontrastia, voi lamellin alapainot ja vitjan valita myös mustana.

Lamelli ketjun turvakiinnike

Jokaiseen lamellikaihdintoimitukseen sisältyy turvalukko, joka pitää käyttönarut paikoillaan, siististi kiinni seinässä / ikkunan puitteessa. Apollo turvalukko takaa lamelliverhon lapsiturvallisuuden. Turvalukko on erityisen tärkeä julkisissa tiloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Lue lisää […] Lue lisää »

Selaa kangasmallistoa kangastoimittajan sivuilta tästä. Voit rajata kankaita kaihdintyypin, värin ja kuvion mukaan.

Kattavasta design kangasmallistostamme löydät varmasti mieluisan kankaan juuri sinulle. Valikoimastamme löydät pelkistetyt, kauniin kuviolliset, pimentävät ja valoa läpäisevät mallit. Jokaiselle jotakin!

Kankaan erikoisominaisuudet:
– Mallistomme kankaista löydät seuraavia symboleita, jotka kertovat kankaiden yhteensopivuudesta, kosteuden kestävyydestä, palosuojauksesta, pimennys – himmentävyydestä, SPC-ominaisuudesta, antimikrobikäsittelystä, kankaiden energialuokituksesta ja muista Apollo Sisustuskaihtimien teknisistä ominaisuuksista.

YHTEENSOPIVUUS: Kankaita saatavana sekä rulla-, paneeli- että lamellikaihtimiinyhteensopivuus
rullaverho Rullakaihdin
lamellikaihdin Lamellikaihdin
paneelikaihdin Paneelikaihdin
KOSTEUS: Kangas kestää kosteutta normaali kangasta paremmin.kosteus
 pyyhittavissa Kostealla pyyhkittävä
kosteutta-kestava kosteutta kestävä
hienopesu (lamellikankaat) Hienopesu (lamellikaihdin kankaat);
Pesuohje konepestäville lamelleille: Irrota lamellit kiskosta, ota alapainot ja -vitjat irti. Rullaa lamellit nippuna (nippu halk. max 20 vm) pesupussiin ja pese hienopesussa, ei linkousta. Ripusta märät lamellit suorana kuivumaan (pois lämpöpatterien ja auringonpaahteesta). Voit ripustaa kuivumaan esim. kaihtimen kiskoon lamellit takaisin paikoilleen. Älä silitä lamelleja
palosuojattu PALOSUOJATTUJA: Lisätietoja kankaiden paloluokituksista saat tehtaalta.
himmentava HIMMENTÄVÄ: kun halutaan himmentää mutta ei pimentää
pimentävä PIMENTÄVÄ: 100 % pimentävä.
Makuuhuoneisiin, auditorioihin, kotiteattereihin yms. tiloihin, joissa tila halutaan pimentää.
 spc SPC-KÄSITTELY: Estää auringon häikäisy tehokkaammin kuin perinteinen kangas; erinomainen näyttöpäätetiloihin, tv-tiloihin.
ultrafresh Ultra Fresh* on antimikrobinen käsittely, joka estää bakteerien kasvun kankaan pinnalla ja luo näin hygieenisen kaihtimen. Täydellinen ratkaisu tiloihin, joihin toivotaan puhtautta. estää mm. MRSA-sairaalabakteerin kasvun kankaan pinnalla
– sairaalat
– päiväkodit
– allergiakoditUltra Fresh on antimikrobinen käsittely, joka heikentää bakteerien ja homesienistön kasvun kankaan pinnalla ja luo näin hygieenisen kaihtimen.
Apollo Ultra Fresh -kaihtimet on erityisesti tarkoitetty julkisiin tiloihin, sairaaloihin, päiväkoteihin, palvelu- ja hoitokoteihin sekä yksityisiin koteihin, joissa on allergisuutta. Ultra Fresh -käsitelty Apollo Kaihdin on ratkaisu Teille, jotka arvostatte antimikrobisuutta ja puhtautta.Testattu ja sertifioitu:THOMSON RESEARCH ASSOCIATES
Ultra fresh -kankaista voidaan valmistaa rulla- ja pystylamellikaihtimia sekä paneeliverhoja.

 

Pyydä tarjous

Olet sitten hankkimassa ratkaisua ulos tai sisälle, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Täytä alla oleva lomake, niin katsotaan kuinka voimme auttaa.

Etu- ja sukunimi: *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Lähiosoite *

Postinumero ja -toimipaikka *

Lyhyt kuvaus kohteesta:

Lataa kuva kohteesta (liitä vain 1 kuva, tiedostokoko max.2Mt):