Sisäpuoliset aurinkosuojat

Apollon laadukkaat verhot ja kaihtimet suojaavat kotisi auringolta ja kuumuudelta. Kaipasitpa sitten täydellistä pimennysverhoa, sisustukseen sopivia kevyitä kaihtimia tai palosuojattuja verhoja julkiseen tilaan – meiltä löydät etsimäsi. Tutustu laajaan verho- ja kaihdinvalikoimaamme sekä satoihin erilaisiin kuoseihimme!

Lataa maksuton opas kodin auringonsuojauksesta.

Verhot ja kaihtimetVerhot ja kaihtimet

Jotta lopputulos olisi täydellinen ja tarpeitasi vastaava, verhot ja kaihtimet kannattaa suunnitella yhdessä ammattilaisen kanssa. Meiltä löydät monipuoliset – ja juuri omaan ikkunaasi sopivat – ratkaisut auringonsuojaukseen. Laadukkailla verhoilla ja kaihtimilla estät auringonsäteilyä, edistät sisätilojen viilentymistä ja luot ilmettä ikkunoillesi.

 

Pimennys- ja häikäisysuojatPimennys- ja häikäisysuojat

Laadukkailla verhoilla ja kaihtimilla viilennät, himmennät tai pimennät tilan – tyylikkäästi. Pimennysverhot auttavat erityisesti valoisina kesäöinä ja ne voivat toimia kätevästi myös videotykin valkokankaana. Häikäisysuojien ansiosta puolestaan sisätilat eivät kuumene, mutta näkyvyys ulos säilyy.

 

Toimistoihin ja julkisiin tiloihinToimistoihin ja julkisiin tiloihin

Julkisten tilojen verhoissa ja kaihtimissa on otettu huomioon sekä turvallisuus, laadukkuus että ulkonäkö. Valikoimastamme löydät sopivat aurinkosuojat eri käyttötarkoitukseen; kouluihin, pankkeihin, sairaaloihin tai toimistoihin. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia verhokankaita; monet niistä ovat lisäksi palosuojattuja.

 

Kaihdin sisustuselementtinäKaihdin sisustuselementtinä

Oletko koskaan ajatellut, että kaihtimillakin voisi sisustaa? Valikoimastamme löydät satoja kuoseja, joilla saat ikkunat näyttävästi osaksi muuta sisustusta. Kaihtimen voi myös stailata erilaisilla koristeilla ja muotoiluilla; näin saat kaihtimesta taatusti omannäköisen.  Erilaisilla kaihdinmalleilla saat kotiisi toimivuutta ja tyyliä!

 


Auringonsuojatuotteet sisätiloihin