Pimennysverhot ja pimentävät kaihtimet

Pimentävä verho ei läpäise valoa ollenkaan, ja saat tilasta täysin pimeän. Pimennyksestä on apua varsinkin Suomen valoisissa kesäöissä – pimeys helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua.
Täysin pimentäviä kankaita on myös erilaisia; yksivärisiä, kuviollisia, palosuojattuja… Pimennysverho ei välttämättä ole vain käyttötuote, voit stailata sen sopimaan sisustukseesi täydellisesti.
Pimentäviä kankaita on saatavilla moneen eri tuotteeseen, mutta parhaiten pimennystarkoitukseen soveltuu ketjukäyttöinen Apollo rullaverho mekanismi.
Suurien pinta-alojen pimennystarkoitukseen käy erinomaisesti Apollo Zipline, pimennyskankaalla.

Pimennysverhoa voi käyttää myös valkokankaana, jolloin valoa läpäisemätön kangas toimii videotykin heijastuspintana. Tähän tarkoitukseen on olemassa suositeltuja kankaita ja sävyjä parhaan katseluelämyksen tarjoamiseksi.

  • Tuotetiedot
  • Tekniset tiedot
  • Tuotekuvat
  • Lisätuotteet
  • Kankaat

Apollo pimennysverho valmistetaan samoille laadukkaille Apollo kaihdin mekanismeille kuin tavalliset verhot, mutta pimentävästä kankaasta.
Pimennysverhoon on saatavilla lisätuotteita, jotka korostavat pimentävyyttä, tai koristavat itse verhoa.
Vakiotilaukseen kuuluu veloituksetta mekanismin väri vaihtoehdot ja valittavissa oleva kuulaketjun kätisyys.

Täydellisiin pimennystarpeisiin Apollolta löytyy lisätarvikkeena rullaverho kaihtimen kasetti ja sivukanaalit, jotka eivät päästä valoa kankaan sivuilta.

 

 

Pimentäviä kankaita on tarjolla näihin tuotteisiin:

Rullaverho >>
Perfect kehyskaihdin >>
Lamellikaihdin >>
Plisee vekkikaihdin >>
Roman laskoskaihdin >>
Paneeliverho >>

Tuotteiden teknisestä osiosta löydät lisätietoa kunkin kaihdintyypin ominaisuuksista.

Sivuvaijerit

Sivuvaijerit pitävät kaihtimen ryhdikkäästi suorana, vaikka rullaverho joutuisi ilmavirran armoille. Sopii erinomaisesti esim. ulkotilojen kaihtimiin, parvekkeille, oviin ym.

Sivukanaalit

Sivukanaalit asennetaan kankaan sivuille asennuspintaan. Kangas kulkee sivukanaalin urissa, eikä kankaan reunat pääse näin heilumaan. Sivukanaalit yhdessä kasetin kanssa edesauttavat pimentävyyttä. Katso galleria >> Markiisiversiona saatavilla myös Zipline, jonka kangas […] Lue lisää »

Suojaava kasetti

Apollo rullaverho voidaan valmistaa myös suojaavan kasetin kera. Täyskasetti suojaa kangasrullaa, ja luo viimeistellyn lopputuloksen. Open Cassette puolikasetti suojaa myös kangasrullaa, mutta on avoin kasetin alaosasta. Kasetin etuprofiili voidaan verhoilla […] Lue lisää »

Rullaverhojen yhteenkytkentä

Yhteenkytkennällä voidaan asentaa kaksi kaihdinta vierekkäin yhdellä keskikannakkeella, säilyttäen molempien  kaihdinten oma mekanismi ja käytettävyys. Kytkemällä kaihtimet yhteen jää keskelle kankaiden väliin vain noin 24 mm rako. Yhteenkytkentäkannakkeita löytyy myös eri […] Lue lisää »

Alalista vaihtoehdot

Alalista on vakiona litteä ja kankaalla päällystetty. Yli 150cm leveisiin kaihtimiin alumiini alalista. Toiveiden mukaan alalista voidaan myös jättää näkyviin, tai päällystää eri kankaalla. Saatavilla myös pyöreä alalista, valkea ja […] Lue lisää »

Mekanismin värit ja ketjut

Mekanismeja, kannakkeita ja kuulaketjuja on saatavilla eri väreissä, veloituksetta. Mekanismin värit valkea (vakio), musta, harmaa, beige ja ruskea. Osien saatavuus määräytyy kaihtimen suuruuden mukaan. Metalliketjut ovat eivät sisälly perus rullaverhon […] Lue lisää »

Muotoilut ja koristeet

Apollo  rullaverhoihin voit lisätä erilaisia elementtejä, joiden ansiosta kaihtimestasi tulee näyttävä osa sisustusta. Valittavana on erilaisia reunusmalleja, koristeellisia alatankoja, vetimiä (jousikäyttöisiin) ja lisäksi runsas valikoima upeita koristeita. Näet koristeet virtuaalikirjoista – […] Lue lisää »

moottoroitu-rullaverho

Rullaverhon moottori

Apollo kaihdinten motorisointi Miksi sisäkaihtimet pitäisi moottoroida? Moottoroimalla sisäkaihtimet voit heittää hyvästit sotkeentuville naruille ja johdoille. Yhdellä painalluksella voit avata ja sulkea kaihtimet juuri oikeaan asentoon. Moottoroidut Apollo kaihtimet ovat käteviä […] Lue lisää »

Turvalukko

Jokaiseen kuulaketjukäyttöiseen rullaverhotoimitukseen sisältyy turvalukko, joka pitää käyttönarun paikoillaan, siististi kiinni seinässä / ikkunan puitteessa. Apollo rullaverhon turvalukko takaa rullaverhon lapsiturvallisuuden. Turvalukko on erityisen tärkeä julkisissa tiloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. […] Lue lisää »

100% pimentävät kankaat

Kankaaksi pimennysverhoon valitaan 100% pimentävä kangas, joka ei päästä lainkaan valoa läpi.

Eri tuotteisiin on eri kangasvalikoima. Selaa tästä kankaita  sisäpuolisiin aurinkosuojiin!
Voit valita kankaita kaihdintyypin, pimennyksen (viimeinen kohta; Blackout), värin ja kuvion mukaan.
Huom! Varsinkin kuviollisilla kankailla maksimileveys rullaverhona n.180-200cm (pakkaleveys).

Näiden lisäksi mallistoomme kuuluu perus yksivärisiä pimentäviä kankaita. 

Yksivärisiä  pimennysverhoja voidaan valmistaa jopa 4m leveinä.

 

Löydät koko mallistomme jälleenmyyjältämme.

Pyydä tarjous

Olet sitten hankkimassa ratkaisua ulos tai sisälle, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Täytä alla oleva lomake, niin katsotaan kuinka voimme auttaa.

Etu- ja sukunimi: *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Lähiosoite *

Postinumero ja -toimipaikka *

Lyhyt kuvaus kohteesta:

Lataa kuva kohteesta (liitä vain 1 kuva, tiedostokoko max.2Mt):