Terassimarkiisit ja ulkopuoliset aurinkosuojat

Markiisimme ovat paitsi näyttäviä, myös käytännöllisiä! Markiiseilla suojaat itseäsi ja kiinteistöäsi auringonpaahteelta ja sateelta. Kaunis markiisi sopii kotiin kuin kotiin; lisäksi markiisi kohottaa  kiinteistön ulkonäköä ja arvoa. Runsaasta väri- ja kuosivalikoimastamme löydät sopivan markiisin juuri sinun kotiisi tai liiketilaasi!

Lataa maksuton opas kodin auringonsuojauksesta.

terassi_ja_piharatkaisutTerassi- ja piharatkaisut

Terassimarkiisi suojaa terassiasi liialta auringonpaahteelta ja sateelta; se tuo sekä silmäniloa että hyötyä lämmönsäätelyssä. Markiisin avulla voimme luoda myös pihalle ihanan kesäkeitaan säädettävine kattoineen.

 

ikkunatIkkunat

Ikkunamarkiisi suojaa ikkunoita, sisustusta ja kasveja haitalliselta auringonsäteilyltä. Markiisi viilentää asunnon tehokkaasti ja kohottaa niin kiinteistön ulkonäköä kuin arvoakin. Valikoimastamme löydät omaan ikkunaasi sopivan markiisin; saisiko olla vaikkapa perinteinen markiisi sivuvarsilla vai vaakasuoraan laskeutuva tyylikäs markiisi?

 

parvekkeetParvekkeet

Kuumalla parvekkeella ei viihdy kukaan – autamme sinua pitämään parvekkeesi mukavan viileänä. Meiltä löydät erilaisia helppohoitoisia ja kestäviä markiiseja ja kaihtimia parvekkeen suojaamiseen auringolta. Runsaasta värivalikoimastamme löytyy varmasti sopiva sävy jokaiseen julkisivuun.

 

toimisto_ja_liikeratkaisutToimisto- ja liiketilaratkaisut

Tyylikkäät Apollon markiisimallit paitsi suojaavat auringolta myös nostavat yrityksen näkyvyyttä katukuvassa. Markiisit voidaan yksilöidä vaikkapa yrityksen logolla tai mainostekstillä; siksi ne toimivat mainiosti mainosvälineenä! Liikemarkiisit soveltuvat erinomaisesti myös sisätiloihin, esimerkiksi ostoskeskuksiin.

 


Auringonsuojat ulkotiloihin

Kattavasta Apollo jälleenmyyjien verkostosta löydät asiantuntevaa mittaus, suunnittelu ja asennuspalvelua, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa. Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, joilta vaadimme tasokasta osaamista ja palvelualttiutta.