Screen ikkunakaihdin Zipline

Zipline on uudenlainen screen markiisi, jonka kangas liukuu sivuprofiileissa vetoketjussa. Zipline screen muodostaa täydellisen suojan auringonvaloa ja lämpöä vastaan.
Sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Rullaverho

Apollo rullaverholla sisustat ikkunan osaksi muuta sisustusta. Kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan, ja jokainen kaihdin testataan ennen toimitusta.

Lamelliverhot

Lamelliverho on moderni ja tyylikäs sisustuselementti. Erinomainen ratkaisu esimerkiksi toimitiloihin ja isoihin ikkuna pinta-aloihin.
Saatavana myös erikoismalleja mm. vinoihin ikkunohin.

Screenkaihtimet

Apollo Screen kaihtimet sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön.
Screen kankaat ehkäisevät lämpösäteilyä, estämättä näkymää ulos!
Tyylikäs nykyajan ratkaisu niin koti kuin toimitilohin.

Siluetti kaihdin

Uutuus kaihdin Siluetti tuo ikkunoille käytännöllistä harmoniaa, tyylikkäillä kuoseilla.

Häikäisysuojat

Häikäisyyn on suunniteltu erityisiä SPC-kankaita, jotka hajottavat auringon säteilemän valon rakeiseksi, ja helpottaa näin ollen työskentelyä näyttöpäätteillä.

Sälerullain

Apollo tarjoaa myös turvaa liikeyrityksille ja ikkunoille sälerullaimilla. Sälerullain suojaa liiketiloja ja ikkunoita, ja toimii myös aurinkosuojana.

Paneeliverho

APOLLO Paneelikaihtimet (paneeliverhot) ovat mainioita tilanjakajia, mutta erinomaisia myös pimentävinä elementteinä ikkunalle. Runsaan kangasvalikoiman ansiosta paneelikaihdin on myös upea sisustuselementti.

Valkokangas

Valkokangas on heijastuspinta, jolle heijastetaan kuvia yleisön nähtäväksi. Valkokankaalle voidaan heijastaa kuva elokuvaprojektorilla, videoprojektorilla, diaprojektorilla tai piirtoheittimellä.

Apollo kaihdinten motorisointi

Kaikki Apollo aurinkosuojat voidaan valmistaa toimimaan moottorilla. Tuotteiden motorisointi helpottaa käyttöä, sekä lisää käyttöikää ja tuotteiden tuomia hyötyjä.