Parvekekaihtimet

Apollo parvekekaihdin viilentää parveketta ja antaa näkösuojaa. Läpikuultavat Screen parvekekaihtimet suojaavat paahteelta, estämättä näkymää ulos. Parvekeverho on suosituin rullaverhona, mutta valmistetaan myös paneelina ja lamelliverhona.

Rullaverho

Apollo rullaverholla sisustat ikkunan osaksi muuta sisustusta. Kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan, ja jokainen kaihdin testataan ennen toimitusta.

Lamelliverhot

Lamelliverho on moderni ja tyylikäs sisustuselementti. Erinomainen ratkaisu esimerkiksi toimitiloihin ja isoihin ikkuna pinta-aloihin.
Saatavana myös erikoismalleja mm. vinoihin ikkunohin.

Magic Light kaihdin

Taianomainen kaihdin – auki tai kiinni – säädä miten haluat!
Apollon MagicLight Kierrekaihtimessa yhdistyvät hyvät ominaisuudet sekä sälekaihtimesta että rullakaihtimesta.
Lopputulos on taijanomaisen helppo sisustus- ja käyttötuote.

Delta kattoikkuna kaihdin

Kattoikkunat ovat haasteellisia peitettäviä, mutta Apollolta löytyy ratkaisut näihinkin tarpeisiin. Kattoikkunakaihtimia on niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Delta on mainio aurinkosuoja lasikatteille ja verannoille.

Perfect kehyskaihdin

Apollo Perfect Kaihtimella saat ikkunaasi täydellisesti sopivan aurinkosuojan. Helppo käytettävyys ja modernin pelkistetty muotoilu takaavat tyytyväisyyden, ikkunalle kuin ikkunalle.
Erinomainen hankaliin kohteisiin, kuten viistoihin ikkunapintoihin.

Screenkaihtimet

Apollo Screen kaihtimet sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön.
Screen kankaat ehkäisevät lämpösäteilyä, estämättä näkymää ulos!
Tyylikäs nykyajan ratkaisu niin koti kuin toimitilohin.

Siluetti kaihdin

Uutuus kaihdin Siluetti tuo ikkunoille käytännöllistä harmoniaa, tyylikkäillä kuoseilla.

Plisee vekkikaihdin

Apollo plisee kaihtimella luot tilaan yksinkertaista tyylikkyyttä.
Upeat mallistomme kankaat taittuvat kaihtimessa vekeille, joten mekanismi on yhtä helppokäyttöinen ja yksinkertainen kuin sälekaihdin.

Paneeliverho

APOLLO Paneelikaihtimet (paneeliverhot) ovat mainioita tilanjakajia, mutta erinomaisia myös pimentävinä elementteinä ikkunalle. Runsaan kangasvalikoiman ansiosta paneelikaihdin on myös upea sisustuselementti.

Valkokangas

Valkokangas on heijastuspinta, jolle heijastetaan kuvia yleisön nähtäväksi. Valkokankaalle voidaan heijastaa kuva elokuvaprojektorilla, videoprojektorilla, diaprojektorilla tai piirtoheittimellä.

Apollo kaihdinten motorisointi

Kaikki Apollo aurinkosuojat voidaan valmistaa toimimaan moottorilla. Tuotteiden motorisointi helpottaa käyttöä, sekä lisää käyttöikää ja tuotteiden tuomia hyötyjä.